Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
2
τον απποριπτω εγω 8)(για μενα).....και αν θελετε τοσο πολυ KOΨ ελα να παρεις τον ενισχυτη να τον κανεις συγκριση με ενα SE....
τα αυτακια μου τα θελω....... :lol:

Reaction score
297
Με άλλα λόγια τα αυτοκίνητά μας διατίθενται σε ό,τι χρώμα θέλετε αρκεί να είναι μπλε :)

Reaction score
2
Νικο ολα καλοπροαιρετα τα λεω....ειλικρινα τον παρεχω να κανετε το τεστ..... :)
απλα επειδη  για να μετεχω σε συγκριση θελω να μπορω να βγαλω και ενα αποτελεσμα και οχι να μπερδεψω και αλλο τα αυτια μου δεν θελω να μετεχω......
δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Μιχάλη καλοπροαίρετα τα λες αλλά δεν δέχεσαι παρά μόνον την δική σου άποψη επί του θέματος. Άσε που αναιρείς όλα τα προηγούμενα περί αντικειμενικότητας κλπ. Ρε τι φοβάσαι δεν καταλαβαίνω? Δηλαδή καλός ο ενισχυτής αλλά θα τον συγκρίνω μόνον με ότι θέλω εγώ? Περιοδικό είσαι? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν και δεν συμφωνώ επακριβώς (ειδικά με τις ψυχικές ιδιαιτερότητες), ο Βασίλης πιο πάνω έγραψε κάτι πολύ σωστό.
Τσαντουλής Βασίλης said:
1) Αν σαν forum μας ενδιαφέρει η εκμαίευση και η συνεπαγόμενη

διάχυση χρήσιμων και απρόβλεπτων συμπερασμάτων τότε

δεν μπορούμε να λειτουργούμε υπό καθεστώς προσωπικών

εμμονών και ψυχικών ιδιαιτεροτήτων.......

... Μην αυτοπεριορίζεσαι από στερεότυπα οποιασδήποτε μορφής........
Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...

Reaction score
1.962
Μηχάλη ήρεμα.

Εσύ δεν θα είσαι μέλος της επιτροπής, οπότε η ψήφος σου δεν αλλάζει κάτι.

Κακώς προκαταβάλεσε με τον ήχο του ενισχυτή του Βασίλη.

Μπορεί ο ενισχυτής του Βασίλη να έιναι ένας Giant Killer, ποιος μπορεί άλλωστε να κρίνει έναν αγώνα πριν τη σέντρα ?

Reaction score
2
Λοιπον επειδη φευγω σημερα το βραδυ για διακοπες και επιστρεφω σε 15 ημερες μπορω τοτε να εχω εναν rg10mkiv symphonic line εναν emiter 1 γιατι ο 2 ειναι λιγακι ακριβος αρα δεν προοριζεται για φονεα γιγαντων εναν pathos logos και βλεπουμε....οκ?

Reaction score
2
τι φοβαμαι ρε Νικο ..????ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΩ ειπα....

ρε Γιωργο ο Βασιλης μπορει να εχει το καλυτερο λαμπατο στο κοσμο....δεν λεω οχι......δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινομαι κατανοητος....... :roll:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
Νίκο δεν απορρίπτω τίποτα, αυτό ευαγγελίζομαι κιόλας!
Μία πρόταση έκανα, άλλωστε μπορούν να έιναι και 3 ενισχυτές παρόντες το έχουμε ξανακάνει, Βασίλη για ποιον ενισχυτή μιλάς?

Reaction score
1.962
Προτεινόμενα μέλη  

2.  Preve  
3. Χρήστος Νικήτας ?  (θα ακούει μόνο τα βιολιά)  
4.  RDoherty  
5. Γ.Κοψ  

Παρακαλώ να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας.

Reaction score
2
Καλες διακοπες Γιαννη....... :)

ps.. μπορει ο Diablo να ειναι giant killer του emmiter αφου εχει 3 χιλιαρικα περιπου λιγοτερα....η δεν εχει τοσο...??? μπορει να κανω και λαθος.....;)

Reaction score
1.962
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Λοιπον επειδη φευγω σημερα το βραδυ για διακοπες και επιστρεφω σε 15 ημερες μπορω τοτε να εχω εναν rg10mkiv symphonic line εναν emiter 1 γιατι ο 2 ειναι λιγακι ακριβος αρα δεν προοριζεται για φονεα γιγαντων εναν pathos logos και βλεπουμε....οκ?
Σε ευχαριστούμε Γιάννη.

Γράψε τους μονομάχους και δίπλα βάλε τις τιμές (ενδεικτικές λιανικής)

Reaction score
14
Εγώ θα ήθελα να είμαι μέσα στην ...επιτροπή.
Θα κάνω την ....Σώκου.   :p

ΥΓ. Και εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί τρανζιστοράτων, λαμπάτων και λοιπών υλοποιήσεων.
Ενισχυτής και ό ένας...ενισχυτής και ο άλλος. Ακόμη και με ....πεντακάναλο να γινόταν η σύγκριση... πάλι έχει βάση.
Κάθε κατηγορία έχει τα καλά της....και τα κακά της.
Ο συγκερασμός αυτών ...βγάζει αποτέλεσμα.

Reaction score
1.962
Παιδιά είπαμε κάτι , μην το ξεχνάμε

O ολοκληρωμένος να έχει τιμή λιανικής <=6.000 €

Reaction score
5
Μιχάλη θα στο πω έτσι απλά όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό, κώλωσες.

Οποίο συμπέρασμα και να βγει από αυτό το τεστ εσύ θα είσαι κολλημένος στα δικά σου υποκειμενικά πιστεύω χωρίς να μπορείς να τα στοιχειοθετήσεις.

Reaction score
1.962
preve said:
Εγώ θα ήθελα να είμαι μέσα στην ...επιτροπή.
Θα κάνω την ....Σώκου.   :p

ΥΓ. Και εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί τρανζιστοράτων, λαμπάτων και λοιπών υλοποιήσεων.
Ενισχυτής και ό ένας...ενισχυτής και ο άλλος. Ακόμη και με ....πεντακάναλο να γινόταν η σύγκριση... πάλι έχει βάση.
Κάθε κατηγορία έχει τα καλά της....και τα κακά της.
Ο συγκερασμός αυτών ...βγάζει αποτέλεσμα.
preve , να είσαι καλά . Μου αρέσεις .

Reaction score
297
Τιμή μου, αλλά δεν θα συμμετάσχω στην επιτροπή! :lol: Ακόμα και αν ΔΕΝ περίμενα έναν πενταψήφιο φόρο κληρονομιάς, δεν θα έδινα ποτέ 10.000 για ενισχυτή. Εμπιστεύομαι τα αυτιά σας και θα αναμείνω την ετυμηγορία σας. :)

Reaction score
2
Αντώνης K. said:
Μιχάλη θα στο πω έτσι απλά όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό, κώλωσες.

Οποίο συμπέρασμα και να βγει από αυτό το τεστ εσύ θα είσαι κολλημένος στα δικά σου υποκειμενικά πιστεύω χωρίς να μπορείς να τα στοιχειοθετήσεις.
αν με ηξερες δεν θα το ελεγες αυτο....5000 ατομα να πουν οτι το ipod ακομα παιζει καλυτερα απο τον diablo και δεν μου καιγεται καρφι....
τωρα απο το οτι ειπα τον παρεχω και μαλιστα χωρις να ειμαι παρων μεχρι να βγαλεις το συμπερασμα οτι κολλησα δεν το καταλαβαινω......

ακομα αν ηξερες τι εστι gryphon δεν θα το ελεγες επισης...... :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134