Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
1.962
Θα εμφανιστεί κάποιος παραγωγός φονέων γιγάντων, που θα πάει,  όλοι πλάκα μας έκαναν ???

Να δουμε από αύριο ποιος θα τολμήσει να ξαναχρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη :mrgreen:

Reaction score
2
:twisted: :twisted: :twisted: Diablo :twisted: :twisted: :twisted:

True Dual Mono configuration
Zero negative feedback
Microprocessor-controlled 50-step relay volume attenuator
for best sonic performance featuring Welwyn ultra precision resistors
Ultra-short signal path
Minimal internal wiring
Military spec. double-sided up to 105my copper printed circuit boards
Dual Mono Holmgren toroidal transformer
PCB-mounted sockets eliminate wiring and shorten signal path
Gold-plated Swiss Neutric XLR sockets for one balanced source
Gold-plated phono sockets with Teflon insulation
for 4 inputs and two outputs
Fixed-level AV throughput for uncompromising
integration with surround preamplifier
Vacuum Fluorescent Display with 2 lines and 50 characters
Adjustable display lighting (High, Medium, Low, Off)
Optional MM/MC phonostage module
12Vdc link input and output
Flash memory upgrades via PC
Non-invasive protection system
Infrared remote control
EU CE approval

Designed and built in DENMARK

waiting.................................................................. :D

Reaction score
1.962
Made in DENMARK, όπως και τα ηχεία μου της Dynaudio .

Μιχάλη, θέλω ακρόαση του Diablo στο χώρο μου, please.

Reaction score
2
ετσι για να δουμε το δανεζικο ηχο.....!!!! :lol:
κανα player εχουμε..???και μια ξανθουλα....... 8)

Reaction score
2
παντως να σας πω την αμαρτια μου εγω Ολλανδεζα θελω να παντρευτω....τις εχω ερωτευτει...... :D

ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟ.....

Reaction score
1.962
RDoherty, δεν πάζεσε .

Από αύριο θα ακούω τον Εθνικό ύμνο της Δανίας με τα ηχεία μου, για να στρώσουν καλύτερα.

Μηχάλη, κάνε κι εσύ το ίδιο.

thanks !!!

Reaction score
1.962
mixalis kanakakis said:
παντως να σας πω την αμαρτια μου εγω Ολλανδεζα θελω να παντρευτω....τις εχω ερωτευτει...... :D

ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟ.....
Μήπως επειδή είναι μικρές ?

Reaction score
297
Αν ψάχνεις νύφη, να σου πω ένα κόλπο. Θα λες: "Έχω και Gryphon, πάμε μια βόλτα?" 8)

Reaction score
2
g.kar said:
mixalis kanakakis said:

ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟ.....
Μήπως επειδή είναι μικρές ?
ειναι το kharma μου...... :wink:
κατι με τραβαει προς τα εκει πανω...... :lol:

Reaction score
2
RDoherty said:
Αν ψάχνεις νύφη, να σου πω ένα κόλπο.  Θα λες: "Έχω και Gryphon, πάμε μια βόλτα?"   8)
:lol:

η αλλιως παμε μια βολτα με το γρυπαετο μου...???καλο ακουγεται...πολλα υποσχομενο......

τουλαχιστον θα πρωτοτυπησω..... :lol:

Reaction score
297
Βρήκα το ελληνικό review! Στυλιστικά μιλώντας, μου θύμισε τα δελτία τύπου του Fame Story (ή μήπως του Big Brother?): κάτι για έναν ρομαντικό ξανθό Σκοπελίτη έλεγε, για τα πέπλα της Μαίρης Σκόρδου, για τα σαγηνευτικά κάλλη της Μπεζεντάκου, για ένα κύπελλο του Διονύση Σχινά, για τις ταχύτατες κατεβασιές του Σαλπιγγίδη, μπερδεύτηκα ... :?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Μία απαραίτητη παρένθεση.

Παίδες, όλα καλά, μόνο θα παρακαλούσα για λίγο σεβασμό στους επαγγελματίες του χώρου.
Δεν θα ήθελα να ξεχνάτε ότι κάποιοι άνθρωποι ζούνε από αυτό με το οποίο εμείς κάνουμε την πλάκα μας και αφ' ενός πρέπει να τους προστατεύουμε, αφ' ετέρου πρέπει να τους επικροτούμε όταν μπαίνουν στον δικτυακό μας τόπο και χωρίς φόβο και πάθος λένε την άποψή τους. Και αυτοί κατά βάθος χομπύστες είναι και έχουν άποψη. Το ίδιο και οι αντιπρόσωποι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά και πάλι προς Θεού, μιλάμε για επαγγελματίες που κάνουν μια δουλειά για να ζήσουν τα παιδιά τους.

Οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη αλλά παρακαλώ μέχρι εκεί, ας βάζουμε λίγο φρένο διότι καμιά φορά ακόμη και χωρίς να το θέλουμε μπορεί να θίξουμε κάποιον ή να τον κάνουμε να αισθανθεί άσχημα και να τον απωθήσουμε...
Προσωπικά θέλω να υπάρχουν εδώ απόψεις επαγγελματιών του χώρου, μιας και όπως έχει πολλάκις αποδειχτεί, στην πλειοψηφία τους είναι χομπύστες σαν και εμάς με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για το χόμπυ μας. Πέραν αυτού έχουν και πολλαπλές εμπειρίες οι οποίες ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είναι χρήσιμες για όλους μας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
297
Νίκο μου, αυτός είναι ένας τρόπος να δεις το θέμα. Υπάρχουν και άλλοι. Για μένα κάποιος που γράφει κριτικές σε περιοδικό (δηλαδή 1ον η γνώμη του αγοράζεται από το περίπτερο και δεν διατίθεται δωρεάν και 2ον επηρεάζει τις αγοραστικές επιλογές των άλλων) είναι επαγγελματίας. Απλά και ξεκάθαρα. Όπως λοιπόν δεν θα ανεχόμουν και δεν θα επέλεγα χομπίστα γιατρό ή αρχιτέκτονα, το ίδιο και με τον κριτικό. Και ο επαγγελματίας που θέτει τις υπηρεσίες του στην κρίση του κοινού έναντι αντιτίμου, οφείλει να δέχεται την επιδοκιμασία και την αποδοκιμασία εξίσου. Αλλιώς ας αλλάξει δουλειά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Κατ' αρχάς για τους reviewer υπάρχουν ένα κάρο ανοιγμένα θέματα, ας μην τα μπερδεύουμε.
Για τους επαγγελματίες, όποιος έχει αρνητική εμπειρία (μη σωστή εξυπηρέτηση, παραπλάνηση κλπ) να την πει. Όποιος δεν έχει, δεν δικαιούται να ομιλεί ή να τσουβαλιάζει.
Απλά πράγματα.

Φυσικά ξαναλέω ότι παντός είδους καλοπροαίρετης κριτικής είναι ευπρόσδεκτη.

Έλα δεν είναι δύσκολο. Βρίστε τους αλλά με μέτρο γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι και μάλιστα οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά. :lol:
Ειδικά από τους επαγγελματίες του χώρου, τους μαγαζάτορες δηλαδή, εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις...

Reaction score
297
Ευτυχώς για αυτά που λες υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται "αγορά" ή "καπιταλισμός", που ξεσκαρτάρει τους αμνούς από τα ερίφια 8) Δεν είναι το ιδανικό σύστημα, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από όλα τα προϋπάρξαντα :lol:

Reaction score
1.962
RDoherty said:
Νίκο μου, αυτός είναι ένας τρόπος να δεις το θέμα. Υπάρχουν και άλλοι. Για μένα κάποιος που γράφει κριτικές σε περιοδικό (δηλαδή 1ον η γνώμη του αγοράζεται από το περίπτερο και δεν διατίθεται δωρεάν και 2ον επηρεάζει τις αγοραστικές επιλογές των άλλων) είναι επαγγελματίας. Απλά και ξεκάθαρα. Όπως λοιπόν δεν θα ανεχόμουν και δεν θα επέλεγα χομπίστα γιατρό ή αρχιτέκτονα, το ίδιο και με τον κριτικό. Και ο επαγγελματίας που θέτει τις υπηρεσίες του στην κρίση του κοινού έναντι αντιτίμου, οφείλει να δέχεται την επιδοκιμασία και την αποδοκιμασία εξίσου. Αλλιώς ας αλλάξει δουλειά.
Το καλύτερο κείμενο που γράφτηκε ποτέ εδώ.

Συμπληρώνω.

Εχουμε κουραστεί από τα μεγάλα λόγια , τις διαφημίσεις και τα τεχνάσματα του marketing.
Οποιος θέλει φτηνό Ηi-End μπορεί να το έχει.  Αρκεί να μην πετάει τα λεφτά του σε άσχετα με το Hi-End μηχανήματα.
Να πληρώσεις ένα ηχείο 15.000 € αλλά  πραγματικά να το αξίζει.

Φτηνό Hi-End υπάρχει, με την έννοια ότι αγοράζεις Ηι-Εnd ήχο από την αρχή και δεν χρειάζεται να αλλάζεις συχνά μηχανήματα.

Reaction score
1.962
Nίκο, κανείς δεν προσβάλει εδώ μέσα τους επαγγελματίες του χώρου.
Απεναντίας τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προΙόντα τους καλύτερα.
Αν νομίζεις ότι διαβάζοντας μόνο τα περιοδικά του ειδικού τύπου μπορούμε να ενημερωθούμε τότε σταματάμε αυτό το θέμα εδώ.

Reaction score
1.962
Νίκος Τσαρουχάς said:
Κατ' αρχάς για τους reviewer υπάρχουν ένα κάρο ανοιγμένα θέματα, ας μην τα μπερδεύουμε.
Για τους επαγγελματίες, όποιος έχει αρνητική εμπειρία (μη σωστή εξυπηρέτηση, παραπλάνηση κλπ) να την πει. Όποιος δεν έχει, δεν δικαιούται να ομιλεί ή να τσουβαλιάζει.
Απλά πράγματα.

Φυσικά ξαναλέω ότι παντός είδους καλοπροαίρετης κριτικής είναι ευπρόσδεκτη.

Έλα δεν είναι δύσκολο. Βρίστε τους αλλά με μέτρο γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι και μάλιστα οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά. :lol:
Ειδικά από τους επαγγελματίες του χώρου, τους μαγαζάτορες δηλαδή, εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις...
Κάποιοι κατηγόρησαν τους reviewers για πράγματα που ποτέ δεν είχαν κάνει. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν γιατί δεν είχαν τι άλλο να πουν. Οι reviewrs όμως συνέχισαν, απάντησαν σε πολλά ερωτήματα  και μας εξήγησαν αρκετά πράγματα για τη δουλειά τους.  Ενας υγιέστατος διάλογος.   

Σήμερα όμως το θέμα μας είναι άλλο και διαφορετικό.

Υπάρχουν φτηνά μηχανήματα που μπορούν να θεωρηθούν πραγματικοί φονείς γιγάντων ?

Αυτό είναι τι θέμα μας και μόνο με την βοήθεια τα καταστημάτων και των αντιπροσωπειών θα μάθουμε.
Δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε ποτέ από τα περιοδικά.

Reaction score
1.962
Οποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει τα μέλη μας να κάνουν έξυπνες αγορές,  ας το κάνει.

Διαφορετικά θα γυρνάμε συνεχώς γύρω-γύρω από τα ίδια θέματα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.485
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134