Υπαρχει φτηνο Hi End?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
RDoherty said:
Βλέπω ότι η πρόταση αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα που της αρμόζει.
Η πρόταση είναι η πιο σοβαρή που έχει γίνει ποτέ προς αντιπροσώπους μέσω κάποιου δικτυακού τόπου και προάγει το χόμπυ μας όσο οποιαδήποτε άλλη έχω ακούσει.

Ας μην τα βλέπουμε όλα... κάπως. Σήμερα (ευτυχώς) ο g.kar είχε κέφια και μας έκανε όλους να γελάσουμε και λίγο. Η ουσία δεν αλλάζει σε τίποτα και σίγουρα προτιμώ αυτό το κλίμα της παρέας με το μπόλικο χιούμορ, παρά την σοβαροφάνεια του απρόσωπου γκουρού - καγκουρού που πολλά λέει και τίποτα δεν κάνει διότι μεταξύ μας, αυτός φταίει που ο κόσμος έχει παρεξηγήσει και το χάι έντ και τους χαϊεντάδες...
Για να περνάμε καλά δεν είμαστε εδώ ή κάνω λάθος?

So, keep walking και άντε για καμιά ακροασούλα (έτσι λέμε εδώ την δικαιολογία για να πάμε σε ταβέρνα)! :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
g.kar said:
Κάτι από Rotel , Creek , Musical Fidelity , Hegel , Denon, Marantz , Cary, Usher ?

θα βρεθεί ένας προσιτός ενισχυτής  με ήχο H-End ?
Λύσσαξες ρε! :lol: :lol: :lol:

Περίμενε και λίγο, επειδή εμάς τώρα μας σηκώθηκε πρέπει να κάνουνε τούμπες όλοι? :lol: :lol:

Reaction score
2.156
Σταμάτα εσύ Μιχάλη. Οποιος χάνει θα τσεπώνεις εσύ τα 500 Ε.

Reaction score
2.156
Τουλάχιστον σε σένα Μιχάλη θα πιάσουν τόπο τα λεφτά. Από το να τα δίνουν στους reviewers για να γράψουν ότι το μηχάνημα των 3.000 ευρώ ξεπερνάει κατά πολύ την κατγορία τιμής του και άλλα τέτοια .. /.../  

Reaction score
2.156
Ετσι είναι Νίκο όπως τα λες,
έχει γεμίσει ο τόπος με σοβαρούς πολιτικούς και μαγαζάκια Hi-End.
O καθένας λέει ότι θέλει γιατί  κανένας δεν τους ελέγχει.

Από θεωρία και αμπελοφιλοσοφία είμαστε πρώτοι.

Reaction score
297
Αυτά τα περί χρηματιζόμενων κριτικών δεν είναι χρήσιμα, εκτός αν δοθούν ονόματα :D

Reaction score
1
στα δικα μου τα αυτια η συγκριση αναμεσα σε sonus faber grand piano kai spendor 2/3 δεν υφισταται καν
εχω τα 2/3 απο το 97 και πηγα να κανω την αλλαγη με τα σονους φαμπερ
μολις τα ακουσα να παιζουν διπλα- διπλα πηρα τα ηχεια μου αγκαλια και τα πηγα παλι στη θεση τους
τα 2/3 εχουν περιπου 1500 ευρω
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος 3000 ευρω
3000 ευρω εχουν παλι αν δεν κανω λαθος και τα harbeth
βαλτε και αυτα διπλα
ο αντωνης νομιζω εχει τα 2/3 και τα σονους
κανονιστε μια ακροαση :wink:

Reaction score
2.156
Η κόντρα μπορεί να γίνει και στον χώρο του εκάστοτε καταστήματος με ηχεια της αρεσκίας του που θα κοστίζουν βέβαια τουλάχιστον 10.000 ευρώ όσο δηλαδή ο Gryphon Diablo.

Αν δεν έχει θα του φέρουμε εμεις ηχεία.

Reaction score
2.156
RDoherty said:
Αυτά τα περί χρηματιζόμενων κριτικών δεν είναι χρήσιμα, εκτός αν δοθούν ονόματα :D
ονόματα υπάρχουν, αλλά δεν θα τα ανεβασουμε εδώ στο site.

Reaction score
2.156
Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να βρούμε τα φτηνά Hi-End, αν υπάρχουν, ας μας πει τη γνώμη του.
Μην αλλάζουμε θέμα γιατί κάτι μου λέει ότι θα το πάμε το θέμα στους reviewers.

Reaction score
2.156
NikosR said:
στα δικα μου τα αυτια η συγκριση αναμεσα σε sonus faber grand piano kai spendor 2/3 δεν υφισταται καν
μολις τα ακουσα να παιζουν διπλα- διπλα πηρα τα ηχεια μου αγκαλια και τα πηγα παλι στη θεση τους
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος 3000 ευρω
βαλτε και αυτα διπλα

δεν έχεις καταλάβει αρκετά τι προσπαθούμε να βρούμε εδώ,
Δεν κοντράρουμε μηχανήματα της ίδιας περίπου κατηγορίας τιμής.
To Sonus piano και το Spendor δεν τα κοντράρουμε.
Θα κοντράραμε όμως το spendor σου ευχαρίστως με το Kharma των 15.000 Ευρώ. Εισαι φίλε μου ? (200 Ε αν χάσεις).

Reaction score
297
Γιατί δεν θα τα ανεβάσεις? Δεν σε ενδιαφέρει η διάδοση της αλήθειας και η προστασία του καταναλωτή από τη διαφθορά?

Reaction score
2.156
Tα Spendor που αναφέρεις ανήκουν στην Hi-Fi κατηγορία και ποτέ δεν ειπώθηκε ότι είναι Hi-End.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
g.kar said:
Tα Spendor που αναφέρεις ανήκουν στην Hi-Fi κατηγορία και ποτέ δεν ειπώθηκε ότι είναι Hi-End.
Και τι έγινε? Τα sonus που ανήκουν? Εγώ λέω να τα κοντράρουμε!

Reaction score
498
NikosR said:
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος  3000 ευρω
βαλτε και αυτα διπλα
Τα Sonus Faber Grand Piano Domus είναι καινούργιο μοντέλο του 2005 και full range. Τα 2/3 είναι βάσης αν δεν κάνω λάθος. Είναι τελείως διαφορετική η παρουσίαση της μουσικής

και η σχολή στις 2 εταιρίες. Μουσικότητα έχουνε και οι 2 αλλά διαφορετική τελείως ερμηνεία. Δεν νομίζω να έχεις ακούσει τα ηχεία που αναφέρθηκαν. Κάνουνε γύρω στα 3,500Ευρώ.

Περί ορέξεως... :) Αν ρωτούσανε εμένα θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο γιατί έχω ακούσει Concerto vs 2/3. Οι προτιμήσεις μας φαίνονται από αυτό που αγοράσαμε.. :mrgreen:

Παρόλα αυτά την συμπαθώ πάρα πολύ την Spendor σαν εταιρία. Από τις λίγες βρεταννικές που διατηρήσανε τις μουσικές αξίες.. :wink:

Όμως το ζήτημα είναι άλλο. Να ακούσουμε ηχείο που θεωρούμε "φτηνό" και giant killer και να το κοντράρουμε με ένα ακριβό και "high"..

Reaction score
2.156
RDoherty said:
Γιατί δεν θα τα ανεβάσεις? Δεν σε ενδιαφέρει η διάδοση της αλήθειας και η προστασία του καταναλωτή από τη διαφθορά?
δεν θα κερδίσει κάποιος κάτι από αυτό, γι αυτό προτείνω να φτιάξουμε εμείς μια δική μας ανεξάρτητη ομαδα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon