- Reaction score
- 1.136
Κατανοητό. Δεν έχω τρόμπα. Θα ψάξω αύριο. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
Ακριβώς αυτό θα έγραφα, χτύπα το "καλά", πολύ πιθανό να έχει πιάσει άλατα και να έχει κολλήσει, συμβαίνει, και μετά βίδωσε-ξεβίδωσε-χτύπα μέχρι να ακούσεις ροή, θα το καταλάβεις.Ο ρυθμιστής πίεσης πρέπει να βιδωθεί και να σου δείξει 1.7 πίεση.
Επειδή συνήθως κολλάει, χτύπησε το με ένα σφυρί μήπως και ξεκολλήσει, αλλιώς πρέπει να αντικαταστήσεις τον ρυθμιστής.
Ελπίζω να βοήθησα.
Τότε μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση ο ρυθμιστής.Το βιδωσα και παραμένει στο 1. Άρπαξε και "μερικές"αλλα τιποτα παρενει στο 1...
Καλά θα κάνεις.Καλημέρα. Θα φωνάξω υδραυλικό. Όταν κτυπαω τον μετρητή, ο δεικτης πίεσης τινάζεται ελαφρά από την κρουση, ωστόσο δεν ανεβάζει πίεση στο άνοιγμα κλείσιμο της βανας.
Μόνο με σφυρί φτιάχνουν συνήθωςΆρπαξε μερικές και το μανόμετρο ... Ευτυχώς λίγες.![]()
Υπάρχουν κασετίνες από σοβαρές εταιρίες που είναι εξαιρετικές.Μετά απο 2.500 ευρώ πετρέλαιο φέτος για δυο δωματιάκια μου πρότειναν μέσα στο τζάκι να βάλω σόμπα πέλετ με αερόθερμο.
Δεν ξέρω τιμή ακόμα.
Εχετε καποια καλη ιδεα με τι κατασκευη μπορει να ασφαλιστει το παραπανω απο κλοπη;Ευχαριστω πολυ τον Anakin για τη συσταση εγκαταστατη. Μιλησα μαζι του αλλα και αυτος δεν μπορουσε αμεσα να κανει εγκατασταση λογω φορτου. Και επειδη ειχαμε αρχισει να πλενομαστε με κουβαδακια, ανελαβε αλλο συνεργειο.
View attachment 229967
Δεν τελειωσε ακομη η εγκατασταση, αλλα μεχρι στιγμης, ζητησα χαλκινα υλικα παντου (οπως στο υπαρχον δικτυο) και πηρα τα τετοια μου, μια μιξη χαλκου, σιδηρου και πλαστικου.
Η συγκριση του φθηνου Ελληνικου δοχειου με το υπαρχον πολυ ακριβοτερο γερμανικο δοχειο ΖΝΧ ειναι απλα αστεια, στην κατασκευη, στα υλικα, στην εμφανιση. Σα να συγκρινεις ATC με Kali ;-)
Η συνεχεια την αλλη βδομαδα.
Παω να ζεστανω νερο στην κατσαρολα για μπανιο.
Εχετε καποια καλη ιδεα με τι κατασκευη μπορει να ασφαλιστει το παραπανω απο κλοπη;