Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Λάθος μέγα .Αντώνης K. said:Μιχάλη θα στο πω έτσι απλά όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό, κώλωσες.
Οποίο συμπέρασμα και να βγει από αυτό το τεστ εσύ θα είσαι κολλημένος στα δικά σου υποκειμενικά πιστεύω χωρίς να μπορείς να τα στοιχειοθετήσεις.
Μας προσβάλεις μεσιέ, πρόσεξε τι λες. Οι άλλοι την λέμε μαγειρεμένη δηλαδή την αλήθεια?Αντώνης K. said:Και εγώ θα ήθελα τον preve μπας και ακούσουμε καμία ωμή αλήθεια μετά το τεστ.
Αντώνη, με αυτό που λες προσβάλεις τα υπόλοιπα μέλη.Αντώνης K. said:Και εγώ θα ήθελα τον preve μπας και ακούσουμε καμία ωμή αλήθεια μετά το τεστ.
Πολύ προσβλητικό,Νίκος Τσαρουχάς said:Μας προσβάλεις μεσιέ, πρόσεξε τι λες. Οι άλλοι την λέμε μαγειρεμένη δηλαδή την αλήθεια?Αντώνης K. said:Και εγώ θα ήθελα τον preve μπας και ακούσουμε καμία ωμή αλήθεια μετά το τεστ.
Βρε Αντώνη.... :roll:Αντώνης K. said:Και εγώ θα ήθελα τον preve μπας και ακούσουμε καμία ωμή αλήθεια μετά το τεστ.
καλα ελεγα μηπως.....RDoherty said:Μιχάλη, δεν με ξέρεις. Θα παρακαλούσα όμως τα συμπεράσματά σας να είναι ποσοτικά, αν γίνεται. Το γιατί το εξήγησα μερικές σελίδες πριν.
preve said:Βρε Αντώνη.... :roll:Αντώνης K. said:Και εγώ θα ήθελα τον preve μπας και ακούσουμε καμία ωμή αλήθεια μετά το τεστ.
Όσο αντικειμενικός και να πιστεύεις ότι είμαι ....παραμένω πάντα υποκειμενικός. Πολύ υποκειμενικός.
Όλοι όσοι "ακούσουμε" θα βγάλουμε αποτέλεσμα.
Μαζί.
Στους υπολοιπους: Μην παρεξηγιέστε ωρέ!!!
Θα το κάνω μόλις επιβεβαιωθεί η πρώτη κόντρα.Νίκος Τσαρουχάς said:g.kar επειδή το παρόν έχει γίνει σεντόνι, άνοιξε σε παρακαλώ ένα νέο θέμα με τίτλο "Αναζητώντας τους giant killers".
- Ας συνεχίσουμε τα περί ακροάσεων και συγκριτικών εκεί παρακαλώ.