- Reaction score
- 15.543
πως παιζει μουσατε ;
νομίζω το umik δίνει ακριβείς μετρήσεις μέχρι 17?λίγο κάτω από 20hz τέλος πάντων.Όντως, είναι δυνατόν να μετράει έτσι στα 17 Hz? Είναι βέβαιο ότι το μικρόφωνο μετράζει σωστά χαμηλά;
λοιπόοονπως παιζει μουσατε ;
καλα σου λεει ο Ηλιας βρε Χαρη....Είναι λίγο περίεργες οι μετρήσεις κάτω από τα 30 hz, ειδικά για το sealed.
γιατι ;λοιπόοον
i am not happy...sealed ported δεν καταλαβαίνω διαφορά.ένα ή δύο επίσης.
μόνο την βελτίωση στην ισοστάθμιση βλέπω κ αυτό στο REW όχι στο αυτί μου.
δεν ασχολήθηκα κ πολύ βέβαια ακόμα...θα δούμε.
ζηλεύεις απλάεννοω η σταθμη σε αυτα τα hz θα ειναι το υψηλοτερο σημειο......
...δλδ απο 20-25hz και κατω κοβεις db
εσυ ανεβαινεις αντι να κοβεις...
Πώς σε νιώθω.η ζώνες του EQ έχουν νούμερα κ το OCD μου δεν μ'αφήνει να έχω το νουμερο 1 στα 45hz το νούμερο 2 στα 54hz κ το νούμερο 3 πίσω στα 25Hz ...κ πρέπει να τα αλλάξω όλα.
Πώς δε σε νιώθω. Ξεφτίλα.είδα το batman begins σε αρχείο 700mb )
για κάποιο λόγο με έπιασε νευρικό γέλιοΠώς σε νιώθω.
Πώς δε σε νιώθω. Ξεφτίλα.
δεν έχω dvd burner μόνο cd γι'αυτόΒρε συ, μίκρυνε λίγο το αρχείο να χωρέσει κι άλλες ταινίες το CDάκι σου!
θα ερθω με ...νομίζω το umik δίνει ακριβείς μετρήσεις μέχρι 17?λίγο κάτω από 20hz τέλος πάντων.
κάπου πιο πισω στο νήμα έχει αναφερθεί.μέχρι είκοσι κοιτάω ... απλά έχω αφήσει το sweep να ξεκινάει απο τα 10 γιατί στην έναρξη πολλές φορές κάνει pop το πρόγραμμα.
.
κατι παιζει μουσατε μου ε.;
θα τα πουμε συντομα και για το προβολι...
......θα ερθω με τα δικα μου εργαλεια την επομενη φορα...
και τελειωσε το sealed..
παίζει κάπως έτσιΤι παίζει μουσάτε;
ε ναί ήρθες να δείς πρώτα μην κουβαλάς εργαλεία για diy άδικαεντυπωσεις με το πριν που το εχεις ζησει ?.....βασικα τις διαφορες που ειδες.
.....καποιες λεπτομεριες εχουν μεινει που θα γινουν με τα δικα μου εργαλεια .....βαλε και τα πισω πιο ψηλα για να εισαι ετοιμος.