Χαρίζονται ηχειάκια Celestion + subwoofer + κεντρικό Υamaha

Reaction score
384
Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσφέρουν και δίνουν χαρά!Εύχομαι τέτοιες πράξεις να συνεχίζονται!

Reaction score
11
Βρήκα στην αποθήκη μου κάτι ηχειάκια celestion little 1,(made in Denmark παρακαλώ!) τα έιχα αγοράσει γύρω στο 1995 για surround.
Η καμπίνα τους είναι πλαστική, και είναι δύο δρόμων με ένα midwoofer 10cm και ενα tweeter μαλακου θόλου.
Τα μεγάφωνα είναι τα original και είναι σε άριστη κατάσταση. Ο ι καμπίνες το πλαστικό είναι ταλαιπωριμένο και καλό θα ήταν καποιος να τις σουλουπώσει. Τα ηχειάκια σήμερα τα ένωσα για να διαπιστώσω την λειτουργία τους και ήταν μια χαρά. Αρκετά ευαίσθητα, πρίμα - μεσαίες μια χαρά, μπάσα σχεδόν ανύπαρκτα (10ράκι μιντ-γουφεράκι σε μια σταλιά καμπίνα χωρίς bass reflex τι να σου κάνει;) Με ένα σαμπάκι θα είναι μια χαρά. Μπορεί κάποιος να πειραματιστεί και να τα βάλει σε ξύλινες καμπίνες και να μπασίσει.
Παρακαλώ όσοι τα χρειάζονται ας δηλώσουν συμμετοχή, Δευτέρα βράδυ κληρώνει.
Τέλος όσοι είναι εκτός Αθήνας θα τους στεναχωρήσω, παραλαβή μόνο απο το χώρο μου (Ιλιον).
View attachment 29178 View attachment 29179 View attachment 29180
μπραβο,θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη

Reaction score
40
Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο και στους 2 για την κίνηση σας!!Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή,ευχαριστώ.

Reaction score
4
Μπράβο και στους δυο σας! Και μπράβο και στο σάιτ γιατί είναι ίσως το μοναδικό, που χαρίζουν τα μέλη τόσο πολλά και σε μεγάλη συχνοτητα, πραγματα αξίας.
Δεν δηλώνω συμμετοχή.

Reaction score
447
Λοιπον , έχουμε και λέμε:
1. jm62
2. vintagehifi-john
3.paramedic
4. plauman
5. stratos1983
6. panhassiotis
7. comfuzios
8. alekosgk
9. misio

Με τη γνωστή μέθοδο πες γυναίκα ένα νούμερο απο 1 εως 9 .
Μου λέει 5!!!
Stratos 1983 είσαι ο νικητής, μπορείς όποτε θες να περάσεις να πάρεις τα ηχειάκια από εμένα και τον staza.
Τα υπόλοιπα με pm.

Reaction score
198
Λοιπον , έχουμε και λέμε:
1. jm62
2. vintagehifi-john
3.paramedic
4. plauman
5. stratos1983
6. panhassiotis
7. comfuzios
8. alekosgk
9. misio

Με τη γνωστή μέθοδο πες γυναίκα ένα νούμερο απο 1 εως 9 .
Μου λέει 5!!!
Stratos 1983 είσαι ο νικητής, μπορείς όποτε θες να περάσεις να πάρεις τα ηχειάκια από εμένα και τον staza.
Τα υπόλοιπα με pm.

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!!!
Και καλες γιορτες σε ολους!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988