Τριαλαλι - τριαλαλο

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.710
:thumbsup:
)
Atc scm7 ή 19
Καλο το 19 δεν λέω, σπαω λίγο το κεφαλακιμ´ με αυτό γιατί γουστάρω βεβαίως βεβαίως αλλά θα κλέψει πολύ τσι τσι απ το μπατζετ. :thumbsdown:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
Αν ειναι αποκλειστικα απο αυτα δεν ξερω γιατι αλλα το spendor με τραβαει και μετα το revival
Δεν είναι αποκλειστικά από αυτά.
Αυτά έχω δει πάνω κάτω εγώ σε αυτό το μπατζετ… (3 με 6 χιλιάρικα) και θα έβαζα σπίτι.
Ευχαριστώ για την προσφορά η υλοποίηση των παραπάνω θα αργήσει όποτε δεν κοιτάζω καθόλου μεταχειρισμένα. Θα ήταν το έξυπνο αλλά δεν υπάρχει τώρα ρευστό.

Last edited:

Reaction score
3.730
Ok ας μιλήσουμε για μια αγορά όλο το μπατζετ και για ‘’μεγάλο ’’ ηχείο…

Revival audio atalante 5
Kef r7 meta
Spendor a7
Atc scm 40

Ξέρω πως το spendor μοιάζει το πιο ´´αδυναμό´ εκεί το δείχνει και η τιμή του άλλωστε αλλά έχει ωραίο πάτημα διαβάζω ωραία πράγματα και είναι spendor… :p

Εγώ το ´χωσα εσείς σβήστε το… :beach:
ATC,Revival.Το πρώτο είναι και το πιο εύκολο όλων στο στήσιμο και το πιο βολικό αν δεν έχεις κάνει κάτι για τον χώρο σου.

Reaction score
4.387
Δεν ψωνίζω, τώρα σοροπιαζω….
Το καλοκαίρι από την ξαπλώστρα γίνονται τα ψώνια..:p
Με ανώμαλους δεν μιλάμε. :D
Τράβα παιδάκι μου με τον ενισχυτή σου να ακούσεις και να διαλέξεις όποια σου αρέσουν περισσότερο. Νταξ, θα είναι διαφορετικοί χώροι αλλά επειδή είναι δυσκολάκι να τα πάρεις όλα σπίτι σου, τουλάχιστον κάνε αυτό. :idk:
Μην αγοράσεις ηχεία που δεν θα ακούσεις με τον ενισχυτή σου!
Μπορείς σκεπτόμενος λογικά να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις κάποια στη λίστα σου αλλά αυτό απαιτεί εμπειρία.
:smoke:

Reaction score
4.387
Buchardt άμα δεν βρίσκεται εγχώριος επίσημος αντιπρόσωπος τα λογαριάζω επίφοβα για οτιδήποτε μπορεί να πήγαινε στραβά μετά την πώληση οπότε δεν θα λογαριάζονταν καν επιδόσεις..
+1
Εννοείται μόνο ηχεία που υποστηρίζονται από Ελληνική αντιπροσωπεία.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
Με ανώμαλους δεν μιλάμε. :D
Τράβα παιδάκι μου με τον ενισχυτή σου να ακούσεις και να διαλέξεις όποια σου αρέσουν περισσότερο. Νταξ, θα είναι διαφορετικοί χώροι αλλά επειδή είναι δυσκολάκι να τα πάρεις όλα σπίτι σου, τουλάχιστον κάνε αυτό. :idk:
Μην αγοράσεις ηχεία που δεν θα ακούσεις με τον ενισχυτή σου!
Μπορείς σκεπτόμενος λογικά να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις κάποια στη λίστα σου αλλά αυτό απαιτεί εμπειρία.
:smoke:
Χάιντε βρε που θα τρέχω σαν τον λολο με τον ενισχυτη παραμάσχαλα να τρώω κουλουράκια από ´δω κι από κει…
Το έχω ματαπει τα ζω τα μηχανήματα και μετά τα κρίνω, έτσι λειτουργώ εγώ.

Reaction score
4.387
Δεν γίνεται έτσι δουλειά μάναμ.
Εγώ πάντως έβαλα τον οβολό μου στο θέμα.
:king:

Reaction score
21.110
Δεν γίνεται έτσι δουλειά μάναμ.
Εγώ πάντως έβαλα τον οβολό μου στο θέμα.
:king:
Αχ, που λες Marlboro τι ωραίους sparkling, κτυπογενείς ήχους έβγαζαν τα πλήκτρα του πιάνου και τι ωραία στερεοφωνική εικόνα και σχετικά καλή σκηνή σε ενα μικρό τετράγωνο αφρόντιστο δωμάτιο ξενοδοχείου μάλιστα , έβγαζαν τα (μεγάλα) Revival audio .... ακόμη την θυμάμαι σαν χθές μετά απο δύο - δυόμιση χρόνια. Αυτό είναι το παν, να θυμάσαι την αίσθηση.

Δεν θυμάμαι βέβαια με τι ενισχυτή έπαιζαν στην έκθεση. Εάν ήταν με λάμπατο μπορεί και να δικαιολογούνται όλα αυτά αλλά νομίζω δεν ήταν λαμπάτος ή εάν ήταν θα ήταν κανά push pull και άρα και με έναν Creek (χα χα) θα έπαιζαν κάπως ανάλογα και στο μέλλον αλλάζουμε εάν θέλουμε και ενισχυτή.

Ασχημούλικα όμως αλλά τι είμαστε ; Διαγωνισμός ομορφιάς ;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
Αχ, που λες Marlboro τι ωραίους sparkling, κτυπογενείς ήχους έβγαζαν τα πλήκτρα του πιάνου και τι ωραία στερεοφωνική εικόνα και σχετικά καλή σκηνή σε ενα μικρό τετράγωνο αφρόντιστο δωμάτιο ξενοδοχείου μάλιστα , έβγαζαν τα (μεγάλα) Revival audio .... ακόμη την θυμάμαι σαν χθές μετά απο δύο - δυόμιση χρόνια. Αυτό είναι το παν, να θυμάσαι την αίσθηση.

Δεν θυμάμαι βέβαια με τι ενισχυτή έπαιζαν στην έκθεση. Εάν ήταν με λάμπατο μπορεί και να δικαιολογούνται όλα αυτά αλλά νομίζω δεν ήταν λαμπάτος ή εάν ήταν θα ήταν κανά push pull και άρα και με έναν Creek (χα χα) θα έπαιζαν κάπως ανάλογα και στο μέλλον αλλάζουμε εάν θέλουμε και ενισχυτή.

Εντάξει ρευ αν πάμε για ένα μεγάλο + 1 στα της Revival αφού παίζει καλά και με Creek. :rolleyes:

Θα το σπάσω σε πιο ψιλά το χρήμα και θα πάρω ηχομπάρες, φορητά πικαπ και εκτυπωτές από Κώτσο και πλαίσιο στο φιναλε…

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.580
Ρευ τι έχετε πάθει με τα μικρά ηχεία ?
Τι κόλλημα είναι αυτό ?
Επειδή συνήθως έχουν καλύτερη στερεοφωνική εικόνα
επειδή συνήθως πάλι, είναι φτηνότερα
...αλλά βασικά επειδή αυτά χωράνε στα σπίτια μας! :p

Reaction score
3.730

Αν ήταν λαμπατος τα όργανα θα είχαν βγάλει μια ουρά ως τον διάδρομο του ορόφου λόγω της αντίστασης των Revival.
ATC και Κωτσοδημήτρη βασιλια!

Reaction score
21.110
Αν ήταν λαμπατος τα όργανα θα είχαν βγάλει μια ουρά ως τον διάδρομο του ορόφου.
Μπορεί να ήταν push pull ... τότε τα όργανα δεν κάνουν αυτό ... μια καθαρά πάντως push pull - τιδα την "τσίμπησα" θυμάμαι. Αλλά ήταν καλή καθώς υπάρχουν και πολλά push pull designs που δεν είναι και καλά. Ξέρεις ... αυτά που σου αρέοουν εσένα χα χα.

Και όλα αυτά μόνο με ένα τραγούδι με πιάνο για 3-5 λεπτά που άκουσα. Τα δικά μου βέβαια 3-5 λεπτά είναι υπεραρκετα και υπερικανά να είναι πιο ακριβή και καλά στα αποτελέσματα τους απο άλλους που "ακουνε" δήθεν χρόνια και ώρες ολόκληρες χα χα.

Reaction score
4.387
Αν ήταν λαμπατος τα όργανα θα είχαν βγάλει μια ουρά ως τον διάδρομο του ορόφου λόγω της αντίστασης των Revival.
Θα σας ενημερώσουμε με όφωνο.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.865
Πιο πολύ με φτιάχνει πως με τα μικρά βρίσκω γωνιτσες σημεία που δεν φανταζομουν πως μπορώ να στήσω. Και απόσταση ακρόασης κοντινή, η' λιγο πιο πίσω παίζεις πιο όμορφα. Όλα αυτά σε τυπικό ευρύχωρο διαμέρισμα η έστω μονοκατοικία νορμάλ. Αν κάποιος ξεκινά απ' τα 250 τετραγωνικά και βλέπουμε εκεί παίζεις πιο όμορφα και άνετα με μεγαλα ηχεία. φυσικά.

Reaction score
21.110
Πιο πολύ με φτιάχνει πως με τα μικρά βρίσκω γωνιτσες σημεία που δεν φανταζομουν πως μπορώ να στήσω. Και απόσταση ακρόασης κοντινή, η' λιγο πιο πίσω παίζεις πιο όμορφα. Όλα αυτά σε τυπικό ευρύχωρο διαμέρισμα η έστω μονοκατοικία νορμάλ. Αν κάποιος ξεκινά απ' τα 250 τετραγωνικά και βλέπουμε εκεί παίζεις πιο όμορφα και άνετα με μεγαλα ηχεία. φυσικά.
Μύθος audio people .... σε όλα τα δωμάτια ... και στα μικρά , θα παίρνεις τα μεγαλύτερα ηχεία που μπορείς ανάλογα και τα οικονομικά σου βεβαίως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.841
Members
38.377
Νεότερο μέλος
kitsos167