Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

Reaction score
287
Νομίζω μόνο αν έχεις συνδρομή έχεις πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.
Ναι,μου διέφυγε,premium family συνδρομή....
Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενδιαφέρομαι περισσότερο..... Το lossless αν είναι να έρθει,ας έρθει...

Reaction score
7.127
Ναι,μου διέφυγε,premium family συνδρομή....
Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενδιαφέρομαι περισσότερο..... Το lossless αν είναι να έρθει,ας έρθει...
Οχι εννοώ συνδρομή στο volumio......

Reaction score
287
Οχι εννοώ συνδρομή στο volumio......
Ίσως εχεις δικιο. Ειχα και γω μια υποψία...Για μεγαλο διάστημα είχα συνδρομή στο volumio αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Οκ σ' ευχαριστώ..
Θα δοκιμάσω και θα δω.

Reaction score
2.307
Οσοι εχετε lossless σας ηρθε μηνυμα η εμφανιστηκε στις ρυθμισεις οταν πηγατε απλα?

Reaction score
5.993
Απλά εμφανίστηκε χωρίς κάποιο μήνυμα.
Να ρωτήσω όσους έχουν λάβει ήδη την επιλογή Lossless. Τα κομάτια που έχουν ήδη αποθηκευμένα σε λίστες μετατρέπονται αυτόματα στην lossless μορφή όταν επιλεγεί η αντίστοιχη ρύθμιση ή πρέπει να τα αποθηκεύσουν ξανά από την αρχή;

Reaction score
7.127
Να ρωτήσω όσους έχουν λάβει ήδη την επιλογή Lossless. Τα κομάτια που έχουν ήδη αποθηκευμένα σε λίστες μετατρέπονται αυτόματα στην lossless μορφή όταν επιλεγεί η αντίστοιχη ρύθμιση ή πρέπει να τα αποθηκεύσουν ξανά από την αρχή;
Screenshot 2025-10-02 201127.png

Reaction score
2.833
Επίσης μιλάει για download. Εγώ λέω για τις λίστες στο desktop application στο laptop
Οι λίστες παίζουν lossless χωρίς να πειράξεις τίποτα, τρακαρισμένο.

Αν έχεις κάνει download λίστες , θα πρέπει να τις κατεβάσεις εκ νέου για να είναι lossless.
Τρακαρισμένο είναι το μυαλό μου.....τσεκαρισμενο ήθελα να πω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale