Το home cinema του Argi

Reaction score
15.548
Εχω τα ιδια ηχεια με έναν αρκετα υποδεεστερο ενισχυτη (ArcamP1000, http://www.arcam.co.uk/_ugc/file/p1000e_manual.pdf) και παιζουν με αξιοπρεπεια. Σε αποσταση 3,3 m απολαμβανω την ακροαση με 85 – 90 db(βλεπεις εχω χαλασει σε μικρο βαθμο το ακουστικο μου συστημα!). Θα επιθυμουσα ένα ισχυροτερο ενισχυτη στοχευοντας σε μεγαλυτερο headroom αλλα και στα υπολοιπα ποιοτικα στοιχεια που δυνητικα θα προσφερει. Εσενα όμως με ενισχυτη υπερδιπλασιας ισχυος εισαι σιγουρος ότι σου λειπουν Watt ή κατι άλλο;
σιγα να μην ακους χαμενε....... εεεεε χαμενε :D

αν δεν παρεις 7 cinenova τα jamo δεν θα παιξουν :p

Reaction score
58
Εχω τα ιδια ηχεια με έναν αρκετα υποδεεστερο ενισχυτη (ArcamP1000, http://www.arcam.co.uk/_ugc/file/p1000e_manual.pdf) και παιζουν με αξιοπρεπεια. Σε αποσταση 3,3 m απολαμβανω την ακροαση με 85 – 90 db(βλεπεις εχω χαλασει σε μικρο βαθμο το ακουστικο μου συστημα!). Θα επιθυμουσα ένα ισχυροτερο ενισχυτη στοχευοντας σε μεγαλυτερο headroom αλλα και στα υπολοιπα ποιοτικα στοιχεια που δυνητικα θα προσφερει. Εσενα όμως με ενισχυτη υπερδιπλασιας ισχυος εισαι σιγουρος ότι σου λειπουν Watt ή κατι άλλο;[/quoteΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ Την εχεις παει πανω απο το 90 στον προ?
ο cinenova μετα το 90 κλιπαρι?

Reaction score
58
γιαννη αν εχεις σκοπο να ρειξεις και το υπολοιπο σπιτι ,μια βαριοπουλα θα σου ερθει φτηνοτερα
αρχιναη και κλιπαρει μετα το 90 στον προ?δεν ξερω τωρα που γκρεμισα τον τοιχο ?εστι ωπος παμε σε κανα χρονο με βλεπω χωρις κηπο?χαχαχζα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
γιασου γιανναρα, καλυτερα θα ειναι να πρεις τα kw της μουζικαλ φιντελιτι,
ξερεις σαν αυτα που εχει ο κιοφαλας (σε φωτο)
γιατι δεν ξερει γιατι πραμα μιλαμε το παλικαρι,
ναχεις κεφαλισιο (ρευμα) οχι τυρι......
ωστε να τριζεις κωνους και να τσιγαριζεις τουιτερ....
ο κιοφαλας οταν σκαει στην αντιπροσωπια ,
λενε καλως τον καλυτερο πελατη μας
καθε βδομαδα απο τα γκαζιδια και τις καψαλες του πουλαμε 2-3 σετ μοναδων και πυκνωτες κρος......

Reaction score
58
και ι marantz τα οδιγουσαν μια χαρα γιατη κανουν ετσι δεν μπωρουν να καταλαβουν 1 πραμα οταν θελουμαι να χορτασουμαι ρευμα τα ηχεια μας μετα σε πιανουν νευρα ρε δυο τοσο δα ηχειακεια μου θυμιζουν παλιες καταστασης magneplanar bbc monitor idios taπρωτα οταν τα ηχα στην κατοχη μου.εχω αρχιση να τα πσιλοσιμπαθω τα jamo.

Reaction score
5.614
Δεν κάνει ερώτηση. Ο Γιάννης έχει την κακή συνήθεια να βάζει ερωτηματικό στη θέση της τελείας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω για όσους γράφουν ακαταλαβίστικα μηνύματα είναι γιατί δεν μπαίνουν στον κόπο (σεβόμενοι τους αναγνώστες) να ξαναδιαβάσουν και να διορθώσουν το μήνυμά τους πριν το υποβάλουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν σημερα ολα πανε καλα , και ολα κατσουν στην θεση τους, το αποεμα θα εχουμε φωτο.....πλεον μια βελτιωση σηκωνει ο ερθ, αλλιως μετα θελει βασιλικα εξοδα για να υλοποιησω αλλες καταστασεις (που ισως να μην αξιζει {αυτη τη στιγμη} , )
ο ηχος πλεον ειναι σε αλλη λιγκα ......(και για την αχαριστη {ψυχη} που δεν με διαβαζει ) ΝΑΙ ξερω να ανεβαζω και φωτο...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
....ποια φροντιστηρια ?
με ποιο τροπο ? νοερης τηλεμαθειας ?
στα παντα ειμαι αυτοδιδακτος...γιαυτο ειμαι τοσο πισω στα Pc.....
αλλα οπως εχω υποσχεθει θα βελτιωνομαι συνεχως ......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
φιλε nasos εκανε τοσα χιλιόμετρα (αυστραλια ελλαδα)
και σε ευχαριστω που περασες από τον χωρο μου:thumbsup:
(δυστυχως ουτε ειδες ουτε ακουσες -(o καπελας καπελο δεν εχει)
Ο σινενοβα θα είναι ξαντεριασμενος ακομα λιγες μερες)
αλλα χαρηκα που μιλησαμε
περιμενω εντυπώσεις .
Να εισαι καλα
down under rulez !
avsite shortens the distances !

Reaction score
8
δε πειράζει αργυρη ,ευχαρίστηση μου που σε επισκέφτηκα ...σίγουρα είχα μεγάλη περιέργεια πως δουλεύει το όλο θέμα εκεί ...δε χανόμαστε καλά να είμαστε ,καλοκαιράκι (άμα δόση το boss :bigboss:πάλι άδεια.."ψιλοχλομο":idk:)..που ξέρεις μπορεί να έχεις αναβαθμιστεί και σε προβολέα και να τα βρω όλα αλλαγμένα και τελειοποιημένα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
από το ένα κρεβατι του πονου στο άλλο ,παει ερθ
αυριο το μεσημερακι θα εχουμε φωτο
στα 3 μπροστινα καναλια θα γινει μπανκ καπασιτορ μπουστ
Από τα 5600 Uf x 4
θα παει στα 10000 x 4
συν δυο πυκνωτακια στην εισοδο,
τα υπολοιπα καναλια δεν χωρουν οβερσαιζ πυκνωτες , και θα ηθελε ριμαπιν το σοφτ σταρτ.
Πακετο με τις μπορνες αιχμαν που ηδη εχω κολλησει + καποια ακομα βελτιωσιματακια ...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αυτό λοιπον είναι ένα μαμα μπλοκι, με πυκνωτες 5600 x 4 , το οποιο το μονο που εχει υποστεί είναι κολλημα στα καλωδια στις μαμας μπορνες
IMG_2652.JPG

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και αυτό είναι ένα μπλοκι με
καλωδιο synergistic
πυκνωτες σηματος ρουμπικον και ένα ρωσικο μουρλια (ο πράσινος πανω δεξια)
και πυκνωτες νιπον 10000mf x 4 ανα καναλι
και μπορνες αιχμαν,

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll