- Reaction score
- 1.647
H αληθεια είναι οτι αξιοποιειται καλύτερα ο χώρος του σπιτιού και ειναι και πιο λειτουργικό με τον 1ο τρόπο οπότε με βλέπω για να γλιτώνω αλλα να παω με τη ροή.Στην δεύτερη πρόταση, ο χώρος ακρόασης είναι συμμετρικός (όσο άφορα την θέση ακρόασης), αλλά πιο στριμωγμένος για τα έπιπλα. Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει η συμμετρία, γιατί ο ένας πλαινος τοίχος είναι μικρότερος σε μήκος, αλλά υπάρχει περισσότερος χώρος για τα έπιπλα. Είναι και αισθητικά-λειτουργικα πιο αποδεκτός και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω έτσι θα μπουν στο τέλος . Και πάλι όμως δεν είναι άσχημα.
Για να το ισορροπισω με κάνα πάνελ στη μεριά που ειναι κλειστός ο τοίχος θα κάνω δουλίτσα; Τουλάχιστον εκει δεν θα έχω πρόβλημα, υποχωρώ εγώ υποχωρεί και η καρχια..εεεεε γυναικούλα μου. Ισως το μαζέψω έτσι.
Το μόνο που με προβληματιζει λίγο ειναι οι αποστάσεις από τους τοίχους. θα ειναι αρκετό το μισο μέτρο από όλες τις πάντες ή να μπουμάρει το σύμπαν.
Πάντως σε σχέση με αυτό που έχω τώρα θεωρώ ειναι κατά πολύ καλύτερο όπως και να μπει.
Attachments
-
746,6 KB Προβολές: 0