Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

Reaction score
7.173
Δυστυχώς δεν είναι πάντοτε μόνο θέμα software. Για παράδειγμά σύμφωνα με τη Yamaha το WXAD-10 λογικά θα μπορούσε να υποστηρίξει το lossless spotify γιατί παίζει HR Αudio...τελικά όπως έχω ξαναγραψει δεν...γιατί ?
Για αυτό:
"For MusicCast devices that were released before 2018, lossless support cannot be added via a software update for technical reasons.
This is due to a technical hardware limitation of the built-in audio decoder module. This module, which was built into MusicCast devices until 2018, does not support Spotify Lossless. Therefore, unfortunately, there will be no chance of a firmware update to support Spotify Lossless for your device in the future.”
δηλαδή και να έβγαινε το update σύμφωνα με αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί.
Τώρα δεν γνωρίζω αν ισχύει πράγματι ή όχι .
Κοινώς πάμε για άλλες πολιτείες στο γραφείο ...δεν πειράζει το κουτάκι αυτό ήταν τίμιο και αξιοπρεπές για τη δουλειά που κλήθηκε να κάνει.
Πως γίνεται αφου μπορεί να αναπαράγει 24/96? Απλά για να γίνει αυτό προφανώς χρειάζεται δουλειά το software απο την Yamaha (που δεν θέλει να το κάνει για συσκευή που μετρά 9+ χρόνια.....το δικό μου το είχα αγοράσει απο τον ΝΑΚΑ τον Μαίο του 2016....),αλλά και γιατί ίσως χρειάζεται και το Spotify να κάνει κάτι, αρα θα θέλει και χρήματα για αυτό.
Επίσης το volumio είχε free το spotify connect ,αλλά με συνδρομή το Tidal που είναι Hi-res.....προφανώς το lossless Spotify θα το βάλει στην συνδρομητική έκδοση και όχι free,γιατί πολύ απλά θα χάσει συνδρομές αφού αρκετοί θα εγκαταλείψουν το Tidal.

Reaction score
371
Δεν ξέρω μιας και δεν είμαι μηχανικός της Yamaha...πάντως αυτό που λένε αφήνει να εννοηθεί ότι είναι θέμα μαλλον αρχιτεκτονικής του συγκεκριμένου Module.
Τώρα αν το λένε για τους λόγους που λές δεν ξέρω και μάλλον δεν θα ασχοληθώ και άλλο γιατι έτσι και αλλιώς είναι πια παλιό το συγκεκριμένο μηχάνημα....
Πάντως και εμένα περίεργο μου φαίνεται για αυτό και το ανάφερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.387
Members
38.553