Τριαλαλι - τριαλαλο

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.836
Προσθέτω στις υποψηφιότητες από τη δικη μου μεριά αλλά με γνώμονα τα δικά σου γούστα τα Wharfedale Super Linton.
Τα είχα βάλει κι εγώ κρυφά στη λιστα…8-):angel:
Ζουμερά φαίνονται..
Βάλε και μερικά από τα δικά σου γούστα, είμαι σε τέτοιο mood…:dance2:

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.836
Και άλλα θα πάρεις ;

Μην πάρεις τίποτε. Συγκρατήσου λίγο κανά δυο μήνες και θα σου περάσει η ανάγκη. Σε λίγο μπαίνει και το καλοκαιράκι και θα είσαι όλο έξω. Τον χειμώνα τώρα καλά να είμαστε.

Εξάλλου τόσα έχεις, βάλε το ένα μικρό πάνω στο άλλο να βγεί ένα μεγάλο να δείς τι θα αποτέλεσμα θα βγεί.

:D
Δεν ψωνίζω, τώρα σοροπιαζω….
Το καλοκαίρι από την ξαπλώστρα γίνονται τα ψώνια..:p

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.836
Προσθέτω στις υποψηφιότητες από τη δικη μου μεριά αλλά με γνώμονα τα δικά σου γούστα τα Wharfedale Super Linton.
Αλλα χαλβαδιαζω περισσότερο τα μικρότερα τρίδρομα που έχει βγάλει.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.847
Ζουμερά φαίνονται..
Για παθητικά σε αυτήν την περιοχή τιμών, εγώ αυτά θα είχα πρώτα στη λίστα.
Αλλά να σού πω κάτι? Τα αμέσως προηγούμενα Linton είναι την χρονική ετούτη συγκυρία πολύ καλή ευκαιρία και δεν νομίζω να υπολείπονται ουσιωδώς των Super, σίγουρα πάρα πολύ λιγότερο από τη μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.836
Για παθητικά σε αυτήν την περιοχή τιμών, εγώ αυτά θα είχα πρώτα στη λίστα.
Αλλά να σού πω κάτι? Τα αμέσως προηγούμενα Linton είναι την χρονική ετούτη συγκυρία πολύ καλή ευκαιρία και δεν νομίζω να υπολείπονται ουσιωδώς των Super, σίγουρα πάρα πολύ λιγότερο από τη μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Ξερεις τι, το μέγεθος είναι δύσκολο. Είπα να πάω για σχετικά μικρά η μαζεμένα ηχεία.
Η να πάω για κάτι που δεν ειχα ποτέ (κανένα δωδεκαρι γουφερ η καμμία κολώνα δυνατή.)
Τα Lindon είναι στα μέτρα των Sp1 που έχω.. :idk:

Reaction score
20.995
Ναι, Δημήτρη, εάν θεωρείς ότι δεν έχεις κάτι ανάλογο σε ήχο ...πάρε αυτά που λέει ο pankrok πάνω.

Τα άκουσα στην έκθεση και είναι πολύ καλά.

Να πας να τα ακούσεις και εσυ θα ξέρεις μετά τι και πως.

Σπάνια έως ποτέ όπως ξέρεις δεν λέω την γνώμη μου για συγκεκριμένες μάρκες ... αλλά επειδή είσαι εσύ ... η εξαίρεση επιβάλλεται. :D 😍 Εξάλλου τι σόι κανόνας θα ήταν εάν δεν είχε και εξαιρέσεις. :D

Δεν έχω καμιά σχέση με τους άνθρωπους (και με κάνεναν γενικώς). Οπότε τα άλλα όλα θα τα ψάξεις εσύ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.910
Ζουμερά φαίνονται..
Αν έμπαιναν αποκλειστικά δικά μου κριτήρια τότε θα εξέταζα σοβαρά τα Mo-Fi Sourcepoint 8 στα 3 χιλιάρικα το ζεύγος. Γενικώς θ'απέφευγα τα μικρά δίδρομα προτιμώντας ηχεία όσο μεγαλύτερα σε διαστάσεις θα επέτρεπαν οι συνθήκες ακρόασης. Η ακροαματική αίσθηση των μεγαλύτερων ηχείων δεν αντισταθμίζεται από μικρότερα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.792
Ποία η διαφορά LINTON - SUPER LINTON ?
Δεν βλέπω κάποια σοβαρή διαφορά εγω?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.910
Ναι ρε συ , εννοώ σε μονάδες , ή σε σχεδίαση .
Πιο στιβαρά δομημένη καμπίνα, ισχυρότερος μαγνητικός κινητήρας στο μεγάφωνο χαμηλών, ποιοτικότερη μονάδα υψηλών καθώς και υλικά στο κροσόβερ.
Ήχος τελικώς ; ... χειρότερος ; :D :D 😍
Λιγότερο χρωματισμένος και με βελτιωμένη διαχείριση ισχύος.

Last edited:

Reaction score
20.995
Πιο στιβαρά δομημένη καμπίνα, ισχυρότερος μαγνητικός κινητήρας στο μεγάφωνο χαμηλών, ποιοτικότερη μονάδα υψηλών καθώς και υλικά στο κροσόβερ.
Ήχος τελικώς ; ... χειρότερος ; :D :D 😍

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.847

Λιγότερο χρωματισμένος και με βελτιωμένη διαχείριση ισχύος.
Και κατασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν ξέρω πόση ουσιαστική σημασία (αν) έχει αυτό, εξηγεί πάντως εν μέρει τη διαφορά στην τιμή.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.775
Members
38.370
Νεότερο μέλος
george851