Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.527
Ψιτ, η πρόταση δεν αφορά μόνον αντιπροσώπους...
και βεβαια δεν υπαρχει!!g.kar said:Και βέβαια μας ενδιαφέρει . Υπάρχει όμως ?NikosR said:μηπως πρεπει να ωρισετε κατηγοριες τιμων??
αληθεια θελετε να συγκρινετε αντικειμενο 1000-2000 ευρω με αντιστοιχο αντικειμενο 10000-15000 ευρω??? :shock:
αυτο θεωρειτε giant killer??
NikosR said:και βεβαια δεν υπαρχει!!g.kar said:NikosR said:μηπως πρεπει να ωρισετε κατηγοριες τιμων??
αληθεια θελετε να συγκρινετε αντικειμενο 1000-2000 ευρω με αντιστοιχο αντικειμενο 10000-15000 ευρω??? :shock:
Και βέβαια μας ενδιαφέρει . Υπάρχει όμως ?
με τετοια διαφορα τιμης σιγουρα δεν υπαρχει
σε οτιδηποτε οχι μονο στον ηχο
οτι πληρωνεις παιρνεις συνηθως
φιλε Rdoherty,RDoherty said:Επαινετέα η προσπάθεια, αλλά καταδικασμένη σε αποτυχία. Κατ' αρχήν δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος αντιπρόσωπος που να ρισκάρει τη δοκιμή που λένε τα παιδιά. Κατά δεύτερον, η διπλή-τυφλή μέθοδος είναι η πιο αποτυχημένη στο να αποκαλύπτει ηχητικές διαφορές. Aπό όσο έχω διαβάσει, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει, αλλά συγκαλύπτει υπαρκτές διαφορές:
http://www.stereophile.com/features/113/index.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/805awsi/index1.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/705awsi/index.html
Αυτό που εγώ θα προέκρινα είναι όχι κάποιο τεστ όπως το σκέφτεστε, αλλά τη δική σας γνώμη, που έχετε ζήσει όλα αυτά τα υπέροχα μηχανήματα και τα ξέρετε: πόσο καλύτερος είναι ο Diablo από τον XYZ των 3 ή των 5 χιλ. ευρώ? 10%? 20%? 50%? Η μέρα με τη νύχτα?
συμφωνω απολυταΓ. ΚΟΨ. said:Είδα λίγο στα γρήγορα το θέμα, να δώσω εν συντομία τα εξής:
@Rdoherty πως περιμένεις να σου δώσει κάποιος στοιχεία όταν δεν σε ξέρει, αν επιμένεις στείλε π.μ. στον g.kar ή πάρε τον τηλέφωνο. Αν δεις πίσω από τις γραμμές στα περιοδικά θα καταλάβεις περισσότερα, αν δεις το stereophile Ιουνίου θα δεις κάποια ενδιαφέροντα από τους ίδιους τους ριβιούερς.
@NikosR στον φίλο μας που άκουσες τα Piano ποτέ δεν έπαιξαν καλά, το ματσάρισμα είναι κολοσσιαίος παράγων, π.χ. εκεί άκουσα τα concerto μια φορά με τον Stingray τόσο καλά που δεν παίζει έτσι στου Χρήστου (ακόμη..), τα Piano όμως είναι δύστροπα πρέπει να ψάξεις να τα ματσάρεις κι ο φίλος μας δεν είχε το σωστό αντίδοτο, επίσης μην περιμένεις ποτέ από ένα κατάστημα να έχει όλα για όλα, αυτό που μετράει είνα ότι βρήκες αυτό που σου άρεσε και το ματσαρες καλά.
@ΜanosR είναι υποκειμενικές οι γνώμες σωστόν, αν βρεθεί ένα καλοματσαρισμένο σύστημα (δείτε θέμα Audio SF+Krell) τότε μπορεί να έχουμε υπέρβαση.
@Υπάρχει φθηνό hiend?.........μάλλον όχι......δανείζομαι την εκφραση g.Kar με πορδές δεν βάφονται αυγά.
@Υπάρχει value for money highend? ΝΑΙ!!! και αν προσθέσεις σωστό matching --> Bingo
@AnonisK. αν δεις τα 2 παραπάνω τότε θυμίσου τό άσμα "τα ριάλια ριάλια πεντόλιρα" κλπ
@ Βάλτε και τις προταιρότητες στα υπ'οψιν σας, δηλαδή πχ. εμένα με κάλυψε ο FBI τι να τον κάνω τον μεγάλο EVO, δηλαδή αφού με 15.500 γίνεται σωστά δουλειά γιατί να δώσω τα 80.000? τα EVO απευθύνονται σε άλλο ηχείο-ματσάρισμα. {θεωρητικά τα ονόματα}
@ Λέτε για Κόντρες, κόντρες χωρίς ματσάρισμα? δεν γίνεται φίλοι μου....δηλαδή άμα βάλω Densen σε Spendor και μετά Densen σε Sonus είναι σαν να κλέβω εκκλησία, ποτέ δεν θα παίξει το Sonus έτσι, το ίδιο άμα βάλω Pathos σε Spendor θα έχω έναν ωραίο γλυκό ύπνο.......χρχρχρφχ......Την μόνη κόντρα που δέχομαι είναι σε σύστημα γνωστό που ο κάτοχος του ενδιαφέρεται να αγοράσει π.χ. έναν νέο ενισχυτή να φέρει τον υποψήφιο να ζήσει μαζί του μία εβδομάδα να επιστρέψει στον παλιό μετά...και αμέσως θα καταλάβει ο κάτοχος ποιό του κάνει, ούτε τυφλά ούτε μαγικά...τόσο απλά (να έχει και μια σχετική εμπειρία ο άνθρωπος)
Άρα αυτο που λέτε κόντρες είναι δοκιμές, που δεν έιναι τίποτα άλλο από μία στιγμιάια ακτινογραφία σε ένα σύστημα-χώρο όπου το όποιο αποτέλεσμα προκρίνει αυτόν που κατάφερε να ματσαριστεί καλύτερα και τα ευρήματα της δεν ενδιαφέρουν περισσότερους από τον κάτοχο του συστήματος-χώρου όπου έγινε η δοκιμή. Η οποία δοκιμή δίνει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά δεν είναι πανάκεια.
ας ψάξουμε λοιπόν το value for money highend και value for our needs highend........
Μέγα θέμα αυτό, προσωπικά δεν ασχολούμαι παλιά με έιχαν αποκαλέσει Ρομπέν των δασών γιατί το έψαχνα και έγώ έτσι, τώρα βαρέθηκα.RDoherty said:Μα το θέμα δεν είναι να μάθω εγώ τα βρώμικα παρασκήνια (που είμαι και εκ φύσεως δύσπιστος και δεν τρώω πρόλογο), το θέμα είναι να γίνει η αλήθεια κοινό κτήμα όλων.
το player ειχε 1εκ. δραχμουλες περιπουg.kar said:NikosR said:και βεβαια δεν υπαρχει!!g.kar said:NikosR said:μηπως πρεπει να ωρισετε κατηγοριες τιμων??
Και βέβαια μας ενδιαφέρει . Υπάρχει όμως ?
με τετοια διαφορα τιμης σιγουρα δεν υπαρχει
σε οτιδηποτε οχι μονο στον ηχο
οτι πληρωνεις παιρνεις συνηθως
Πόσο κοστίζει το CDplayer που έχεις ?
Πιστεύεις ότι έχει ποιότητα ήχου κατηγορίας Ηι-End ?
Η χαρά σου είναι χαρά μου και χαρά μας.RDoherty said:"αλληλοβοήθεια και exposure": αυτό ακριβώς! Χαίρομαι που συμφωνούμε
ριξε και ενα τετραστιχο τωρα!g.kar said:Οσο δεν γίνονται συγκριτικά από εμάς τους ίδιους , τόσο πιο πολύ θα αρχίζω να πιστεύω ότι ένα πανάκριβο CD player αξίας 45.000 ευρώ αξίζει 100% τα χρήματά του.
Επομένως όποιος δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να μην ξαναγράψει μπούρδες για υπερτιμημένα μηχανήματα Hi-End.
Να δεχτούμε ότι κάθε μηχάνημα είναι διαφορετικό και μόνο για αυτό αξίζει τα χρήματά του μέχρι και την τελευταία δεκάρα.
Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.
Εννοείται ότι αν υπάρχουν προσκλήσεις για κόντρες θα είμαστε παρόντες.
Μέχρι τότε, σας εύχομαι καλές αγορές και καλές ακροάσεις.
Γ. ΚΟΨ. said:@Υπάρχει value for money highend? ΝΑΙ!!! και αν προσθέσεις σωστό matching --> Bingo
Συμφωνώ 100% - δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι. Οπότε μην είμαστε "κακοί" και κοροϊδευουμε κάποιον που πλήρωσε 100.000 για το σύστημα του, αυτά μπορεί ναRDoherty said:Αξίζει τα χρήματά του ή όχι? Ψευδοδίλημμα! Αυτό αφορά μόνο εκείνον που πλήρωσε.