Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
1.173
Μια χαρά είσαι...
απλά στο έγραψα να σου πω αυτό που γράφουν από κάτω:
*Please note that the S.A.S. Super Analogue Stylus is a special order product and it may take up to seven business days or even slightly longer before orders are shipped.

Reaction score
13.554
ΑΑΑΑΑ Ο.Κ..Σε ευχαριστω στην αρχη τρομαξα λεω την εκανα την μαμακια παλι....

κανενα καλωδιο για να κανω ανακαλωδιωσει στον βραχιονα του LENCO που εχω...τιποτα καλο απο EBAY ξερει κανενας σας?

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.815
Ανακαλωδίωση εσωτερικά στο βραχίονα δεν μπορείς να κάνεις εκτός αν τον διαλύσεις και μετά τον κολλήσεις...
Δε θα στο συνιστούσα.
Άστον όπως είναι και πάρε Van den hul από το βραχίονα και μετά!:smile:

Reaction score
30.454
Αχχχχχ....
Δεν κάνουν αυτά τα σφάλματα βρε συ...:(
Καλά ας είχα μια Shure σαν και αυτή που μας πόσταρες παρακάτω και σιγά μην την έδινα...!
Μια Μ 97 ΧΕ έδωσα...πραγματικά τη συμπαθούσα αλλά "θυσιάστηκε" μαζί με κάποια άλλα πράγματα για αγορά μιας ευκαιριούλας που μου έτυχε σε ενισχυτή...
Δύσκολες οι εποχές δυστυχώς...

Reaction score
13.554
ηδη τον ανοιξα με τρυπανη ....στην ακρη και εβγαλα το πλαστικο που κουμπωνη η κεφαλη..εφαγα με τρυπανακη τον πιρο που το συγκρατουσε..

Reaction score
1.815
Έχεις χαλάσει όλα τα κέντρα και την ισσοροπία του βραχίονα.
Sorry που θα σε στεναχωρήσω, αλλά ποτέ δε θα γίνει όπως πριν...

Δεν κερδίζεις τίποτε, αλλάζοντας 20 πόντους καλώδιο στο βραχίονα του Lenco.
Θα μπορούσες να κάνεις άλλες αλλαγές παίρνοντας πολύ πιο σημαντκές βελτιώσεις.

Reaction score
8.905
Άντε... να βάλω κι εγώ τη δικιά μου SAS βελονίτσα...πάνω σε μια εξαιρετική Shure V-15 IV
Περιληπτικά...

Είχα πάει (σήμερα) για καφέ στον Σταμάτη, επίσης η πολυμελής του οικογένεια έλειπε... με αποτέλεσμα είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο και ησυχία να ακούσουμε τα παρακάτω βινύλια,

φυσικά πάνω στο JVC QL-Y55 DD πλατό με την νέα βελόνα Jico SAS και επάνω στην Shure V15 Type 4... Τι να πω τώρα, θα με κατηγορήσουν οι γνωστοί - άγνωστοι πάλι για κολλημένο... ήχος με ανάλυση – ταχύτητα – καθαρότητα και πολλά άλλα, του τα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγε...:whistling: (παρότι και φίλος), φυσικά είχε όπως πάντα για μέτρο σύγκρισης το lenco με sony xl-45 shibata βελόνα επάνω... μετά την σύγκριση το λυπήθηκα το lenco... λες και είχε ρίξει κουβέρτες πάνω στα ηχεία...:gotcha:...πρέπει να ετοιμαστώ γιατι έχω οικογενειακές επισκέψεις, η συνέχεια άλλη μέρα!

Reaction score
1.173
Περιληπτικά...
Τι να πω τώρα, θα με κατηγορήσουν οι γνωστοί - άγνωστοι πάλι για κολλημένο... ήχος με ανάλυση – ταχύτητα – καθαρότητα και πολλά άλλα, του τα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγε...:whistling: (παρότι και φίλος), φυσικά είχε όπως πάντα για μέτρο σύγκρισης το lenco με sony xl-45 shibata βελόνα επάνω... μετά την σύγκριση το λυπήθηκα το lenco... λες και είχε ρίξει κουβέρτες πάνω στα ηχεία...:gotcha:!
........ε!! είσαι παλιοχαραχτήρας.......:lolsign:

Reaction score
8.905
Πέρα από την πλάκα, το καταχάρηκα σήμερα στον Σταμάτη και ειδικά όλο το άλμπουμ του Junior Wells' Chicago Blues Band - Hoodoo Man Blues...έπαιζε τόσο καλά που δεν ήθελα να τελειώσει! :)

ΥΓ. Άλλοι ψάχνονται για εκατοντάδες σε ευρώ φόνο...:whistling: και σήμερα εμείς ακούσαμε μουσική από το ενσωματωμένο φόνο του προενισχυτή Οnkyo P303...:prankster:

Last edited:

Reaction score
999
Εν τελει αυτό έχει σημασία πάνω από μηχανήματα παίδες :)

Να μαζεύεται παρεακι και να απολαμβάνει τη μουσικουλα, σουβλακακι και κάνα ουισκάκι..

Το καλύτερο αντίδοτο σε δύσκολες περιόδους...

Reaction score
1.815
Πέρα από την πλάκα, το καταχάρηκα σήμερα στον Σταμάτη και ειδικά όλο το άλμπουμ του Junior Wells' Chicago Blues Band - Hoodoo Man Blues...έπαιζε τόσο καλά που δεν ήθελα να τελειώσει! :)

ΥΓ. Άλλοι ψάχνονται για εκατοντάδες σε ευρώ φόνο...:whistling: και σήμερα εμείς ακούσαμε μουσική από το ενσωματωμένο φόνο του προενισχυτή Οnkyo P303...:prankster:
Zημιά πάθαμε σήμερα...
Εσύ με το phono κι εγώ με τα ψοφιακά!

Πως θα αντικρύσω τον EAR στο Βόλο, όταν θα του πω ότι δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω για να ακούω πλέον?
Ψηφιακά ή αναλογικά?:tongue:
Δατς φακτ οφ λάιφ ορ... κιπ γουόκινγκ??:D
...ή και τα δυό?

Reaction score
1.815
Εν τελει αυτό έχει σημασία πάνω από μηχανήματα παίδες :)

Να μαζεύεται παρεακι και να απολαμβάνει τη μουσικουλα, σουβλακακι και κάνα ουισκάκι..

Το καλύτερο αντίδοτο σε δύσκολες περιόδους...
Εσύ γιατί έλειπες?
Για κανόνισε την επομένη...:thumbsup:

Reaction score
8.905
Βρε βρε... ξενύχτηδες βλέπω εδώ μέσα... τι λέτε, θα κάνουμε καμιά μεταμεσονύχτια ακρόαση....:D

Reaction score
1.685
Χτες το βραδυ ο Σταματης ειχε κι αλλη μια επισκεψη.

Καναμε καποιες αλλαγες στην συνδεσμολογια των αναλογικων..........τα αποτελεσματα τους θα μας τα πει ο Σταματης.

Επισης ακουσαμε το δικο μου DIY dac (απο το μηδεν κατασκευη) σε κοντρα με το ενσωματωμενο του ONKYO και βγαλαμε ωραια συμπερασματα ακουγοντας πολυ μουσικη.

:thumbsup:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1