- Reaction score
- 1.962
Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι φίλοι όταν βρεθούμε και τα πούμε από κοντά.RDoherty said:Το έχω ήδη διαπιστώσει, καλέ μου φίλε.
Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι φίλοι όταν βρεθούμε και τα πούμε από κοντά.RDoherty said:Το έχω ήδη διαπιστώσει, καλέ μου φίλε.
RDoherty said:preve, εκτός από αχρείος είσαι και αντιρρησίας! Εδώ μιλάει ολόκληρο High Fidelity (το οποίο εξακολουθώ να μη γνωρίζω - χάνω κάτι?) 8)
με αντικείμενο την τέχνη την εποχή της ΑναγέννησηςRDoherty said:Να τα πούμε, αλλα με τι αντικείμενο?
Απλός αποπροσανατολισμός. Κοινώς, κακό marketing...preve said:Άλλοι δημοσιεύουν πληρωμένες καταχωρήσεις που λένε ότι κάτω από το πεντοχίλιαρο ανα κομμάτι το χάος.
Δυστυχώς όπως όλα τα ωραία σε αυτή τη ζωή έτσι και ο ήχος κοστίζει ακριβά. Αν αγαπάμε κάτι, αν έχουμε ένα χόμπυ και δεν καλύπτουμε απλά μια ανάγκη, το μέγεθος του συμβιβασμού μας στο τι θεωρούμε ωραίο και καλό, εξαρτάται από το πορτοφόλι μας θέλουμε δεν θέλουμε. Όμως μην μπερδεύεσαι διότι αυτό δεν αναιρεί το παραπάνω περί αποπροσανατολισμού.preve said:Και άλλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι άμα δεν ....κλ@νεις πεντοχίλιαρα αυγά δεν βάφεις.
Χαιρομαι ιδιαιτέρως που θεωρείς εαυτόν συνειδητοποιημένο.preve said:Προσωπικά ξέρω πόσα μου χρειάζονται για να έχω αυτό που με ευχαριστεί να ακούω.
Και επειδή είμαι αρκετά ψείρας....αυτό που με ευχαριστεί απέχει ελάχιστα από το να είναι πραγματικά Hi end.
Αν δεν είναι Hi end....είναι προσωπική επιλογή. Αυτό που έλεγα πριν για matter of definition και αίσθηση του μέτρου της ματαιοδοξίας.
Στερεοφωνικής ...ή γενικής. Εγώ πίστεψέ με ξέρω παρα πολύ καλά τι ζητάω
Νίκος Τσαρουχάς said:Το μοναδικό σου λάθος σε όλη την ιστορία είναι ότι θεωρείς ότι ένα χόμπυ πρέπει να συσχετίζεται με βαθμούς ματαιοδοξίας επειδή είναι ακριβό (πιο χόμπυ άραγε δεν είναι ακριβό...). Συνήθως εύκολα εφευρίσκουμε τρόπους για να απορρίψουμε ότι δεν αποτελεί και προσωπική μας επιλογή.
Μιλάμε για χόμπυ. Ο άλλος χαίρεται πως το λένε. Το αγαπάει, το γουστάρει, δεν αγοράζει αμάξι για να αγοράσει μηχανήματα. Ματαιοδοξία είναι αυτό? Και αν υπάρχει και κάποιος που κινείται από τέτοιου είδους ελατήρια (που σαφέστατα υπάρχουν πολλοί), θα έγραφε σε forum με την πλέμπα που λέει και ο Κόγιας?...
Sorry φιλε RDoherty αλλα αυτες δεν ειναι ερωτησεις για να βρουν απαντηση σε forum.RDoherty said:Αυτά τα είχα διαβάσει. Για το περιοδικό ρωτάω. Πότε βγήκε? Κάθε πότε βγαίνει? Πόσο κάνει? Είναι καλό? Έχει τίμιους συνεργάτες?
Tωρα θα με βαλεις να το ψαξω. :shock:RDoherty said:Μα δεν το έχω βρει πουθενά!
preve said:Ματαιόδοξο χαρακτήρισα το να ψάχνεις μια ζωή για το τέλειο ματσάρισμα σαρδελοκουτιών.
Ατέρμωνα.
Και να μην το βρίσκεις επειδή απλά δεν έχεις στόχο.
Το έχω δηλώσει ήδη αυτό Νίκο.Νίκος Τσαρουχάς said:Στόχος φυσικά και υπάρχει. Εσύ δεν τον βλέπεις γιατί δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει.