Υπαρχει φτηνο Hi End?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.612
preve said:
Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση να ψάχνουν μια ζωή για το τέλειο ματσάρισμα.
Το δανείζομαι...

Προσωπικά ...πέρα και έξω από το οικονομικό κομμάτι ....δεν έχω τον χρόνο να ικανοποιήσω την...στερεοφωνική μου ματαιοδοξία.

Γιατί πολλά από αυτά που διαβάζω στα γραπτά σας (μας) ...κάτι τέτοιο είναι.

Αγαπητέ Μάνο το γεγονός ότι υπάρχουν 50 (πενήντα - και πολλούς λέω) άνθρωποι στην Ελλάδα (όχι σε παγκόσμια κλίμακα) να δώσουν
από 100.000 και παραπάνω ίσως euro για Hiend μηχανήματα ήχου....εεεε δεν μπορεί αυτή η ελιτ να είναι το μέτρο σύγκρισης.

Preve μήπως είσαι εκτός θέματος?????
αφού δεν σου αρέσει τι ασχολείσαι????

και εγώ δεν μπορώ να πάρω ferrari......αλλά δεν μου φταίνε τίποτα αυτοί που μπορούν και τις πάνε και βόλτα και μπράβο τους.....

Reaction score
14
g.kar said:
O Diablo έχει τιμή λιανικής 9.700 €  (βλέπε τεστ περιοδικού Hi-Fidelity τεύχος 1)
Υπάρχει ολοκληρωμένος αξίας <=6.000 €  που μπορεί να τα βάλει μαζί του ?
Ωραία και λογική πρόταση.

Reaction score
2.286
Νίκο Τσαρουχά,
τον Diablo τον έχουμε στη διάθεσή μας.
Αν έχεις άλλον αντίστοιχης αξίας, δήλωσέ το εδώ.

Reaction score
2
παρακαλω τον εκαστοτε αντιπροσωπο (εαν ειναι...) σε περιπτωση ηττας του DIABLO να δεκτει την ανταλλαγη με το φτηνοτερο μηχανημα....... :D
οχι να  το κανουμε και διασημο και να μας αφησει με τη χαρα.....ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ GIANT KIIIIIIIILER.......... :lol:

p.s. λαθος μηχανημα εχουμε στη διαθεση μας.....θα πεσει στη μαχη τελευταιος......

Reaction score
14
Γ. ΚΟΨ. said:
Preve μήπως είσαι εκτός  θέματος?????
αφού δεν σου αρέσει τι ασχολείσαι????

και εγώ δεν μπορώ να πάρω ferrari......αλλά δεν μου φταίνε τίποτα αυτοί που μπορούν και τις πάνε και βόλτα και μπράβο τους.....

Κοψ δεν με κατάλαβες.
Δεν μπορώ να φάω το παραμύθι ότι κάτω από τα 10.000 euro δεν υπάρχει "ήχος" .
Hiend ήχος.
Πως να το πω πιο απλά;  :?

Και πουθενά δεν ανέφερα ποτέ τι μπορώ να πάρω και τι όχι.
Η πιστοληπτική μου δυνατότητα δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Reaction score
2.286
O Krell FBI έχει 17.500 €  λιανική

Υπάρχει ολοκληρωμένος στα 10.000 € που μπορεί να τα βάλει μαζί του ?

( Τα ηχεία της δοκιμής θα είναι τα Sonus Faber Amati Aniversario στα 20.000€).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.579
preve said:
Δεν μπορώ να φάω το παραμύθι ότι κάτω από τα 10.000 euro δεν υπάρχει "ήχος" .
Hiend ήχος.
Μα τόση ώρα αυτό κατάλαβες βρε?
Φυσικά και υπάρχει ήχος κάτω από τα 10K και μάλιστα hi end. Όπως ακριβώς υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα εκτός από την ferrari... Και κάποια ντιούικα που πάνε σαν ferrari... :wink:

Δεν έβαλε κανείς όριο τιμής hi end. Απλά λέμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ αυτό το κολοκύθι με τα 10Κ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ βρίσκει ταίρι σε λιγότερα λεφτά....

Reaction score
297
Το δικό μου συμπέρασμα: το άγνωστό μου περιοδικό High Fidelity και ο εξίσου άγνωστός μου εισαγωγέας του Diablo πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εξαιρετικό αυτό ενισχυτή 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.579
preve said:
Δεν συνεννοούμαστε....  :(
Αφού βρε παρουσιάζεις απόψεις που δεν λέει κανείς. Τι πάει να πει δεν υπάρχει ήχος κάτω από τα 10Κ...? Ποιός άσχετος το είπε?
Λανθασμένα συμπεράσματα είναι αυτά βρε φιλαράκι και το λέω με όλη την καλή διάθεση πίστεψέ με.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.612
όντως πάω για καφέ στην παραλία.

υπάρχει καλός ήχος και κάτω από 10000 οκ.

Καλό Σαββατοκύριακο...........σε όλους να περάσετε καλά.

Reaction score
297
Δεν έχει καλό καφέ στην παραλία. Κάτι νεροζούμια σερβίρουν. Καλός καφές είναι μόνο ο Blue Mountain που σερβίρουν στο Four Seasons στη Νέα Υόρκη :lol:

Reaction score
2.286
Να το τραγοδάτε σε ρυθμό ραπ  

γα.ώ τα χρήματα γα.ώ τη μαλ..κία μου
σε φέρνω από δω σε βάζω στη πορεία μου
παράτα τα πολλά λεφτά, κάνε τη μαλ.κία σου
και μην ακούς τι λεν αυτοί, άκου την φαντασία σου.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
preve said:
Δεν συνεννοούμαστε....  :(
Αφού βρε παρουσιάζεις απόψεις που δεν λέει κανείς. Τι πάει να πει δεν υπάρχει ήχος κάτω από τα 10Κ...? Ποιός άσχετος το είπε?
Λανθασμένα συμπεράσματα είναι αυτά βρε φιλαράκι και το λέω με όλη την καλή διάθεση πίστεψέ με.

Εγώ παρουσιάζω τέτοιες απόψεις???????????

Άλλοι δημοσιεύουν πληρωμένες καταχωρήσεις που λένε ότι κάτω από το πεντοχίλιαρο ανα κομμάτι το χάος.
Και άλλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι άμα δεν ....κλ@νεις πεντοχίλιαρα αυγά δεν βάφεις.
Και άλλοι καλλιεργούν δεξιά και αριστερά ότι για να ακούσεις τον Καλαμίτση το πρωί χρειάζεσαι Grand Piano....

Προσωπικά ξέρω πόσα μου χρειάζονται για να έχω αυτό που με ευχαριστεί να ακούω.
Και επειδή είμαι αρκετά ψείρας....αυτό που με ευχαριστεί απέχει ελάχιστα από το να είναι πραγματικά Hi end.
Αν δεν είναι Hi end....είναι προσωπική επιλογή. Αυτό που έλεγα πριν για matter of definition και αίσθηση του μέτρου της ματαιοδοξίας.
Στερεοφωνικής ...ή γενικής.   :)

Εγώ πίστεψέ με ξέρω παρα πολύ καλά τι ζητάω

Reaction score
2.286
RDoherty said:
Το δικό μου συμπέρασμα: το άγνωστό μου περιοδικό High Fidelity και ο εξίσου άγνωστός μου εισαγωγέας του Diablo πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εξαιρετικό αυτό ενισχυτή 8)
Θα δεις πόσο ευχαριστημένοι θα είμαστε εμείς όταν θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Gryphon Diablo με πολύ λιγότερα χρήματα.

Reaction score
297
preve, εκτός από αχρείος είσαι και αντιρρησίας! :lol: Εδώ μιλάει ολόκληρο High Fidelity (το οποίο εξακολουθώ να μη γνωρίζω - χάνω κάτι?) 8)

Reaction score
2.286
RDoherty, eδώ δεν ,μασάμε . Έύχομαι να το διαπιστώσεις στη συνέχεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr