Φούλ του Άσσου με Παπά!

Reaction score
1.685
Τακη, θα ηταν καλυτερο καποια στιγμη να ανοιξουμε ενα νεο θεμα για να παρουσιαστει, εδω θα χαθει τζαμπα.

Επειδη ξερω οτι ενδιαφερεσαι, οποια πληροφορια θελεις, μπορω να στην δωσω απο κοντα...

Reaction score
1.815
Ωραιο συστημα Κωστα, Σταματη ωραια παρουσιαση οπως παντα, πως τα καταφερες και μπηκες στο μοναστηρι βρε θηριο ?????
Βλασσάρα μου χαίρομαι που σου άρεσε η παρουσίαση...:thumbsup:
Πραγματικά το σύστημα του Κώστα είναι μοναδικό σε συνδυασμούς και χροιές!

Άκουγα τον Κώστα με μεγάλη προσοχή όταν εντόπιζε διαφορές πολλών συστημάτων σε εκθέσεις (πχ Φοάσης), ή σε σπίτια που έτυχε να παρευρεθούμε παρέα.
Επειδή είναι ένας άνθρωπος που έχει ακούσει άπειρα συστήματα και συνδυασμούς, έχει προτίνει άλλα τόσα και έχει φτιάξει και σετάρει αρκετά - μέσα από τα οποία έχουμε κάνει όλοι μας ακροάσεις, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία - εδώ και πάρα πολύ καιρό - να ακούσω το σύστημά του.

Είπα στον Κώστα ότι θέλω πολύ να καταλάβω τα standards που έχει για την ανάλυση, τις δυναμικές, την ομοιογένεια, την καθαρότητα και τέλος πάντων τη βάση της ηχητικής αναφοράς του.

Και με φώναξε. Τόσο απλά...:smile:
Πραγματικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Reaction score
1.685
Εγω σ ευχαριστω Σταματη.

Πραγματι χαρηκα κι εγω την βραδια, γιατι εκτος του οτι ακουσαμε πολυ μουσικη, με ηρεμια, χωρις διακοπες, ειδα την διαφορετικοτητα της αποψης σου στο δικο μου πλεον συστημα.

Ελπιζω η εντυπωση που αποκομισες να αντικατοπριζει αυτα που πρεσβευω γενικοτερα για την ηχητικη προσεγκιση και γι αυτα που, οπως σωστα αναφερεις, προσπαθω να εντοπισω στα συστηματα που εχω ακουσει...

Reaction score
8.905
Με λίγα λόγια, δεν είσαι ο γκουρού , και οτι πεις δεν είναι θέσφατο...
Γιαννάκη μου, πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα :confused:, άλλο εννοούσε ο ο Τάκης! Πάρτον και τηλέφωνο άμα θέλεις! 8-)

Last edited:

Reaction score
8.905
Επειδή δεν άκουσα και ούτε οποιαδήποτε αναφορά έκανα... απλά ένα αστείο έγινε, εδώ το στόρυ:

Αστειευόμενος στον Παπά έγραψα αυτό..
Και μετά σου λέει ότι το βινύλιο παίζει καλύτερα από το Ντάκ του
(made in china 119,99 euros με μεταφορικά)...
:p :D :D :D
Και φάνηκε μετα από την απάντηση του, ότι ο Κώστας παρεξήγησε το αστείο που του έκανα...
Παντως, απο το βινυλιο δεν παιζει καλυτερα, αλλα πιθανον να παιζει απο αυτα της κατηγοριας τιμης που θες να παρεις. Ο Σταματης το ακουσε...
...Επισης ακουσαμε το δικο μου DIY dac (απο το μηδεν κατασκευη) σε κοντρα με το ενσωματωμενο του ONKYO και βγαλαμε ωραια συμπερασματα ακουγοντας πολυ μουσικη.
Πραγματικά δεν είχα σκοπό να προσβάλω η να μειώσω την αξία του Ντάκ (είναι αξιέπαινη η όποια προσπάθεια) του Κώστα... και για αποκατάσταση της ιστορίας, ας μας πει ο Σταμάτης (delamostre) που έχει κάνει και την παρουσίαση του συστήματος και δυο λόγια για το Ντάκ!

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
λεβεντες σας παρακαλω....το thread αυτο αφορα την παρουσιαση του Σταματη σχετικα με το συστημα του Κωστα......δεν νομιζω οτι πρεπει να μπουμε για αλλη μια φορα στην διαδικασια της οποιας κοντρας μεταξυ μας!!!!!

Κωστα αν θες πραγματικα ανοιξε ενα θεμα στην DIY σχετικα με τον κονβερτορα σου.....θεωρω οτι υπαρχουν αρκετοι που θα ηθελαν να δουν την προσπαθεια σου ,τα υλικα που χρησιμοποιηθηκαν και τον τροπο υλοποιησης του αναλογικου και ψηφιακου σταδιου!!!!!

Reaction score
1.685
Τακη, θα ηταν καλυτερο καποια στιγμη να ανοιξουμε ενα νεο θεμα για να παρουσιαστει, εδω θα χαθει τζαμπα.

Επειδη ξερω οτι ενδιαφερεσαι, οποια πληροφορια θελεις, μπορω να στην δωσω απο κοντα...
Με αναφορα αυτο, μπορουμε να μην σταθουμε στο DAC στο παρων θεμα ? - σας παρακαλω !!!
Αστειευόμενος στον Παπά έγραψα αυτό..
Και φάνηκε μετα από την απάντηση του, ότι ο Κώστας παρεξήγησε το αστείο που του έκανα...
Βασιλη, πιστεψε με δεν το παρεξηγησα, απλα δεν καταλαβα οτι ηταν αστειο - συγχωρεστε με !!!

Last edited:

Reaction score
8.905
Μην ζητάς συγνώμη και δεν υπάρχει θέμα, ο Βλάσης ας βάλει ολα τα άσχετα στον κάδο!

Reaction score
1.685
Μολις τελειωσαν καποιες σοβαρες βελτιωσεις στο DAC.
Τοσο σε επιπεδο hardware (λιγο παιγνιδι με τα φιλτρα) αλλα και σε software (μικροαλλαγες στον κωδικα του driver).

Το αποτελεσμα ειναι ανωτερο κατα πολυ του προηγουμενου, κυριως στο "flat" (οσο μπορει αυτο να γινει και να μετρηθει με 'ερασιτεχνικα' μεσα).

Υ.Γ
Μικρη παρενθεση μεχρι να ανοιχτει θεμα ειδικα γι αυτο....

Reaction score
1.685
Στο προλαβε κιολας ???

Ειναι καλο για δοκιμες, παντως....οποτε να το εχουμε κι αυτο ;)

αν ειναι σε καλη κατασταση βεβαια...

Reaction score
8.905
Καλορίζικο, Χθες το βράδυ χάζευα τις αγγελίες και το είδα, άντε πάρε τώρα για δοκιμές και μια MM....:gotcha:

Reaction score
1.815
Κοίτα μη δω μετά καμιά αγγελία, με τίποτε περισσεύματα σε εξωτικούς βραχίονες και κεφαλές, γιατί θα κλαίω...:roflmao::D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.986
Υπάρχει και η χρυσή ευκαιρία...:)

Reaction score
1.815
Δε μου έλεγες να σου έδινα το δικό μου phono, να σου έμεναν και λεφτά για το βραχίονα??:roflmao::rofl:
Αυτό κι αν έλεγες ότι ήταν πραγματικά "Χρυσή ευκαιρία"!!:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13