Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
2.255
NikosR said:
τα sonus faber grand piano ειχα ακουσει οχι τα domus
νομιζω ομως οτι δεν γινεται να συγκρινεις 2 ανομοια αντικειμενα
το ενα εχει 1500 και το αλλο 15000
εαν υποθεσουμε οτι τα μισα λεφτα απο τα 15000 ειναι marketing, διαφημιση, χρηματισμος και εγω δεν ξερω τι αλλο τα υπολοιπα 7500 πρεπει να ειναι RD ,εξωτικα υλικα, καμπινες και οτιδηποτε αλλο
η συγριση ειναι σωστο να γινει εαν 1 ηχειο των 7500-10000 παιζει καλυτερα απο ενα ηχειο των 15000
εαν υπαρχει ηχειο, ενισχυτης, σιντι, των 1500 ευρω και ειναι καλυτερο απο τα αντιστοιχα μηχανηματα των 15000 να μου το πειτε
οποιος το βρει εχει απο μενα 1500ευρω :D
παλι κερδισμενος θα ειμαι :D
Το Sonus Faber Grand Piano Domus .εχει περίπου 3.500 Euro. Το προηγούμενο grand piano είχε κάτω από 3.000 Euro.

Reaction score
297
Νίκο, στον Diablo αναφέρομαι.

g.kar., μου αποδίδεις προθέσεις που δεν έχω. Αλλά τέλος πάντων, είναι προφανές ότι δεν θες να πεις περισότερα. Ας το πάρουμε λοιπόν ανάποδα: εφόσον δεν θες να εκθέσεις τους διεφθαρμένους, πες μας ποιοί είναι οι τίμιοι. Είμαι βέβαιος ότι η μακροχρόνια τριβή σου με το χώρο σε έχει οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα προστατεύσουν εμάς τους υπόλοιπους από απατεώνες ή υποψήφιους απατεώνες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Sorry mate δεν είναι δουλειά μας να κατατάξουμε ανθρώπους. Δεν θα ήθελα τέτοιου είδους συζήτηση, άσε που είναι και εκτός θέματος.
Άλλα ερωτήματα απασχολούν το παρόν thread και είναι συγκεκριμένα.

Reaction score
2.255
RDoherty said:
Νίκο, στον Diablo αναφέρομαι.

g.kar., μου αποδίδεις προθέσεις που δεν έχω. Αλλά τέλος πάντων, είναι προφανές ότι δεν θες να πεις περισότερα. Ας το πάρουμε λοιπόν ανάποδα: εφόσον δεν θες να εκθέσεις τους διεφθαρμένους, πες μας ποιοί είναι οι τίμιοι. Είμαι βέβαιος ότι η μακροχρόνια τριβή σου με το χώρο σε έχει οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα προστατεύσουν εμάς τους υπόλοιπους από απατεώνες ή υποψήφιους απατεώνες.
Εσύ μίλησες για διεφθαρμένους όχι εγώ.   Εγώ απλά είπα ότι κάποιοι αντιπρόσωποι πληρώνουν κάποιους reviewers. Δεν είπα για Ελλάδα αλλά αφού επιμένεις αναφερόμουν στην Ταγκανίκα.  Πληρωμή με την έννοια της εξυπηρέτησης έίτε σε μορφή δανισμού μηχανημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε ειδικών εκπτώσεων κ.λ.π.

Reaction score
2.255
Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τη συζήτηση και την αναζήτηση θα είμαστε εδώ.
Οι υπόλοιποι ας παραμεινουν στο ακουστικό τους .

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αντώνης K. said:
Για να δεχθώ τον όρο όπως τον παρουσιάζετε θέλω να μου απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.
Δεν βαρέθηκες ρε Αντουάν με τις φιλοσοφίες? :lol:
Δεν μας απαντάς εσύ καλύτερα αν ξέρεις κανα ενισχυτάκι καλό με λίγα λεφτά για να μας προστατέψεις? Αν δεν μπορείς για οποιονδήποτε λόγο, δέξου τον όρο ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ και όχι όπως νομίζεις ότι τον αντιλαμβανόμαστε. Μετά έλα για την ακρόαση γιατί σαφέστατα επί hi end συστημάτων μπορεί να μην έχουν άποψη όλοι, αλλά να ακούνε και να βγάζουν συμπεράσματα φυσικά μπορούν.

Δεν θέλει πολύ προσπάθεια. :wink:
Δεν μου απάντησες όμως για κάτι το οποίο συμφώνησες στην θεωρία!

Τόσο δύσκολο είναι?

Αν βαρέθηκα τις φιλοσοφίες λέει….

Reaction score
2.255
Πιστεύει κανείς ότι κάποια μηχανήματα είναι υπερτιμημένα  ???

Η απάντηση παρακαλώ να συνοδεύεται με εναλλακτικό προΙόν αρκετά χαμηλότερης τιμής που θα μπορούσε να μας διαθεσει για ακρόαση είτε ο ίδιος είτε ο αντιπρόσωπος.

αρκετά χαμηλότερης τιμή= μισή τιμή

( Hχος σε συσκευασία των 8.000 € = Ηχος σε συσκευασία των 4.000 €) Αληθεύει η εξίσωση ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Αντώνη το έχουμε πει 500.000 φορές ρε φίλε...

ΜΟΝΟN για ηχητική ποιότητα μιλάμε και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Βρείτε φθηνές μηχανές που να πaίζουν όπως οι ακριβές. Nothing else. :wink:

Τελικά ξέρετε τι διαπιστώνω. Ότι με τα θέματα γοήτρου και χρημάτων και λοιπές άσχετες μετρήσεις... ασχολούνται περισσότερο οι εκτός παρά οι χαϊεντάδες. :lol: :lol:

Reaction score
2.255
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε άλλες κατηγορίες προΙόντων π.χ βιντεπροβολείς , τηλεοράσεις κ.λ.π.

Υπάρχουν σε αυτές τις κατηγορίες Giant Killers ή όχι ?
Είναι μετρήσιμες οι διαφορές ή είναι υποκειμενικές ?

Reaction score
2.255
Αντώνης K. said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αντώνης K. said:
Για να δεχθώ τον όρο όπως τον παρουσιάζετε θέλω να μου απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.
Δεν βαρέθηκες ρε Αντουάν με τις φιλοσοφίες? :lol:
Δεν μας απαντάς εσύ καλύτερα αν ξέρεις κανα ενισχυτάκι καλό με λίγα λεφτά για να μας προστατέψεις? Αν δεν μπορείς για οποιονδήποτε λόγο, δέξου τον όρο ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ και όχι όπως νομίζεις ότι τον αντιλαμβανόμαστε. Μετά έλα για την ακρόαση γιατί σαφέστατα επί hi end συστημάτων μπορεί να μην έχουν άποψη όλοι, αλλά να ακούνε και να βγάζουν συμπεράσματα φυσικά μπορούν.

Δεν θέλει πολύ προσπάθεια. :wink:
Δεν μου απάντησες όμως για κάτι το οποίο συμφώνησες στην θεωρία!

Τόσο δύσκολο είναι?

Αν βαρέθηκα τις φιλοσοφίες λέει….
Βαρέθηκες τις φιλοσοφίες αλλά ένα προΙόν Giant Killer δεν μας έχεις αναφέρει ακόμα.

Υπάρχει χρόνος. Δεν βιαζόμαστε.

Reaction score
297
Όποιος γνωρίζει παραπτώματα ηθικής φύσεως και δεν τα αποκαλύπτει, γίνεται "αμετόχως συνυπεύθυνος" :D

Reaction score
2.255
Η πρόταση είναι ανοιχτή για όλους.

Στην αναμέτρηση δεν μπορούν να συμμετέχουν μηχανήματα  ιδιοκατασκευής (D.I.Y)  και τροποποιημένα συστήματα.
Τα συστήματα θα πρέπει να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση και κατά προτίμηση στρωμένα .

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Τελικά ξέρετε τι διαπιστώνω. Ότι με τα θέματα γοήτρου και χρημάτων και λοιπές άσχετες μετρήσεις... ασχολούνται περισσότερο οι εκτός παρά οι χαϊεντάδες. :lol: :lol:
Διότι Νίκο μου αν ξόδευα εγώ 80.000 euro για ένα σύστημα δεν θα μπορούσα να βγω να θάψω το σύστημα του γείτονα που στοίχισε 150.000 euro και να ισχυρίζομαι ότι το δικό μου παίζει καλύτερα. Οι λόγοι είναι ευνόητοι και η άποψη μου σταθερή χωρίς να είναι ανάγκη να βγω στους δρόμους να την φωνάζω.

Reaction score
1
μηπως πρεπει να ωρισετε κατηγοριες τιμων??
αληθεια θελετε να συγκρινετε αντικειμενο 1000-2000 ευρω με αντιστοιχο αντικειμενο 10000-15000 ευρω??? :shock:
αυτο θεωρειτε giant killer??

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Καλά όλα αυτά βρε Αντώνη αλλά άσχετα με το θέμα...

Επειδή το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, θα τα βάλω σε μία σειρά για να τελειώνουμε και απλά να περιμένουμε προτάσεις, αν υπάρχουν.
Λοιπόν θέλουμε να βρούμε φθηνές συσκευές που να κοντράρουν ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ άλλες πιο ακριβές. Τhat's all και ο σκοπός δεν είναι άλλος από το να εντοπίσουμε εκείνες τις περιπτώσεις που αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε γιατί αφ' ενός θα μας γλιτώσουν από σπατάλες αλλά αφ' ετέρου θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε κάποιους που μας κοροϊδεύουν με τις υπέρογκες τιμές τους.

Νίκο κατηγορίες τιμών δεν θα ορίσουμε επακριβώς γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που να θέλει ακόμη και τέτοιου είδους σύγκριση.

Η δυσκολία ή η ευκολία ανεύρεσης τέτοιων συσκευών, αυτομάτως θα απαντήσει και στο αρχικό ερώτημα που υπάρχει στον τίτλο του thread.

Reaction score
2.255
RDoherty said:
Όποιος γνωρίζει παραπτώματα ηθικής φύσεως και δεν τα αποκαλύπτει, γίνεται "αμετόχως συνυπεύθυνος" :D
Αφού σου αρέσουν οι ιστορίες με σκάνδαλα, διάβασε κάτι που έχω για εσένα. Δεν θέλω στη συνέχεια να το σχολιάσουμε εδώ γιατί είναι εκτός θέματος και δεν μας ενδιαφέρει.

http://arstechnica.com/news.ars/post/20050803-5165.html

Reaction score
297
Επαινετέα η προσπάθεια, αλλά καταδικασμένη σε αποτυχία. Κατ' αρχήν δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος αντιπρόσωπος που να ρισκάρει τη δοκιμή που λένε τα παιδιά. Κατά δεύτερον, η διπλή-τυφλή μέθοδος είναι η πιο αποτυχημένη στο να αποκαλύπτει ηχητικές διαφορές. Aπό όσο έχω διαβάσει, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει, αλλά συγκαλύπτει υπαρκτές διαφορές:
http://www.stereophile.com/features/113/index.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/805awsi/index1.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/705awsi/index.html
Αυτό που εγώ θα προέκρινα είναι όχι κάποιο τεστ όπως το σκέφτεστε, αλλά τη δική σας γνώμη, που έχετε ζήσει όλα αυτά τα υπέροχα μηχανήματα και τα ξέρετε: πόσο καλύτερος είναι ο Diablo από τον XYZ των 3 ή των 5 χιλ. ευρώ? 10%? 20%? 50%? Η μέρα με τη νύχτα?

Reaction score
2.255
NikosR said:
μηπως πρεπει να ωρισετε κατηγοριες τιμων??
αληθεια θελετε να συγκρινετε αντικειμενο 1000-2000 ευρω με αντιστοιχο αντικειμενο 10000-15000 ευρω??? :shock:
αυτο θεωρειτε giant killer??
Και βέβαια μας ενδιαφέρει . Υπάρχει όμως ?

Reaction score
2
RDoherty said:
Επαινετέα η προσπάθεια, αλλά καταδικασμένη σε αποτυχία.  Κατ' αρχήν δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος αντιπρόσωπος που να ρισκάρει τη δοκιμή που λένε τα παιδιά.  Κατά δεύτερον, η διπλή-τυφλή μέθοδος είναι η πιο αποτυχημένη στο να αποκαλύπτει ηχητικές διαφορές.  Aπό όσο έχω διαβάσει, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει, αλλά συγκαλύπτει υπαρκτές διαφορές:
http://www.stereophile.com/features/113/index.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/805awsi/index1.html
http://www.stereophile.com/asweseeit/705awsi/index.html
Αυτό που εγώ θα προέκρινα είναι όχι κάποιο τεστ όπως το σκέφτεστε, αλλά τη δική σας γνώμη, που έχετε ζήσει όλα αυτά τα υπέροχα μηχανήματα και τα ξέρετε: πόσο καλύτερος είναι ο Diablo από τον XYZ των 3 ή των 5 χιλ. ευρώ?  10%?  20%?  50%?  Η μέρα με τη νύχτα?
o αντιπροσωπος δεν πρεπει να εχει προβλημα...το μηχανημα του θα ειναι φτηνοτερο οποτε και χειροτερο να βγει δεν θα του πει κανεις τιποτα......
ισα ισα που αμα πλησιασει τον γρυπαετο η τον ξεπερασει θα εχει κανει την τυχη του απο την δημοσια διαφημηση........
η μερα με την νυχτα ειναι κατι το πολυ σχετικο.....
αν εγω δεν ξερω τι εχω, δεν θα με νοιαζει το πόσο καλυτερο θα ειναι κατι απλα να ειναι ακουστα καλυτερο...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol