- Reaction score
- 2.156
Ο Χρήστος Νικήτας έχει πιάσει ακριβώς το νόημα της κόντρας.
Θέλεις να γίνεις μέλος τις ομάδας ?
Υψος και κιλά παρακαλώ
Θέλεις να γίνεις μέλος τις ομάδας ?
Υψος και κιλά παρακαλώ
Χρήστος Νικήτας said:[Περί ορέξεως... Αν ρωτούσανε εμένα θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο γιατί έχω ακούσει Concerto vs 2/3. Οι προτιμήσεις μας φαίνονται από αυτό που αγοράσαμε.. :mrgreen:
Παρόλα αυτά την συμπαθώ πάρα πολύ την Spendor σαν εταιρία. Από τις λίγες βρεταννικές που διατηρήσανε τις μουσικές αξίες..
Όμως το ζήτημα είναι άλλο. Να ακούσουμε ηχείο που θεωρούμε "φτηνό" και giant killer και να το κοντράρουμε με ένα ακριβό και "high"..
ειναι διπλασια διαφορα τιμης ετσι εχει νοημα η κοντραg.kar said:NikosR said:στα δικα μου τα αυτια η συγκριση αναμεσα σε sonus faber grand piano kai spendor 2/3 δεν υφισταται καν
εχω τα 2/3 απο το 97 και πηγα να κανω την αλλαγη με τα σονους φαμπερ
μολις τα ακουσα να παιζουν διπλα- διπλα πηρα τα ηχεια μου αγκαλια και τα πηγα παλι στη θεση τους
τα 2/3 εχουν περιπου 1500 ευρω
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος 3000 ευρω
3000 ευρω εχουν παλι αν δεν κανω λαθος και τα harbeth
βαλτε και αυτα διπλα
ο αντωνης νομιζω εχει τα 2/3 και τα σονους
κανονιστε μια ακροαση
δεν έχεις καταλάβει αρκετά τι προσπαθούμε να βρούμε εδώ,
Δεν κοντράρουμε μηχανήματα της ίδιας περίπου κατηγορίας τιμής.
To Sonus piano και το Spendor δεν τα κοντράρουμε.
Θα κοντράραμε όμως το spendor σου ευχαρίστως με το Kharma των 15.000 Ευρώ. Εισαι φίλε μου ? (200 Ε αν χάσεις).
φτου...παλι μας καταλαβανε....preve said:Αν είναι να τα κονομήσει ο Μιχαλάκης και να πάρει και το κομίσιο ο gkar.... .... ας έχει τουλάχιστον λίγο σασπένς.
Αλλιώς μιλάμε για κλοπή εκκλησίας.
Έτσι παίδες;
mixalis kanakakis said:[φτου...παλι μας καταλαβανε....
κατι τετοιο εχω καταλαβει και γωRDoherty said:Εμένα με ιντριγκάρει η επιμονή του g.kar. Προφανώς τα έχει πάρει με κάποιον αντιπρόσωπο/ους ή κάποιον κριτικό/ους. Γιατί δεν λέει ονόματα όμως δεν καταλαβαίνω. 8)
Παρ'οτι έχει προχωρήσει πολύ το θέμα, και μιλάτε για κόντρες μηχανημάτων αναπαραγωγής ήχου, σαν να ήταν αυτοκίνητα ξεχνώντας την απίστευτη υποκειμενικότητα του hobby αυτου, θέλω να κάνω μία ερωτησούλα:Αντώνης K. said:Άσε που στα πανάκριβα εστιατόρια μου κόβεται η όρεξη!RDoherty said:Η παρομοίωση με τα πανάκριβα εστιατόρια είναι ατυχέστατη 8) Αυτά τα μέρη είναι Η επιτομή της κοροϊδίας 8)
Για ποιό μηχάνημα λες και ποιά εξήγηση δεν κατάλαβα. :roll:RDoherty said:Δεν με πείθει η εξήγησή σου, Νίκε. Έβγαλε κανείς το μηχάνημα που λες (και του οποίου την ύπαρξη αγνοώ) παρακατιανό? Θα επιμείνω στη θεωρία μου ότι ο g.kar. τα έχει με κάποιον αντιπρόσωπο ή κριτικό, γι' αυτό και περιμένω να ακούσω ονόματα
RDoherty,RDoherty said:Δεν με πείθει η εξήγησή σου, Νίκε. Έβγαλε κανείς το μηχάνημα που λες (και του οποίου την ύπαρξη αγνοώ) παρακατιανό? Θα επιμείνω στη θεωρία μου ότι ο g.kar. τα έχει με κάποιον αντιπρόσωπο ή κριτικό, γι' αυτό και περιμένω να ακούσω ονόματα
Δεν βαρέθηκες ρε Αντουάν με τις φιλοσοφίες?Αντώνης K. said:Για να δεχθώ τον όρο όπως τον παρουσιάζετε θέλω να μου απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.