Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η πρόταση είναι η πιο σοβαρή που έχει γίνει ποτέ προς αντιπροσώπους μέσω κάποιου δικτυακού τόπου και προάγει το χόμπυ μας όσο οποιαδήποτε άλλη έχω ακούσει.RDoherty said:Βλέπω ότι η πρόταση αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα που της αρμόζει.
Λύσσαξες ρε!g.kar said:Κάτι από Rotel , Creek , Musical Fidelity , Hegel , Denon, Marantz , Cary, Usher ?
θα βρεθεί ένας προσιτός ενισχυτής με ήχο H-End ?
ονόματα υπάρχουν, αλλά δεν θα τα ανεβασουμε εδώ στο site.RDoherty said:Αυτά τα περί χρηματιζόμενων κριτικών δεν είναι χρήσιμα, εκτός αν δοθούν ονόματα
NikosR said:στα δικα μου τα αυτια η συγκριση αναμεσα σε sonus faber grand piano kai spendor 2/3 δεν υφισταται καν
εχω τα 2/3 απο το 97 και πηγα να κανω την αλλαγη με τα σονους φαμπερ
μολις τα ακουσα να παιζουν διπλα- διπλα πηρα τα ηχεια μου αγκαλια και τα πηγα παλι στη θεση τους
τα 2/3 εχουν περιπου 1500 ευρω
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος 3000 ευρω
3000 ευρω εχουν παλι αν δεν κανω λαθος και τα harbeth
βαλτε και αυτα διπλα
ο αντωνης νομιζω εχει τα 2/3 και τα σονους
κανονιστε μια ακροαση
Και τι έγινε? Τα sonus που ανήκουν? Εγώ λέω να τα κοντράρουμε!g.kar said:Tα Spendor που αναφέρεις ανήκουν στην Hi-Fi κατηγορία και ποτέ δεν ειπώθηκε ότι είναι Hi-End.
Τα Sonus Faber Grand Piano Domus είναι καινούργιο μοντέλο του 2005 και full range. Τα 2/3 είναι βάσης αν δεν κάνω λάθος. Είναι τελείως διαφορετική η παρουσίαση της μουσικήςNikosR said:στα δικα μου τα αυτια η συγκριση αναμεσα σε sonus faber grand piano kai spendor 2/3 δεν υφισταται καν
εχω τα 2/3 απο το 97 και πηγα να κανω την αλλαγη με τα σονους φαμπερ
μολις τα ακουσα να παιζουν διπλα- διπλα πηρα τα ηχεια μου αγκαλια και τα πηγα παλι στη θεση τους
τα 2/3 εχουν περιπου 1500 ευρω
τα σονους εχουν αν δεν κανω λαθος 3000 ευρω
3000 ευρω εχουν παλι αν δεν κανω λαθος και τα harbeth
βαλτε και αυτα διπλα
ο αντωνης νομιζω εχει τα 2/3 και τα σονους
κανονιστε μια ακροαση
δεν θα κερδίσει κάποιος κάτι από αυτό, γι αυτό προτείνω να φτιάξουμε εμείς μια δική μας ανεξάρτητη ομαδα.RDoherty said:Γιατί δεν θα τα ανεβάσεις? Δεν σε ενδιαφέρει η διάδοση της αλήθειας και η προστασία του καταναλωτή από τη διαφθορά?