- Reaction score
- 4.149
Κατανοώ, συμμερίζομαι, να μην σου πω ότι συμπάσχω τελικά...Το "πρόβλημα" έγκειται στο γεγονός ότι χρειάζεται να πατήσω το πόβερ στο τηλεκοντρόλ του σιλντ για να δουλέψει σποτιφαϊ.

Κατανοώ, συμμερίζομαι, να μην σου πω ότι συμπάσχω τελικά...Το "πρόβλημα" έγκειται στο γεγονός ότι χρειάζεται να πατήσω το πόβερ στο τηλεκοντρόλ του σιλντ για να δουλέψει σποτιφαϊ.
Εξαιρετικό νέο, αλλά βλέπω ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένες αγορές προς το παρόν και μάλλον δεν θα περιλαμβάνει την Ελλάδα;View attachment 201873
Spotify HiFi tier (finally) launching to offer CD-quality streaming
Spotify HiFi is official. Almost four years after it was first teased, a CD-quality tier is finally coming to the world's most popular streaming service, the green giant has revealed during its 'Stream On' online event today.
Εσείς με τα Roon θα έχετε πρόβλημα! που δε θα μπορείτε να τα έχετε όλα ενοποιημένα...
Το spotify δεν περιμένει από τους roon users να ζήσει!![]()
Το πρόβλημα είναι πως όταν κάνεις αναζήτηση στο roon δε θα ψάχνει και το spotifyΤο "πρόβλημα" έγκειται στο γεγονός ότι χρειάζεται να πατήσω το πόβερ στο τηλεκοντρόλ του σιλντ για να δουλέψει σποτιφαϊ.
Ένα ακόμη πλήκτρο; Γιατί ρε άνθρωπε, γιατί τόση ταλαιπώρια; Τι σε φταιξαμε δηλαδης; Γιατί να προσθέτεις τέτοιο πρόβλημα στη ζωή μας; Λίγα έχουμε;
spotify...vs frankenstein.. ?!Κατανοώ, συμμερίζομαι, να μην σου πω ότι συμπάσχω τελικά...View attachment 201935
Όσων αφορά την βιβλιοθήκη δεν υπερέχει καθότι το Tidal το ξεπέρασε κατά 10 εκατομμύρια τραγούδια σύμφωνα με τα links που έχω βάλει παραπάνω.Συμφωνώ πως το Spotify υπερέχει σε βιβλιοθήκη και αλγόριθμους ανακάλυψης , το hifi ομως δεν νομίζω να αφορά και πολλούς απο τους υφιστάμενους συνδρομητές του παρα λίγους "τρελαμένους" , καλή ωρα..
Η πίτα όμως έχει ήδη μοιραστεί αρκετά , οι "τρέλαμένοι" έχουν βρεί κάπως την άκρη τους...
Αν δεν ενσωματώσει απρόσκοπτη λειτουργία με διαδικτυακά endpoints όπως allo , sotm , trinnov, auralic , κλπ ,θα μπορέσει να κλέψει αρκετό μερίδιο απο αυτήν την πίτα?
Επίσης roon και audirvana φέρουν δυνατότητες dsp , plugins , σε μένα πχ ψηφιακη ισοστάθμιση είναι πλέον απαραίτητη , άγνωστη έννοια για το spotty
Όχι δεν υπάρχει τρόπος να δεις αν παίζει 128 ή 320 εκείνη τη στιγμή. Lossless δεν υπάρχει στο Spotify ακόμα.ναι το εχω δει αυτο. εχει επιλογες ποιοτητας υψηλη, πολυ υψηλη κτλ.
οταν ομως γινεται αναπαραγωγη, φαινεται καπου οτι ειναι π.χ 320 ή lossless;
Αφού λέμε ότι το lossless ΘΑ έρθει, όχι ακόμα,πως θα το ακούσεις ;ναι το εχω δει αυτο. εχει επιλογες ποιοτητας υψηλη, πολυ υψηλη κτλ.
οταν ομως γινεται αναπαραγωγη, φαινεται καπου οτι ειναι π.χ 320 ή lossless;
Aρχές του 24 ξεκινά η κανονική λειτουργία του........αν είναι να έχουμε και τότε spotify hi-fi θα είναι σούπερ.Πρώτα θα γίνει το μέτρο στη Σαλονίκη, και μετά θα γίνει Lossless το Spotify