Υπαρχει φτηνο Hi End?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
Μάνο παίζει ρόλο ότι τα πουλάς όλα? :mrgreen: :?: ή μιλάς εντελώς αντικειμενικά?

προσωπικά διαφωνώ με πολλά....... 8)

το quad99cdp έχει καταργηθεί, υπάρχει το 2.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
Μάνο μόλις είδα το Υ.Γ. οκ!

Με πολλή σιγουριά κάποια που παίζουν πολλές φορές τα λεφτά τους είναι
όλες οι κεφαλές της  Denon, Dynavektor,.......kai o  FBI....!!!

Reaction score
47
απάντησα ήδη με "modify" γιατί το περίμενα αυτό! Είναι λογικό όμως, δεν κρύβω άλλωστε το ότι έχω μαγαζί. Με αυτά (και με άλλα που δεν αναφέρω) έχω "ζήσει" και είναι "ευκαιρίες" κατα την άποψή μου. Φυσικά και θα διαφωνήσεις και εσύ και πολλοί άλλοι, κι εγω το ίδιο (ισως) να έκανα με τη δικιά σου λίστα. Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα είχαν κλείσει οι εταιρίες και δεν θα περνούσαμε ευχαριστα την ώρα μας διαφωνώντας...

Ναι το 99 MkII εννοώ.
Πάω να προσθέσω την DL160!!!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
g.kar said:
Για να πετύχεις το BINGO πόσo πρέπει να έχεις ήδη πληρώσει  ???

Τα bingos που βρίσκονται ?  στις αγγελίες ?
για να μάθεις έχεις πληρώσει χρειαζονται και πολλές απόπειρες ματσαρίσματος επίσης.

Reaction score
1.962
ManosR said:
RDoherty said:
Αξίζει τα χρήματά του ή όχι? Ψευδοδίλημμα! Αυτό αφορά μόνο εκείνον που πλήρωσε.
Συμφωνώ 100% - δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι. Οπότε μην είμαστε "κακοί" και κοροϊδευουμε κάποιον που πλήρωσε 100.000 για το σύστημα του, αυτά μπορεί να
βγάζει σε ένα μήνα και φυσικά να μήν αντιμετωπίζουμε υποτιμητικά κάποιον που ψάχνει το "value for money" και θελει να ακούει καλά με 1000 - μπορεί να είναι οικονομίες ενός χρόνου.

Εγώ πάντως για να ξεκινήσουμε θεωρώ οτι αυτά τα μηχανήματα θα μπορούσαν άνετα να σταθούν στην αγορά ακόμα και αν κόστιζαν τα διπλά (ή σχεδόν τελος πάντων):

• QUAD CDP-99 & ESL-989
    Leben CS300X
    Focal Electra Be 1007 & 1027
    Krell KAV-400xi
    Audiolab 8000 (όλα)
    Usher Dancer
    Musical Fidelity X-LPs, X-10v3, X-DAC
    Van den Hul (όλες!)
    Audio Note Meishu
    VTL MB-185
    McIntosh MA6300
    Unison Unico CD & SE
    NAD 320BEE
    Goldring GR1.2
    B&W CM1

Αυτά σκέφτηκα τώρα, δεν είναι όλα "τζάμπα" αλλά δεν αυτός ο σκοπός άλλωστε...

Υ.Γ. Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, δεν προωθώ τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζομαι, απλά με αυτές έχω ασχοληθεί και μπορώ να εκφέρω άποψη...
Μου αρέσει που κάποιος ανέβασε επιτέλους μια λίστα με μηχανήματα.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι ευκαιρίες Hi-End της ζωής σας που δεν έχουν αντίπαλο.

παρακαλώ συνεχίστε μόνοι σας ...

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.512
ManosR said:
απάντησα ήδη με "modify" γιατί το περίμενα αυτό! Είναι λογικό όμως, δεν κρύβω άλλωστε το ότι έχω μαγαζί. Με αυτά (και με άλλα που δεν αναφέρω) έχω "ζήσει" και είναι "ευκαιρίες" κατα την άποψή μου. Φυσικά και θα διαφωνήσεις και εσύ και πολλοί άλλοι, κι εγω το ίδιο (ισως) να έκανα με τη δικιά σου λίστα. Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα είχαν κλείσει οι εταιρίες και δεν θα περνούσαμε ευχαριστα την ώρα μας διαφωνώντας...

Ναι το 99 MkII εννοώ.
Πάω να προσθέσω την DL160!!!
φυσικά συμφωνώ να διαφωνούμε that's a forum!

Reaction score
14
Γ. ΚΟΨ. said:
@Υπάρχει φθηνό hiend?.........μάλλον όχι......δανείζομαι την εκφραση g.Kar με πορδές δεν βάφονται αυγά.

Ναι ρε παιδί μου  (Συγγνώμη για το...παιδί)   :p
Τίποτα δεν είναι τσάμπα.
Αλλά δεν χρειάζεται να υποθηκεύσω και τις σπουδές των αγέννητων παιδιών μου για να απολάυσω καλό ήχο.
"Hiend" ήχο.
Ή πολύ κοντά σε αυτόν....  

"It' s a matter of definition" ...  που έλεγαν και στο χωρίο μου...  :lol:

Reaction score
1.962
Γ. ΚΟΨ. said:
g.kar said:
Για να πετύχεις το BINGO πόσo πρέπει να έχεις ήδη πληρώσει  ???

Τα bingos που βρίσκονται ?  στις αγγελίες ?
για να μάθεις έχεις πληρώσει χρειαζονται και πολλές αγγελίες και απόπειρες ματσαρίσματος πολλές επίσης.
Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση να ψάχνουν μια ζωή για το τέλειο ματσάρισμα.

Reaction score
47
g.kar said:
Μου αρέσει που κάποιος ανέβασε επιτέλους μια λίστα με μηχανήματα.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι ευκαιρίες Hi-End της ζωής σας που δεν έχουν αντίπαλο.

παρακαλώ συνεχίστε μόνοι σας ...
Πραγματικά ελπίζω να μη φύγεις απο την κουβέντα απλά και μονο επειδή διαφωνείς με τις επιλογές μου (διακρίνω κάποια ειρωνία;)
Γιατί εγώ δεν μίλησα ούτε για "ευκαιρίες ζωής" ούτε οτι δεν "έχουν αντίπαλο" - άλλοι τα λένε αυτά...

Reaction score
498
Τόσα πολλά διαφορετικά μέλη, τόσες πολλές διαφορετικές προσωπικότητες, άλλο τόσο μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας.. :mrgreen:

@Μιχάλη Κανακάκη, μην παίρνετε τον όρο ηχείο full range τις μετρητοίς.Πραγματικό full range ηχείο δεν υπάρχει κι εάν υπάρχουνε θα είναι ελάχιστα και για να ακούσεις και ήχο
full range θα θέλεις και δωμάτιο full range (ο νοών νοείτο  :wink:) Όπου αναφέρομαι με τον όρο αυτό εννοώ ηχείο δαπέδου με σεβαστό χαμηλό..

@G.Kar, δέχομαι να είμαι δοκιμαστής μιας και πληρώ τις προυποθέσεις (1.90 ύψος, κάτι παρακάτω από 110 κιλά)  :D :D :D

@NikosR, στο πρώτο μήνυμα έγραψα για ματσάρισμα. Το αντίστοιχο δαπέδου "full range" της Spendor θα κόστιζε σχεδόν τα ίδια με το Grand Piano τότε άρα άκυρη η όποια κόντρα..Το ηχείο σου είχε 1500Ευρώ περίπου και είναι βάσης. Το Concerto είχε ίδια τιμή περίπου και είναι επίσης βάσης.Άρα τί να συγκρίνουμε??!Αυτά προς αποφυγίν παρεξηγήσεως..

@RDoherty, το θέμα με τους αντιπροσώπους είναι άσχετο με το thread άρα τί το αναφέρουμε με επιμονή?Ανοίξτε άμα είναι άλλο..

@Προς όλους: ρε παιδιά ακόμα δεν καταλάβατε για τί "κόντρα" μιλάμε? Είναι όλα τα πανάκριβα μηχανήματα υπερτιμημένα. ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ? Αυτό είναι πάνω κάτω.Μέχρι να αποδειχτεί λέμε όλοι μπαρούφες.Δυσκολίες για αντικειμενική κόντρα άπειρες. Πάντως πραγματικό giant killer εγώ προσωπικά πουθενά δεν έχω βρει και πιστέψτε με έχω ψάξει, ειδικά σε ενισχυτή - για εμένα λέω πάντα.. Έψαχνα ολοκληρωμένο στα 1000Ε. Αμ δε...:(

Reaction score
14
Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση να ψάχνουν μια ζωή για το τέλειο ματσάρισμα.
Το δανείζομαι...

Προσωπικά ...πέρα και έξω από το οικονομικό κομμάτι ....δεν έχω τον χρόνο να ικανοποιήσω την...στερεοφωνική μου ματαιοδοξία.

Γιατί  πολλά από αυτά που διαβάζω στα γραπτά σας (μας) ...κάτι τέτοιο είναι.

Αγαπητέ Μάνο το γεγονός ότι υπάρχουν 50 (πενήντα - και πολλούς λέω) άνθρωποι στην Ελλάδα (όχι σε παγκόσμια κλίμακα) να δώσουν
από 100.000 και παραπάνω ίσως euro για Hiend μηχανήματα ήχου....εεεε δεν μπορεί αυτή η  ελιτ να είναι το μέτρο σύγκρισης.

Reaction score
47
preve said:
Γ. ΚΟΨ. said:
@Υπάρχει φθηνό hiend?.........μάλλον όχι......δανείζομαι την εκφραση g.Kar με πορδές δεν βάφονται αυγά.

Ναι ρε παιδί μου (Συγγνώμη για το...παιδί) :p
Τίποτα δεν είναι τσάμπα.
Αλλά δεν χρειάζεται να υποθηκεύσω και τις σπουδές των αγέννητων παιδιών μου για να απολάυσω καλό ήχο.
"Hiend" ήχο.

"It' s a matter of definition" ... που έλεγαν και στο χωρίο μου... :lol:
Μαζί σου! Εγώ (παροτι δε με συμφέρει ιδιαίτερα...) πιστεύω οτι απο τα 1500-2000€ μπορεί κανείς να ακούει τη μουσική του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ!!! Οπως και το κρασί ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ (πχ) είναι μια χαρά (και βάλε) αλλά δεν είναι Bordeaux Chateu Jenesepas! Και τα Parker γράφουν άψογα αλλά δεν είναι Mont Blanc!

Reaction score
2
preve said:
Προσωπικά ...πέρα και έξω από το οικονομικό κομμάτι ....δεν έχω τον χρόνο να ικανοποιήσω την...στερεοφωνική μου ματαιοδοξία.

Γιατί  πολλά από αυτά που διαβάζω στα γραπτά σας (μας) ...κάτι τέτοιο είναι.

Αγαπητέ Μάνο το γεγονός ότι υπάρχουν 50 (πενήντα - και πολλούς λέω) άνθρωποι στην Ελλάδα (όχι σε παγκόσμια κλίμακα) να δώσουν
από 100.000 και παραπάνω ίσως euro για Hiend μηχανήματα ήχου....εεεε δεν μπορεί αυτή η  ελιτ να είναι το μέτρο σύγκρισης.
και ομως ειναι....αλιως ας μιλησουμε για καλο hi-fi.......ενα ΑΠΛΟ hobby ειναι, οχι στερεοφωνικη ματοιοδοξια...;)
ουτε εξωγηινοι ειναι οι hi-endαδες,ουτε κομπλεξικοι ουτε μικρο π...λι εχουν.....επιτελους!!!!!! :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Μπράβο στον Μάνο!
Εγώ τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου πάντως αυτά.

Preve μ' γιατί πρέπει να είναι ματαιοδοξία. ΧΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ...

Reaction score
47
preve said:
από 100.000 και παραπάνω ίσως euro για Hiend μηχανήματα ήχου....εεεε δεν μπορεί αυτή η ελιτ να είναι το μέτρο σύγκρισης.
Το νούμερο ήταν καθαρά ενδεικτικό και επι τούτου υπερβολικό. Πάντως είναι πάνω απο 50, πίστεψέ με...

Reaction score
1.962
preve said:
Γ. ΚΟΨ. said:

Ναι ρε παιδί μου  (Συγγνώμη για το...παιδί)   :p
Τίποτα δεν είναι τσάμπα.
"Hiend" ήχο.

"It' s a matter of definition" ...  που έλεγαν και στο χωρίο μου...  :lol:
Μα πρέπει να περάσεις κι εσύ πρώτα απ όλες τις πίστες πριν πάρεις το bingo. Κατάλαβες ?

Reaction score
1.962
ManosR, τα μηχανήματα αυτά της λίστας να τα θεωρήσουμε υποψήφια για την κόντρα που λέγαμε ?

Ποιο μηχάνημα της λίστας θα αντιμετωπίσει τον Gryphon Diablo ?

Tους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού τους γνωρίζεις.

O Diablo έχει τιμή λιανικής 9.700 € (βλέπε τεστ περιοδικού Hi-Fidelity τεύχος 1)
Υπάρχει ολοκληρωμένος αξίας <=6.000 € που μπορεί να τα βάλει μαζί του ?

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
[
Preve μ' γιατί πρέπει να είναι ματαιοδοξία. ΧΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ...
Το ξέρω ότι ακούγεται βαρύ το "ματαιοδοξία"  Νικόλα....αλλά ώρες ώρες είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό...

Μιχάλη μάλλον δεν σου έδωσα να καταλάβεις το νόημα πίσω από τα λόγια....
Μέσα σε αυτά που γράφονται εδώ συμπεριλαμβάνω και τις δικές μου βλακείες....

Τώρα για το πουλί των Hiend-αδων....μακριά από μας!  :mrgreen:

Πάντως βρε Μάνο πρέπει να έχει πληθωρήσει απίστευτα τον χώρο η έλευση του euro.
Ακούς κάτι νούμερα για κάτι συσκευές....λες ατάραχος...φθηνά είναι...και μόλις κάνεις την μετάφραση σε δραχμές...πέφτεις ανάσκελα.  :shock:
Βρίσκω τραγικό το να θες πχ  500 χιλιάδες δραχμές για να πάρεις έναν....εισαγωγικό ..  :shock:  ...Av ραδιοενισχυτή!!!!  

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Εκτός από τον diablo, είναι και άλλοι ενισχυτές που έχουν 10.000€...
Ας μην ψάχνουμε ταίρι μόνο για τον diablo.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189