- Reaction score
- 2.227
H αληθεια είναι οτι αξιοποιειται καλύτερα ο χώρος του σπιτιού και ειναι και πιο λειτουργικό με τον 1ο τρόπο οπότε με βλέπω για να γλιτώνω αλλα να παω με τη ροή.Στην δεύτερη πρόταση, ο χώρος ακρόασης είναι συμμετρικός (όσο άφορα την θέση ακρόασης), αλλά πιο στριμωγμένος για τα έπιπλα. Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει η συμμετρία, γιατί ο ένας πλαινος τοίχος είναι μικρότερος σε μήκος, αλλά υπάρχει περισσότερος χώρος για τα έπιπλα. Είναι και αισθητικά-λειτουργικα πιο αποδεκτός και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω έτσι θα μπουν στο τέλος. Και πάλι όμως δεν είναι άσχημα.
Για να το ισορροπισω με κάνα πάνελ στη μεριά που ειναι κλειστός ο τοίχος θα κάνω δουλίτσα; Τουλάχιστον εκει δεν θα έχω πρόβλημα, υποχωρώ εγώ υποχωρεί και η καρχια..εεεεε γυναικούλα μου. Ισως το μαζέψω έτσι.
Το μόνο που με προβληματιζει λίγο ειναι οι αποστάσεις από τους τοίχους. θα ειναι αρκετό το μισο μέτρο από όλες τις πάντες ή να μπουμάρει το σύμπαν.
Πάντως σε σχέση με αυτό που έχω τώρα θεωρώ ειναι κατά πολύ καλύτερο όπως και να μπει.
Attachments
-
746,6 KB Προβολές: 0