Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
2
ειναι σαν να λες στη γιαγια του scumacher ποσα μπαρ ειναι το τουρμπο του εγγονου της που λεει και ενας φιλος.......

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ασήμι ή χαλκό? :lol: :lol: :lol:

Τα βλέπεις; Αντί να με δέσεις (που είναι η ουσία για μένα) κοιτάς το υλικό. Αρρώστια! :p 8)

Ρε είστε...ρε.....ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ ..είστε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Να είναι ...κρυογεννημένο γιατί αλλιώς αφήνει σημάδια. Όχι ότι κι ότι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
498
preve said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
preve said:
Δεν συνεννοούμαστε....  :(
Αφού βρε παρουσιάζεις απόψεις που δεν λέει κανείς. Τι πάει να πει δεν υπάρχει ήχος κάτω από τα 10Κ...? Ποιός άσχετος το είπε?
Λανθασμένα συμπεράσματα είναι αυτά βρε φιλαράκι και το λέω με όλη την καλή διάθεση πίστεψέ με.

Εγώ παρουσιάζω τέτοιες απόψεις???????????

Άλλοι δημοσιεύουν πληρωμένες καταχωρήσεις που λένε ότι κάτω από το πεντοχίλιαρο ανα κομμάτι το χάος.
Και άλλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι άμα δεν ....κλ@νεις πεντοχίλιαρα αυγά δεν βάφεις.
Και άλλοι καλλιεργούν δεξιά και αριστερά ότι για να ακούσεις τον Καλαμίτση το πρωί χρειάζεσαι Grand Piano....
Προσωπικά ξέρω πόσα μου χρειάζονται για να έχω αυτό που με ευχαριστεί να ακούω.
Και επειδή είμαι αρκετά ψείρας....αυτό που με ευχαριστεί απέχει ελάχιστα από το να είναι πραγματικά Hi end.
Αν δεν είναι Hi end....είναι προσωπική επιλογή. Αυτό που έλεγα πριν για matter of definition και αίσθηση του μέτρου της ματαιοδοξίας.
Στερεοφωνικής ...ή γενικής.   :)

Εγώ πίστεψέ με ξέρω παρα πολύ καλά τι ζητάω
Υπάρχει όντως πρόβλημα επικοινωνίας... :? :roll:

Reaction score
14
Χρήστος Νικήτας said:
Υπάρχει όντως πρόβλημα επικοινωνίας... :? :roll:

Τυχαίο παράδειγμα ήταν Χρήστο.
Δεν εννοούσα εσένα.
Τα βρήκα μπροστά μου και τα έγραψα.
(Μ' αρέσουν κιόλας...) :wink:

Reaction score
2.182
κόντρες κύριοι !!! κόντρες  .

Περιμένετε να ενδιαφερθεί αντιπρόσωπος ή κατάστημα για δημόσια κόντρα ?

Οχι βέβαια .

Μετά σου λένε:  "Ενισχυτής Φονέας Γιγάντων".  Με ποιoυς ενισχυτές γίγαντες τα έβαλε ο ενισχυτής σας κύριε reviewer κσι έγινε το φονικό ?
Πείτε μας . Σας προκαλούμε δημόσια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
RDoherty said:
Ονόματα!   :D
Ρε μην λυσάς τζάμπα! :lol: :lol:
Τις παραπάνω εκφράσεις δεν τις έχεις διαβάσει ποτέ από reviewers ή από καταχωρήσεις σε περιοδικά...?

Reaction score
297
Το ποιός λυσσάει (τι λέξη!) είναι πλέον ή σαφές! 8) Εάν ο g.kar. θεωρεί ότι κάποιος reviewer γράφει αθεμελίωτες δοκιμές, δεν έχει παρά να το πει. Όσο θεμιτή είναι η επιδοκιμασία, εξίσου και η αποδοκιμασία. Όσο για "φονείς γιγάντων", εγώ μόνο το Φωστήρα έχω ακουστά :shock:

Reaction score
2
τελος παντων αν δεν υπαρχει απαντηση στο διαβολο της gryphon ισως σε καποιο αλλο ενισχυτη.....!!!!

για μενα στους ενισχυτες φονεας γιγαντως ΔΕΝ υπαρχει...να μου πειτε για πηγες να το συζητησουμε.....

Reaction score
2.182
RDoherty said:
Ονόματα! :D

Παράδειγμα από το περιοδικό High Fidelity , Tεύχος 1 , σελ. 96. 
Δοκιμή του ενισχυτή KRELL KAV-400 xi  από τον κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο.

Κάτω από την ολοσέλιδη φωτογραφία του ενισχυτή εμφανίζεται το  "Φονέας Γιγάντων" .
Στη σελ. 101 εμφανίζεται η τιμή =3.100€  της AUDIOVISUAL

Και εγώ σας ερωτώ πόσους γίγαντες φόνευσε ο συγκεκριμένος ενισχυτής και δεν το μάθαμε από τις ειδήσεις :mrgreen:

Μόνο ο κ. Παναγόπουλος και η AudioVisual γνωρίζουν  για το φονικό ? :wink:

Οποιος θέλει τον φέρνει για δοκιμή σε εμάς.  Εμείς τους γίγαντες και τους μονομάχους μας δεν τους υπνωτίζουμε πριν τη μάχη . :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
297
Και γιατί χρειάστηκες 21 σελίδες μηνυμάτων για να το πεις ρε παλληκάρι??? :D Με ανυπομονησία λοιπόν θα περιμένω τον κ. Παναγόπουλο να αιτιολογήσει την άποψή του. Γουσταρω το αίμα! :lol:

Reaction score
47
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ: αποκλείεται ν' ακούσει κάποιος τον Krell (που τον θεωρώ πολύ καλό, και ευκαιρία για τα λεφτά του, και τον έχουν αγοράσει μερικοί πελάτες μου - για να τα λέμε όλα) και να ακούσει και τον Gryphon (που και την γουστάρω ΠΟΛΥ σαν εταιρία και δεν τον έχω ακούσει, και δεν έχω συνεργασία) και να προτιμήσει τον πρώτο; Και αν είναι ΤΟΣΟ καλός, ολοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές γιατί πουλάνε ακόμα; Δε θα έπρεπε να είχαν βάλει λουκέτο ή να είχαν κανει χαρα-κιρι (ανάλογα τη χωρα;)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
ManosR said:
...να είχαν κανει χαρα-κιρι (ανάλογα τη χωρα;)
Κορυφαίο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όλα τα προϊόντα έχουν την αγορά τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Με αυτά που ακούω από τα παιδιά, συμπεραίνω ότι μάλλον θα προτιμήσει τον diablo σε κάθε περίπτωση. Αν δε ο πελάτης σου έχει τα kharma του Μιχάλη, είναι μάλλον 100% σίγουρο. :wink:

Φυσικά, εφόσον σε κάποια φάση μας δοθεί η ευκαιρία, δεν έχουμε παρά να το τσεκάρουμε!

Reaction score
47
Νίκο να σου πώ γιατί τα λέω αυτά κι επιμένω: στο μαγαζί μου έχω ανα περιόδους αρκετά "εξωτικά" μηχανήματα και αρκετά "ρεαλιστικά". Επίσης όπως σε πολλά αντίστοιχα μαγαζιά (και λόγω του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ εσπρέσο που σερβίρουμε) υπάρχουν μερικού τακτικοί θαμώνες και κάποιοι περιστασιακοί που μένουν πιο μακριά. Εκτος του cd/sacd της Esoteric ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν έχει υπαρξει συμφωνία απόψεων σε σοβαρό ποσοστο. 3 άτομα; 2 απόψεις. 6 άτομα; 4 απόψεις. Εχει τύχει να ακούμε σύστημα των 50.000€ και ό ένας να μου κάνει νόημα οτι θα ξεράσει και ο άλλος (χωρίς πλάκα) να μου δίνει προκαταβολή. Τι να λέμε λοιπόν; Εχει τύχει πελάτης με cd και ενισχυτικά των 15.000€ να δακρύσει με (και να αγοράσει τελικά) ηχεία των 1900€.
Γι'αυτο και με εκνευρίζει λίγο αυτό το απόλυτο: το καλύτερο, το χειρότερο κλπ...
Ολες μας οι αισθήσεις άλλωστε είναι 100% υποκειμενικές!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
ManosR said:
Γι'αυτο και με εκνευρίζει λίγο αυτό το απόλυτο: το καλύτερο, το χειρότερο κλπ...
Ολες μας οι αισθήσεις άλλωστε είναι 100% υποκειμενικές!
Ναι βρε μαζί σου. Έτσι είναι.
Αλλά πρώτα άλλοι το ξεκινάνε όταν λένε μεγάλα λόγια περί φονέων γιγάντων και ότι παίζει όπως παίζουν μηχανάκια με 10 πλάσια αξία και άλλα τέτοια ωραία. Πως το συγκρίνουν? Δηλαδή προκειμένουν να πουλήσουνε λένε ότι μπαρούφα τους έρθει. Ε, ας το αποδείξουν. Μπορούν ή θέλουν? Όχι βέβαια...

Τώρα από την άλλη, άμα βάλεις δύο μηχανές κάτω και τις συγκρίνεις στο ίδιο set up, τι στο καλό θα βγάλεις ένα κάποιο συμπέρασμα. Εγώ φοβάμαι ότι ούτε αυτό το απλό πράγμα γίνεται...

Reaction score
2
αν ειναι για καλο εσπρεσσο με χτυπας στο αδυνατο σημειο μου τωρα Μανο.....!!!!! :lol:

Reaction score
47
Μιχάλη, και η γεύση υποκειμενική είναι, αλλά ο εσπρέσο μου είναι όντως φονέας γιγάντων και προκαλώ να φέρετε τους δικούς σας για blind test!

Νίκο, σαφώς και θα βγεί συμπέρασμα - απλά καθένας θα βγάλει το δικό του (που το πιο πιθανό είναι να μην έχει καμία σχεση με το συμπέρασμα του άλλου). Εδώ μόνοι μας και διχαζόμαστε πολλές φορές, φαντάσου να είμαστε μαζεμένοι καμιά δεκαριά ξερόλες! Δε βγαίνει άκρη με τίποτα! :lol:

Παραδέχομαι - χωρίς ντροπή - οτι μου αρέσουν πολύ διαφορετικά setup και αν είχα τη δυνατότητα θα τα έπαιρνα όλα. Τι πάνελ, τί λάμπες, τί 1000w τρανζίστορ, τί ηχεία ντουλάπες, cd σε 8 σασί...Ολα λέμε...να άλλαζω ανάλογα τη διάθεση και το είδος μουσικής...

Reaction score
2
Μολις διαβασα ολο το topic.Ρε παιδια γιατι μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασια αφου δυσκολα θα βγουν ασφαλη συμπερασματα.Πριν απο λιγες ημερες ειχα δωσει τα valhalla στον κο Αναμουρλιδη τα οποια τα θεωρω ως ενα απο τα καλυτερα καλωδια στην αγορα ανεξαρτητου κοστους οπως και πολλοι σε ολο τον πλανητη.Ε και? Στο συστημα του Γιωργου δεν εκατσαν οπως περιμενε ή ισως ηταν υπερβολικα καλο για το συγκεκριμενο set up.Δηλαδη εκει τι συμπερασμα βγηκε οτι το valhalla ειναι μαπα ή το καλωδιο του ηλεκτρολογου της γειτονιας ειναι καλυτερο?Οχι το συμπερασμα ειναι οτι ολα μα ολα εχουν καποιο ταιρι.Ο δρομος ειναι μακρυς και μακραινει περισσοτερο λογο υποκειμενικοτητας.Και ενταξει εγω ας πουμε οτι μπορω(αφου επιστρεψω απο τις διακοπες μου) να φερω ενα symphonic naim asr primare και οτιδηποτε θελετε.Θεωρειτε οτι θα βγει ζουμι?Με ποσα ηχεια με ποσα cd, pickup, καλωδια, βασεις θα γινουν οι δοκιμες?Και κατι αλλο.Πιστευω οτι τα περιοδικα ολοι τα χρειαζομαστε αλλα το να τα πιστευουμε τυφλα ειναι λαθος.Τα αυτακια μας ειναι ο τελικος κριτης μας ασχετο με τι θα πω εγω ο διπλα ο παραδιπλα κτλ.Ακουστε set up μεταξυ τους σε αντιστοιχες κατηγοριες τιμης και σε ακριβοτερης.Δεν ειναι σωστο να θαβουμε ετσι απλα μηχανηματα επειδη απλως δεν ''εκατσαν'' σε ενα συστημα.Ελαχιστα ειναι αυτα τα μηχανηματα που θα γινουν σημειο αναφορας σε ολες τις κατηγοριες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR