Φρεσκάρισμα πυκνωτών σε cross

Reaction score
191
Ενεργά κροσόβερ, σε συνδυασμό με πολυενίσχυση.
Καλησπέρα σε ολους,
Εχει ψωνίσει κανείς πυκνωτές από τον Χαϊτα στο παλαιό φαληρο? Ειναι ο ποιο κοντινός μου.
Γνώμες παρακαλω και μια φωτό από τα cross πιο vintage πεθαίνεις χεχε

Attachments

Reaction score
191
Καλησπέρα σε ολους,
Εχει ψωνίσει κανείς πυκνωτές από τον Χαϊτα στο παλαιό φαληρο? Ειναι ο ποιο κοντινός μου.
Γνώμες παρακαλω και μια φωτό από τα cross πιο vintage πεθαίνεις χεχε
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζι που να πουλάει nichicon muse bp πυκνωτές?
Γιαννης

Reaction score
191
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζι που να πουλάει nichicon muse bp πυκνωτές?
Γιαννης
Καλημερα σε ολους,
Μετά από κουβέντα με κάποια παιδιά εδώ αλλα και φίλους, αγόρασα 2 Mundorf MCap EVO Aluminium Oil 6.8uf αντί για 7 για το Twitter και 2 ηλεκτρολυτικους Mundorf ECap audio plain 70 15μf μετρημένοι 16.84μf αντί για 18 (χμμ λιγο πάνω από 5%, γερμανική ποιότητα και κουραφέξαλα). Οι εργασίες ξεκίνησαν, τα ηχεια λύθηκαν και Παρασκευή ξεκινάνε οι αλλαγές. Επιςης θα αλλαχθεί και το καλωδιο με Van Damme.
Φωτό από τα cross...
Γιαννης

Attachments

Reaction score
191
Θα μετρηθούν αν χρειαστεί θα αλλαχθούν
Γιαννης
Καλησπέρα,
Αλλάχθηκαν οι πυκνωτές στα cross σήμερα, με τους πυκνωτές που αναφέρω ποιο πάνω, τα ηχεια δέθηκα και ήδη μετά από 1-2 ώρες λειτουργίας τα ηχεια ξανανιωσαν, με πολυ λεπτομέρεια, χροιές αλλα και γεμάτη σκηνή από πολυ χαμηλές εντασεις, γεμίζοντας το μεγάλο σαλόνι μου άνετα πλέον.
Τα ηχεια παίζουν πολυ καλύτερα και ροκ αναμενομενο αλλα και funk καθώς και κλασική μουσική.
Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Σπύρο που νομίζω έκανε ενα μικρό θαύμα σήμερα με πήγε πίσω στην παιδική μου ηλικία.
Ευχαριστω φιλε, καλο βραδυ σε ολους

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo