Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...Τσαντουλής Βασίλης said:1) Αν σαν forum μας ενδιαφέρει η εκμαίευση και η συνεπαγόμενη
διάχυση χρήσιμων και απρόβλεπτων συμπερασμάτων τότε
δεν μπορούμε να λειτουργούμε υπό καθεστώς προσωπικών
εμμονών και ψυχικών ιδιαιτεροτήτων.......
... Μην αυτοπεριορίζεσαι από στερεότυπα οποιασδήποτε μορφής........
Σε ευχαριστούμε Γιάννη.ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Λοιπον επειδη φευγω σημερα το βραδυ για διακοπες και επιστρεφω σε 15 ημερες μπορω τοτε να εχω εναν rg10mkiv symphonic line εναν emiter 1 γιατι ο 2 ειναι λιγακι ακριβος αρα δεν προοριζεται για φονεα γιγαντων εναν pathos logos και βλεπουμε....οκ?
preve , να είσαι καλά . Μου αρέσεις .preve said:Εγώ θα ήθελα να είμαι μέσα στην ...επιτροπή.
Θα κάνω την ....Σώκου.
ΥΓ. Και εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί τρανζιστοράτων, λαμπάτων και λοιπών υλοποιήσεων.
Ενισχυτής και ό ένας...ενισχυτής και ο άλλος. Ακόμη και με ....πεντακάναλο να γινόταν η σύγκριση... πάλι έχει βάση.
Κάθε κατηγορία έχει τα καλά της....και τα κακά της.
Ο συγκερασμός αυτών ...βγάζει αποτέλεσμα.
αν με ηξερες δεν θα το ελεγες αυτο....5000 ατομα να πουν οτι το ipod ακομα παιζει καλυτερα απο τον diablo και δεν μου καιγεται καρφι....Αντώνης K. said:Μιχάλη θα στο πω έτσι απλά όπως μου έρχεται τώρα στο μυαλό, κώλωσες.
Οποίο συμπέρασμα και να βγει από αυτό το τεστ εσύ θα είσαι κολλημένος στα δικά σου υποκειμενικά πιστεύω χωρίς να μπορείς να τα στοιχειοθετήσεις.