Χαρίζονται διάφορα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.645
Όποιος θέλει να ζητήσουμε την ακύρωση της κλήρωσης λόγω απουσίας συμβολαιογράφου, μου σφυράει κλέφτικα :roflmao:
Εσύ κόπιασε στο νησί και θα σε φτιάξω καλά! :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.881
Αυτόματα γενικώς, όχι απαραίτητα kinetic, όσα κουρδίζουν με την κίνηση του καρπού
Τα kinetic είναι στην πραγκατικότητα quartz που η κίνηση του καρπού φορτίζει τη μπαταρία τους, πατέντα της seiko

minas

Πισιά
Reaction score
4.267
Αυτόματα γενικώς, όχι απαραίτητα kinetic, όσα κουρδίζουν με την κίνηση του καρπού
Τα kinetic είναι στην πραγκατικότητα quartz που η κίνηση του καρπού φορτίζει τη μπαταρία τους, πατέντα της seiko
Είπα "τύπου", γιατί κάποιος που δεν έχει εικόνα από αυτόματα, αναγνωρίζει πιο εύκολα το όνομα :)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.881
Το κατάλαβα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν για πραγματικά κινέτικ τέτοιες συσκευές, το κινέτικ έχει αποθήκη ενέργειας εφόσον το φοράμε για κανένα 6μηνο, λειτουργίες εξοικονόμησης όπως μετακίνηση δείκτη ανά 5 (νομίζω) δεύτερα κλπ. Τα μηχανικά αυτόματα είναι που χρειάζονται μια τέτοια συσκευή, και πάλι περισσότερο εκείνα που έχουν day/date (ή Perpetual) γιατί εκεί άντε πιάσε ξαναρύθμισε εάν σταματήσει.

wizzy

Reaction score
22.645
OK, για το επόμενο χάρισμα, θα χρειαστώ λίγη βοήθεια, κυρίως όσον αφορά ιδέες και προτάσεις. Τι εννοώ; Να σας πω.

Έχω εννιά (9) ακαδημαϊκά βιβλία, οκτώ (8) σχετικά με σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων κι ένα (1) σχετικό με τις τον τομέα των Οικονομικών Επιστημών. Τα βιβλία εκδόθηκαν μεταξύ 1998 και 2003, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι είναι αρκετά παλιά/ξεπερασμένα/έχουν εκδοθεί νεότερες εκδόσεις κτλ. Δεν θέλω να μπω καν στο σκεπτικό να τα πουλήσω, διότι από μια μικρή έρευνα που έκανα, η αξία της πώλησης υπερβαίνει το "κόστος" του διαθέσιμου χρόνου μου που θα χρειαστεί να αφιερώσω στη διαδικασία. Τα βιβλία βρίσκονται στην Αθήνα (Αγ. Παρασκευή). Είναι σε πολύ καλή κατάσταση (εξ όσων θυμάμαι, δεν έχουν σημειώσεις/υπογραμμίσεις στις σελίδες - μπορεί και να κάνω λάθος, θα πρέπει να τα δω ένα ένα). Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί. Το συνολικό βάρος τους είναι αξιοσημείωτο.

Έχετε ιδέα/ιδέες του τι να τα κάνω, για να μην καταλήξουν στον κάλαθο της ανακύκλωσης;

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Εάν διευκολύνει κάποιον, μπορώ να ανεβάσω εδώ έναν πίνακα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες (π.χ. τίτλους βιβλίων, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους κτλ).

Reaction score
895
Μήπως μια επαφή με πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες; Μπορεί να ενδιαφέρονται.

Reaction score
27.277
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟ "xariseto.gr" ΟΠΟΥ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΧΡΟΝΟ.

ΠΑΡ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ

ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΗΜΑ "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΙΖΩ adslgr.com.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

wizzy

Reaction score
22.645
Μήπως μια επαφή με πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες; Μπορεί να ενδιαφέρονται.
Καλή πρόταση, την οποία έχω υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό. Τα περισσότερα βιβλία από τον καιρό των σπουδών μου, τα δώρισα σε βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων. Αυτά που έμειναν είναι αυτά που είτε τα έχουν ήδη σε πολλαπλά αντίτυπα ή/και νεότερες εκδόσεις.

Εάν εννοείς πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες στην Αθήνα/Ελλάδα, το ζήτημα είναι ότι τα βιβλία είναι στην Αθήνα κι εγώ ζω στην Κύπρο. Που σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να αναλάβει το μπελά της μετάβασης στην Αγ. Παρασκευής και της μεταφοράς τους στην όποια βιβλιοθήκη - δεν μπορώ να το κάνω εγώ. :)

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟ "xariseto.gr" ΟΠΟΥ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΧΡΟΝΟ.

ΠΑΡ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ

ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΗΜΑ "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΙΖΩ adslgr.com.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Γρηγόρη, σε ευχαριστώ για την πρόταση. Θα δοκιμάσω το xariseto.gr και το adsl.gr.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON