Φθηνοί φακοί σε Full Frame Camera

Reaction score
2
Απάντηση: Φθηνοί φακοί σε Full Frame Camera

Αυτα να τα λες αλλου περι φακων οχι σε μενα .
Οποιος πιστευει οτι χρειαζεται οτι το καλυτερο για φακο για να βγαλει μια φωτογραφια της προκοπης του προτινω να τα βροντησει και να μην ξανα ασχοληθει με την φωτογραφια.

Αρπα και ενα δειγμα απο εναν κανονακια με μια μηχανη τησ πλακασ να δεις αν χρειαζεσαι οτι το καλυτερο σε φακο για να βγαλεις κατι σωστο .
Η μηχανουλα ειναι η Canon Poweshot G9

Φωτια στα παντελονια σας ΟΡΕ ελληνοπουλα αν νομιζεται οτι τα ρασσα κανουν τον παπα .

Εχεις ΠΟΛΥ γελιο... σε πειραξαν οι προηγουμενες δικες μου φωτο και δε σε πειραξε αυτη που ειναι τιγκα στο Photoshop !!!
Μας δουλευεις ολους, και δεν απαντας σε αυτα που σε ρωτανε, αλλα σε οτι θες....

Reaction score
2

Οριστε και 2 δειγματα απο τη χτεσινη βολτα ... φωτο εν κινηση, στο χερι , με φακο το κακιστο 18-135 f3.5 - 5.6 και θεμα κινουμενο στο παγο με μεγαλη ταχυτητα !!!

Reaction score
0

Τι λες βρε τρελαθηκες τι θες να σου απαντησο παραπανω απο οτι σου ειπα για πες μου τι θες να ξερω .

Κριμα παντως μας φουσκοσες το κεφαλι ποσο καλη ειναι η μηχανη σου επιπλεον στο παγοδρομιο πηγες και εβγαλες μουφα φωτογραφιες και το ριχνεις οτι και καλα δεν εχεις ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΚΟΥΣ .
Παρε μια Powershot για αρχη και πολυ σου πεφτει και αυτη και μοις μαθεις λιγακι για φωτογραφια τοτε ελα να μου πεις για αυτοματη εστιαση και τριχες κατσαρες .
Σεβασμο στο ιντερνετ δεν υπαρχει ολοι ειμαστε εξυπνακηδες θα ηθελα να δω ομως τα μουτρακια σου στο παγοδρομιο μαζι με καποιον σαν εμενα με ιδια μηχανη σαν την δικια σου να βλεπαμε τι ψαρια θα εβγαζε και πως θα του μιλουσες.

Σου βαζω και την μη φωτοσοπιαζμενη μιας που αρπαζεσαι με πραγματα ασημαντα

Reaction score
2

Και αλλη μια απο το εσωτερικο μαγαζιου παλι στο χερι και με φυσικο φωτισμο....

Και οι 2 ειναι απο .jpg μονο resize.

Reaction score
2

Ενταξει φιλε μου, εγω δεν ειπα οτι εχω τη καλυτερη μηχανη, αντιθετως πρωτος ειπα τα μειονεκτηματα της.
Μαλλον εσυ κοροιδευεις , βαζοντας δειγματα απο οπου θες, χωρις να πεις πως ειναι τραβηγμενα, με photoshop, και κυριως ακινητα και στουντιακα δειγματα.
Ετσι τραβαει και η γιαγια μου!!!

Ειμαι σιγουρος , αν ειχες την 7D , οτι δεν ασχοληθηκες μαζι της , ουτε ανοιξες κανενα Manual να διαβασεις λιγο... και ως συνηθως κανεις το ξερολα χωρις να ψαξεις σε βαθος .
Ετσι κι αλλιως εισαι κολλημενος και με ανθρωπους κολλημενους δεν εχει νοημα να συζηταμε.

Reaction score
0

Οριστε και 2 δειγματα απο τη χτεσινη βολτα ... φωτο εν κινηση, στο χερι , με φακο το κακιστο 18-135 f3.5 - 5.6 και θεμα κινουμενο στο παγο με μεγαλη ταχυτητα !!!

Μεγαλη ταχυτητα σε 1/249
και ΙΣΟ 160 ???
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
ΟΡΕ ΓΕΛΙΟ .
Καμμια με 100% μεγενθυση θα βαλεις ?
απο αυτη τη φωτογραφια σε υψηλη αναλυση οθονη 30ιντσων που εχω αλλα και μικροτερη να ειχα πως να βγαλω συμπερασμα βρε χριστιανε μου λες ?

1/249 υψηλη ταχυτητα :114::114::114::114:

Reaction score
2

Το θεμα εννοω ρε κολλημενε , οτι ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα , οχι η ταχυτητα κλειστρου... διαβαζε σωστα !

Και τη φωτο την εβαλα να σου δειξω οτι οσοι λενε για προβλημα εστιασης με την 7D ειναι θεμα χειρισμου...

Reaction score
0

Και αλλη μια απο το εσωτερικο μαγαζιου παλι στο χερι και με φυσικο φωτισμο....

Και οι 2 ειναι απο .jpg μονο resize.

Γιατι ΙΣΟ 400 ?
Καλα βρε και γιατι ταχυτητα 1/25 ??
Σου βαζω στοιχημα το ΚΕΦΑΛΙ μου οτι ειναι θολη.
Καλα αφου η μηχανη σου ειναι ασσος στο υψηλο ισο γιατι δεν ανεβαζεις το ισο στο 1600 - 2500 - 3200
Αγορασες την 7D να βγαζεις θολες οπως αυτη εδω με λαθος χαμηλες ταχυτητες ?

Reaction score
0

Το θεμα εννοω ρε κολλημενε , οτι ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα , οχι η ταχυτητα κλειστρου... διαβαζε σωστα !

Και τη φωτο την εβαλα να σου δειξω οτι οσοι λενε για προβλημα εστιασης με την 7D ειναι θεμα χειρισμου...
Κολλημενοσ εγω η εσυ κολλησε ο εγκεφαλος σου ?
Σε ρωτησα να ανεβασεις 100% ενα κροπ .

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ :114:

Reaction score
0

Με γρηγορα θεματα ασχολουμε χρονια και καθε σπορτικο πραγμα βλεποντας το θεμα σου και επιπλεον το εξιφ καθε αλλο παρα γρηγορη κινηση εχουμε εδω.
Αυτα να τα πεις αλλου εκτος αν θες κοντριτσεσ να την φασ στην μαπα με κατι πραγματικα γρηγορα θεματα που θα σου βαλω σε ταχυτητες 1/8000 και πραγματικα κινουμενα θεματα οπως αεροπλανα να τρεχουν με 2000 χλμ την ωρα πανω απο το κεφαλι σου .

Ασε μην προσπαθεις οσο προσπαθεις τοσο ρεζιλι γινεσαι .

Reaction score
0

Κι εγω σου απαντησα ...

Σαν μωρο κανεις και φοβασε να ανεβασεις τα δειγματα σου αλλα ενα σου λεω αν φοβασε την θερμοκρασια της κουζινας μην μπενεις ποτε μεσα φιλαρακο με την 7D :114::114:

Reaction score
2

Να κι ενα δειγμα απο το ιδιο σημειο ....
crop χωρις επεξεργασια.

Reaction score
0

Τι ειναι αυτο ? 100 % κροπ ?
Το βλεπεις εσυ για καθαρο και τελειοτατο ?
Για δωσε και μια εξηγηση να ξερουμε εδω τι βλεπουμε και τι θελει να μας πει ο ποιητης .

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΟΛΩΜΑΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ .

NEXT .... LOLLLLLLLLLLL

GTX

Reaction score
39
Ρε Pixelfun, τόσες σελίδες είσαι προκλητικός και δεν ξέρεις να συζητήσεις, χλευάζεις και λες βλακείες ακατάσχετα...το θέμα μπορεί να είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά έχεις καταστρέψει τη κουβέντα με την επιμονή σου και την προκλητικότητα σου.

Του τα χεις πρήξει του ανθρώπου ν'ανεβάσει φώτος μόνο και μόνο για να τον κράξεις...λες και την πήρε με δικά σου λεφτά την 7D έλεος βγάλε λίγο τα Nikon γυαλιά σου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Φθηνοί φακοί σε Full Frame Camera

Ρε Pixelfun, τόσες σελίδες είσαι προκλητικός και δεν ξέρεις να συζητήσεις, χλευάζεις και λες βλακείες ακατάσχετα...το θέμα μπορεί να είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά έχεις καταστρέψει τη κουβέντα με την επιμονή σου και την προκλητικότητα σου.

Του τα χεις πρήξει του ανθρώπου ν'ανεβάσει φώτος μόνο και μόνο για να τον κράξεις...
Μα για κραξιμο ψαχνει ο ανθρωπος δεν τον βλεπεις πως επιμενει με τησ μουφες που ανεβαζει :114::114:

Το θεμα θα ειχε ενδιαφερον αλλα αλλοι το καταστρεψανε ενω εγω το ανοιξα μην ξεχνας :116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.226
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi