- Reaction score
- 15.543
Μην σκας δεν είσαι ο μόνος που δεν σκαμπάζει από εικονα αλλά έχεις Καλές παρέεςμα τι αλήτης ανέβασε αυτά που έβλεπα μέχρι τώρα μόνο για να με δουλέψει
δεν ανέβασε αυτά που φτιάξαμε μετά από τόσες ώρες πριν τα χαλάσουμε οοοολα με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μας κοροιδεύουν μαζί
ενδιαφέρουσα η διαδικασία ρύθμισης εικόνας πάντως κ ας μην πρόλαβα να δώ τι έκανε στην εικόνα
το καλό είναι οτι δεν σκαμπάζω τίποτα από εικόνα κ μια χαρά είδα τις ταινίες μου σήμερα με default όλα εκτός από brightness contrast
αν δεν σας παιξω λιγο δεν εχει νοημα.......αυτα ειναι τα ωραια ..μα τι αλήτης ανέβασε αυτά που έβλεπα μέχρι τώρα μόνο για να με δουλέψει
δεν ανέβασε αυτά που φτιάξαμε μετά από τόσες ώρες πριν τα χαλάσουμε οοοολα με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μας κοροιδεύουν μαζί
ενδιαφέρουσα η διαδικασία ρύθμισης εικόνας πάντως κ ας μην πρόλαβα να δώ τι έκανε στην εικόνα
το καλό είναι οτι δεν σκαμπάζω τίποτα από εικόνα κ μια χαρά είδα τις ταινίες μου σήμερα με default όλα εκτός από brightness contrast
ποιός σε πείραξε πές κ θα τον κανονίσωτο θεμα ειναι να μην παρεξηγουμε
Νομίζω μ' αυτό το Post μας παίζεις παραπάνω!αν δεν σας παιξω λιγο δεν εχει νοημα.......αυτα ειναι τα ωραια ..
το θεμα ειναι να μην παρεξηγουμε και πιστευω οτι το εχω πετυχει..
Πως ήρθε κατόπιν ρύθμισης. Ασφαλώς υπήρχαν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.τι να δεις καλε ;.. τα χαλια μας...;
τοχουμε βαλει αυτο καλε και ειναι πολυ καλο (κορυφαιο θα ελεγα)απο 200hz και πανωΤο RT να βάλει να δούμε
δεν πρέπει να υπάρχουν αποθηκευμένα,δεν προλάβαμε,χάθηκαν σε δευτερόλεπτα οι ρυθμίσεις ως εξήςΝομίζω μ' αυτό το Post μας παίζεις παραπάνω!
Που είναι τα post calibration charts να τα δούμε καλέ;
Ωιμέ!!!!!!!!!!! Αυτός ο αλφαβήτας τα φταίει όλα!από 200 κ κάτω θέλει χρόνο κ κατασκευές,τα σχέδια τα έχω φτιάξει,τα υλικά τα έχω...σκ ελεύθερα δεν βρίσκω
δεν πρέπει να υπάρχουν αποθηκευμένα,δεν προλάβαμε,χάθηκαν σε δευτερόλεπτα οι ρυθμίσεις ως εξής
abcd " να εδώ βάλε την λάμπα στο δυνατό να δούμε διαφορές"
profi " klik klik klik"
κ αυτό ήταν...όλα πίσω σε default...thanks benq
αν είναι να πάρει τόσες ώρες πάλι θα χρειαστούμε κ κάτι παραπάνω από μπουγάτσες γιατί οι κοιλιές έκαναν συμφωνική...η παράταση μας βρήκε ανέτοιμους
and thenmathΙ went wrong