Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
5
Προτού προχωρήσετε καλό θα ήταν να μας αναφέρετε και τα συνωδά μηχανήματα και άλλες λεπτομέρειες ώστε να έχουμε μια γενική άποψη κάτω από ποίες συνθήκες θα γίνει το τεστ. :wink:

Reaction score
297
Και λέει ο δικηγόρος του διαβόλου "Άρχισε το στήσιμο του ματς. Διαιτητής ο κ. Kharma, του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας" :p Και συνεχίζει ο διαβολικός "Γιατί όχι φονέας γιγάντων? Δεν είπε ΟΛΩΝ των γιγάντων, δεν είπε ΔΑΝΩΝ γιγάντων, μπορεί να εννοούσε ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΩΝ των γιγάντων". Καταλαβαίνετε ελπίζω τώρα τι εννοώ για την επαληθευσιμότητα και την διαψευσιμότητα της γλώσσας. Τα έχει πει ο Wittgenstein, τα έχει πει ο Popper, να μην τα επαναλαμβάνω :lol:

Βασίλη, κανένα Ευαγγέλιο και καμμία μυθολογία. Όσο πιστεύω το Stereophile, άλλο τόσο κι εσένα. Είμαι ένας μικρός διαβολάκος :o Τριαντατριών ήταν και ο άλλος και τον έστειλα στο σταυρό, χιχιχιχιχι :p

Reaction score
2
1. Το αντιπαλο μηχανημα θα πρεπει να ειναι τρανζιστορ αυστηρα χωρις να εχει ανοικτει στο εσωτερικο του για οποιαδηποτε παρεμβαση.......
2. Τα ηχεια θα ειναι τα Kharma και ενα ηχειο επιλογης του "αντιπαλου".
3. Cd player καποιο με επαρκη αναλυση ισως το opus.....
4. καλωδια valhalla και ενα επιλογης του Βασιλη....

δυστυχως μαλλον ολα αυτα μπορουν να γινουν μια φορα και σε ενα χωρο....

Reaction score
250
1) Ο εν λόγω ενισχυτής είναι 50w στα 8 Ω, SE με 805 στην έξοδο.

2) Διαθέτω τα ηχεία μου MARTIN LOGAN SUMMIT καλομεθοδευμένα

και με ψαγμένο στήσιμο (καμιά σχέση με άθλιες απογοητευτικές

μεθοδεύσεις-στησίματα που έχετε δεί-ακούσει στα ελάχιστα demo στον

Ελληνικό χώρο).

Το περίεργο-αλλοπρόσαλο ωμικό-χωρητικό φορτίο του

είναι ιδανικό για να ξεβρακώσει την πλειοψηφία των ολοκληρωμένων!

3) Στην καβάτζα υπάρχει στην αποθήκη ένα ζευγάρι magnepan και

ένα ζευγάρι superspecial προδιαγραφών Analysis Omega.

Reaction score
2
παιδια δεν εχω κανενα προβλημα...ΜΑΚΑΡΙ  να βγει ο αλλος καλυτερος να γλιτωσουμε και φραγκα...!!!!οποτε Βασιλη μην αγχωνεσε για τις συνθηκες....και εγω απο τη πλευρα σου θα το βλεπω το θεμα....;)

εχει και ενα subακι αυτη η ατιμη η Kharma..... :D

Reaction score
2
Ρε Βασιλη για τρανζιστορ μιλαμε...!!!!τι συγκριση θα κανουμε με τριοδο....????

και modified κιολας...????ωραια κοντρα......

Reaction score
297
Η επιστήμη λέει ότι θα χρειαστεί και level matching ακριβείας 0.1 dB, αλλιώς ευνοείται αυτός που παίζει δυνατότερα :?

Reaction score
1.962
Tα τεχνικά όπως level matching στάθμες κ.λ.π δεν αποτελούν πρόβλημα.

Τα μηχανήματα πρέπει να είναι όλα unmodified. Αυστηρή προδιαραφή. Δεν πάιζουμε με DY και τροποποιημένα μηχανάκια. Μας ενδιαφέρουν μόνο τα μηχανήματα που μπορούμε αύριο να πάμε να τα αγοράσουμε στα καταστήματα.
Επίσης δεν πάιζουν μοντέλα που έχουν καταργηθεί.

Βασίλη , ο λαμπάτος σου είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής που διατίθεται σήμερα στην Ελληνική αγορά ?

Reaction score
2
Ρε Γιωργο τι λες και εσυ... :shock:

SE με  τρανζιστορ..????αυτη και αν ειναι καφενιακου επιπεδου συγκριση....
μετα να συγκρινουμε και το cd player μου με το interconnect μου.... :lol:

Reaction score
250
Δεν μίλησε κανείς για τροποποιημένο μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα μιας τέτοιας σύγκρισης!

Το ζητούμενο είναι αν κάτι εμφανώς φτηνότερο μπορεί να

παίξει ανταγωνιστικά με τον diablo.

Τι μας νοιάζει αν είναι λαμπάτος,υβριδικός,"ψηφιακός" κ.λ.π.

Reaction score
297
Είπαμε, διαιτητής ο κ. Κάρμα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και ο αντίπαλος να φοράει βατραχοπέδιλα και όχι τάπες :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Τσαντουλής Βασίλης said:
Δεν μίλησε κανείς για τροποποιημένο μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα μιας τέτοιας σύγκρισης!

Το ζητούμενο είναι αν κάτι εμφανώς φτηνότερο μπορεί να

παίξει ανταγωνιστικά με τον diablo.

Τι μας νοιάζει αν είναι λαμπάτος,υβριδικός,"ψηφιακός" κ.λ.π.
Συμφωνώ...

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
Τσαντουλής Βασίλης said:
Και δεδομένης της επαναλαμβανόμενης αναφοράς στα "ευαγγέλια"

του HI-END (stereophile-Absolute sound κ.λ.π)

καλό είναι κάποτε να καταρρεύσουν οι σχετικοί μύθοι

αξιοπιστίας και ποιότητας πληροφόρησής τους!

Σύντομα θα γράψω τις εμπειρίες μου από 33 χρόνια ενασχόλησης

με αυτά τα περιοδικά και όχι μόνο και τότε θα καταλάβετε.....
Βασίλη πριν κάποια χρόνια είχα αναρτήσει ένα θέμα στο avforum με τίτλο "Το μεγάλο μυστικό στο highend..."
εν ολίγοις η κεντρική ιδέα ήταν μην πιστεύετε άκριτα κανέναν guru, είτε περιοδικό, είτε ριβιούερ, είτε ραδιοηλεκτρολόγους, είτε "ειδικούς", έιτε πωλητές, είτε αρχιdiyερς με αυλή - μαγαζί και παπαγάλους ........κλπ κλπ αλλά τα αυτάκια σας τη μουσική απόλαυση και υπομονή με πολλές ακροάσεις να καταλάβετε τι θέλετε.

Πολλοί εξ'αυτών μάλιστα άνοιξαν πόλεμο και στο κοινωνικό highend.....δηλαδή στις συναντήσεις μελών και στις κοινές ακροάσεις, "δοκιμές", στο ψάξιμο και στην αλληλεγγύη, μάλιστα έσπειραν διχόνοια και βύθισαν προσπάθεια δημιουργία λέσχης χαιφιντελάδων.

Ισχυρό αντίδοτο παραμένει σήμερα η συνακρόαση μελών με ανταλλαγές απόψεων και εμπειριών, live ακούσματα και δανεισμός ηχητικών συσκευών για κατ' όικον ακροάση, με όλα αυτά καταρίπτονται όλοι οι μύθοι, χρειάζεται ένα πράγμα όμως... η συμμετοχή.
Και εφ'όσων υπάρχει ένα site σαν κι αυτό, η κοινωνικότητα αναπτύσσεται αλλά η συμμετοχή και οι κοινές εμπειρίες είναι το ζητούμενο καί όλα θα λυθούν σιγά σιγά με υπομονή, είδες 33 χρόνια σου πήρε, ας τα αξιοποιήσουμε, τα δικά σου, τα δικά μου του άλλου και όλων των παιδιών που διαβάζουν δεν θέλει πολλή προσπάθεια, συμμετοχή θέλει.

Οι μύθοι έχουν καταρριφθεί και οι μαθητευόμενοι μάγοι με τους δασκάλους τους εκλείπουν όλο και περισσότερο.

Reaction score
2
τελος παντως για να μην το κουραζουμε και χωρις να θελω να το αναλυσω γιατι θα παρει παλι 10 σελιδες (αφου τσακωθουμε για ολα τα θεμελιωδη του hi-end) εγω αυτη τη συγκριση  δεν τη θεωρω σοβαρη.....
ειπαμε ρε παιδια στο γηπεδο σας (3000 ευρω) τουλαχιστον να παιξουν αντρικο με αντρικο....!!!! 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Μιχάλη δεν καταλαβαίνω καθόλου όμως γιατί αντιδράς.
Αν βρεις δηλαδή ένα μηχανάκι που είναι τεχνολογίας κουκουρούκου και παίζει καλύτερα απόν diablo θα σε χαλάσει το ποιά τεχνολογία είναι? :shock:

Reaction score
2
αντιδρω γιατι εμενα και wavac η lamm λαμπα να μου φερεις εγω θα προτιμησω το diablo...if you know what i mean..... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Όχι I don't know what you mean...
Φιλαράκι με αυτό που λες αναιρείς ότι έχεις γράψει εδώ και 10 σελίδες.
Τι test και μπαρμπούτσαλα αφού από τώρα έχεις έτοιμο το αποτέλεσμα? Πλάκα κάνεις? Επιβεβαιώνεις τον ManosR, αυτό καταλαβαίνω...

Εγώ βλέπω ότι φαγωθήκαμε να βρούμε αντίπαλο και μόλις βρέθηκε τσουπ... οι δικαιολογίες. :wink:
Άντε βάλτε τα κάτω να δείτε τι γίνεται και αφήστε τις ερωτήσεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.486
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134