Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.269
..εχει εγγύηση αυτη?
Γραπτή, την έχει δοκιμάσει η μισή Θεσσαλία και τη προτείνουν και από διπλανούς νομούς, μαθαίνω κάνει θραύση στο νομό Μαγνησίας..εχει εγγύηση αυτη?
Δεν διαφωνώ καθόλου γι' αυτό και είπα πως αν γινόταν να υπάρχουν κάποιοι κανόνες - περιορισμοί από τα site ώστε να δυσκολεύουν συγκεκριμένα αυτούς θα βοηθούσε..Αν θες τη δική μου γνώμη, είναι εντελώς άδικο κάποιος που λειτουργεί εντελώς παρασιτικά (ή ακόμα χειρότερα κατ'επάγγελμα να κάνει νέο λογαριασμό μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην αγγελία - υπάρχουν αρκετοί παραπάνω όπως θα δεις), να επωφελείται έτσι και να στερεί κάποιο αντικείμενο από κάποιον που πραγματικά το χρειάζεται.
Τώρα στο δια ταύτα, θα δείς ότι πολλοί εκ των νέων λογαριασμών, λυμαίνονται αντικείμενα που χαρίζονται με καλή θέληση σε διάφορα φορουμς και τα βγάζουν αγγελία μετά σε άλλα φόρουμς κλπ.
Είναι ανήθικο και άδικο. Ξέρω, έτσι είναι η ζωή θα μου πεις, αλλά με κάποιο τρόπο η κοινωνία πρέπει ορισμένους να τους πετάει εκτός.
Αυτά.
Καλές γιορτές.
Φάτε τους ρέυ..ένα πρόχειρο σερτς στις συμμετοχές κάποιων θα καταλάβεις το γιατί άνοιξε αυτή η κουβέντα
και δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο...τα ίδια νικνέιμς θα τα βρεις και αλλού...δεν νιώθουν
ο σκοπός του να χαρίσεις κάτι στα μέλη.....είναι οι συμμετέχοντες να είναι μέλη....να γουστάρουν...είτε τα έχουν ανάγκη είτε θέλουν να ακούσουν κάτι άλλο...ή να φτιάξουν ένα δεύτερο σύστημα....ή ή ή
όχι λιμάρια που όπου δουν τσάμπα ορμάνε
όλοι αυτοί οι γύφτοι έχουν σκοπό την άμεση ή μετέπειτα πώληση σε διάφορα άλλα σάιτς αγγελιών...
υπάρχουν και οι χωρίς τσίπα....που τα ανεβάζουν και εδώ μετά από καιρό...νομίζοντας ότι δεν τα θυμόμαστε
ΜΠΟΡΕΙΣ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...Χρόνια πολλά Χρήστο που δεν ήξερα ότι σε λένε Χρήστο. Όσο για μπάμιες, πού να τολμήσω την επιλογή? Μπορώ εγώ να προτείνω κρασί στον Μπουτάρη?
Χρόνια πολλά φίλε, σωραίος.Ευχαριστώ για τις ευχές, Χρήστο με λένε αλλά εδώ και χρόνια με αποκαλούν "μπάμια ή βλάχο" οπότε κάθε Χριστούγεννα με θυμίζουν ότι γιορτάζω, αλλιώς το ξεχνώ!!
Να επισημάνω κάπου δω ότι ο ενισχυτής βρίσκεται στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα όπως όταν είχε αγοραστεί. Θα προτιμούσα η παραλαβή για γίνει απ'το σπίτιμ(Αθήνα-Κερατσίνι) γιατί είναι βαρύς και εγώ αρκετά μισερό ώστε να κουβαλήσω τόσο βάρος.
Ήθελα μόνο τον ενισχυτή για τα δικά μου Dali Concept 8 και δε θέλω τα Dalί Zensor 5.Ύστερα από συνεννόηση με τον επίσης Λαρισαίο μέλος @ganache ,αποφασίστηκε από κοινού να δοθούν ηχεία και ενισχυτής ως πακέτο σε ένα τυχερό μέλος.
Ο ενισχυτής είναι ικανός και μουσικότατος, θα ματσάρει ιδανικά με τα εν λόγο ηχεία και θα υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το τυχερό μέλος με ένα χαμηλού κόστους τηλεκοντρόλ εκμάθησης και ένα τουίτερ (για τα ηχεία) θα έχει τις πλήρη λειτουργίες εξ αποστάσεως του ενισχυτή.
Ελπίζω από καρδιάς το σέτ να καταλήξει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη και όχι σε κανένα μπατάκι.
Ολοκληρωμενο σετακι, μπραβο σας ρε παιδια! αυτο θα πει χριστουγεννα!Ύστερα από συνεννόηση με τον επίσης Λαρισαίο μέλος @ganache ,αποφασίστηκε από κοινού να δοθούν ηχεία και ενισχυτής ως πακέτο σε ένα τυχερό μέλος.
Ο ενισχυτής είναι ικανός και μουσικότατος, θα ματσάρει ιδανικά με τα εν λόγο ηχεία και θα υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το τυχερό μέλος με ένα χαμηλού κόστους τηλεκοντρόλ εκμάθησης και ένα τουίτερ (για τα ηχεία) θα έχει τις πλήρη λειτουργίες εξ αποστάσεως του ενισχυτή.
Ελπίζω από καρδιάς το σέτ να καταλήξει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη και όχι σε κανένα μπατάκι.
Έτσι το σκέφτηκα και γω, πήρα τη πρωτοβουλία και ήρθα σε επαφή με τον Δημοσθένη για σιάξουμε ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο πακέτο ως δώρο σε έναν τυχερό.Ολοκληρωμενο σετακι, μπραβο σας ρε παιδια! αυτο θα πει χριστουγεννα!