Φούλ του Άσσου με Παπά!

Reaction score
1.720
Εάν απευθύνεσαι ΚΑΙ σε μένα... θα σου πω ότι παρόλο τον ρομαντισμό σου (που τον καταλαβαίνω) είσαι λάθος, Επειδή δεν μπορώ και δεν θέλω να να μιλήσω / αναπτύξω, και επειδή με την τελευταία δουλειά σου έχασες επεισόδια, σου λέω ότι δεν ήταν επιλογή δική μου, ρώτα τον Σταμάτη να σου πει εδώ μέσα και να ειπωθούν! Πέρα από το κοινό χόμπι, η διαβίωση και η συχνή προσωπική επαφή... εμφάνιζε ρωγμές, που ξεκίναγαν από τις εδώ μέσα συζητήσεις, εγώ προσωπικά βαρέθηκα να κάνω τον πυροσβέστη... δεν θέλω να το προχωρήσω άλλο, κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να στο πουν!
Βασιλη , ο ρολος του δυκτιακου καφενειου ανα κατηγορια θεματολογιας ειναι κυριος αλλος!! Εσυ κανε αυτο που πρεπει , εννοω πυροσβεστικα, καιαπο κει και μετα ασε τους αλλους να κρινουν!!
Τεσπα, στο συγκεκριμενο νημα γινεται μια παρουσιαση του συστηματος ενος συμφορουμιτη! Οι σχολιασμοι τουλαχιστον απο εμενα εγιναν πανω στις επιλογες του Κωστα . Και αυτες θαυμαζω. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ! Το τελευταιο το γραφω με χιουμορ!

Reaction score
8.905
Εσυ κανε αυτο που πρεπει , εννοω πυροσβεστικα, καιαπο κει και μετα ασε τους αλλους να κρινουν!
Όπως σου είπα και παραπάνω βαρέθηκα αυτόν τον ρόλο και δεν το θέλω, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, και κακία από την μεριά μου δεν κρατάω / υφίσταται, για κανέναν!

Reaction score
1.720
Εχεις καθε δικαιωμα ως ανθρωπος να κανεις αυτο που πιστευεις . Σε προσωπικο ομως επιπεδο και οχι απο ενα δημοσιο βημα που αν μη τι αλλο ο ρολος του καθ ενος μας ειναι εντελως προσωπικος. Δηλαδη δεν εχουμε καποιο χρισμα !!

Reaction score
8.905
Εχεις καθε δικαιωμα ως ανθρωπος να κανεις αυτο που πιστευεις . Σε προσωπικο ομως επιπεδο και οχι απο ενα δημοσιο βημα που αν μη τι αλλο ο ρολος του καθ ενος μας ειναι εντελως προσωπικος. Δηλαδη δεν εχουμε καποιο χρισμα !!
Αυτό δεν το κατάλαβα...

Reaction score
3.901
Που το είδες αυτό πάλι...? :confused: :cool:
Πάλι δεν το κατάλαβες??:fuckyou:
Παρουσιάζεται το σύστημα ενός φίλου μας και αναφέρεται ότι ο ντακης του είναι χειροποίητος (απο τον ίδιο) και ΙΣΩΣ ανταγωνιστικός ηχητικά με αυτούς που ακούς σπίτι σου. Δεν παρότρυνε δε κανέναν να τον κατασκευάσει, αγοράσει κλπ κλπ κλπ.
Δεν είναι ισοπέδωση αυτό Γιαννάκη.:dance:
Αν έλεγε ότι είναι καλύτερο απο όλα τα ντκ μεχρι πχ 5Κ και όποιος δεν τον έχει είναι παπάρας, τότε θάτανε μάλλον υπερβολικό.

Εσύ πουλάκι - πυροσβέστη προτείνεις ΜΕΤ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ τις MM σε κάθε ευκαιρία και καλά κάνεις αφού το πιστεύεις, άρα λοιπόν ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, όταν αναφέρεσαι στο ντκ του, να επιλέξεις άλλο επίθετο όσον αφορά τον Κώστα, έ?:dance2:

ΔΕΝ επανέρχομαι και ΔΕΝ ρωτάω τον Σταμάτη, Νταξ?:drinks:
(επέλεξε αυτί)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Υπαρχει κι ενα συγχρονο DAC 24/192 εξ'ολοκληρου δικη μου κατασκευη και προσεγγιση με δυο διπλα Wolfson 8741 στο καθε καναλι και OPA627 στα αναλογικα σταδια (ειναι ολο σε διατρητες πλακετες) , στο αριστερο rack διπλα απο το DIY τροφοδοτικο του phono.

Βεβαια, Krell δεν ειναι, κοιταξε ενα μικρο μονο κομματι του αναλογικου του σταδιου....

Μπράβο Κωστή , να χαίρεσαι το σύστημά σου και να το απολαμβάνεις.
Σαφώς οι επιλογές σου δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτιση, παρά μόνο επαίνους.
Κάποια στιγμή θα ήθελα να το ακούσω .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Ένα setup που παγώνει το αίμα σου όταν το δεις, αλλά πολύ περισσότερο όταν το ακούσεις...

Hθικόν Δίδαγμα:
Καλή η χαϊενδική ΄΄παγωμάρα΄΄,αρκεί να μην υποσκελίζεται από την αντίστοιχη...φαγωμάρα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ωραιο συστημα Κωστα, Σταματη ωραια παρουσιαση οπως παντα, πως τα καταφερες και μπηκες στο μοναστηρι βρε θηριο ?????

Reaction score
1.685
Στο αριστερο rack, τριτο ραφι απο κατω, στο κεντρο βρισκεται το τροφοδοτικο του Clearaudio, (γραφει με letraset Symphono). Δεξια του ειναι το dac (το κουτι με τον ασημι διακοπτη).

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Thanks! Αρκετα εμφανισημο! Θα 'θελα καποια στιγμη να το ακουγα...
Το δικο μου ειναι επίσης DIY αλλα είναι USB 24/96. Καποια στιγμη βρεθηκε τσιπακι USB 24/192 αλλά εκτιμήθηκε οτι η ποιοτητα του ηταν υποδεέστερη απο αυτο που είχα και ετσι (δεδομενου οτι τα 192 δεν ειναι και πολλά) παρέμεινα στο 24/96.
Βεβαια γενικα δεν ειμαι σιγουρος αν τελικά τα HD παιζουν καλύτερα απο το Wadia tr/DAC αλλά αυτό είναι μιά άλλη συζήτηση....

Reaction score
1.720
Kωστα για πες μας περισσοτερα για το ντακιον. Μ ε ενδιαφερει παρα πολυ μιας και ειναι ντιουδικο! Επισης βαλε και καμια φωτο εκ των εσω, αντε παλικαρι μας, μισες δουλειες!!!:p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13