Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.036
Αϊ αρέ χαζέ, η ξαδέρφη είναι σκληρόπετση, εσύ είσαι μισερός, τι να ερωτευθεί από σένα... Θα σε τριγύσει και θα σε πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα. :roflmao:
Φύγε τώρα από δω, με χαλάς τη αγγελία, θα νομίσουν ότι μαζί με τον ενισχυτή δίνω δώρο και τη ξαδέρφη :lolsign:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.822
Αν θες τη δική μου γνώμη, είναι εντελώς άδικο κάποιος που λειτουργεί εντελώς παρασιτικά (ή ακόμα χειρότερα κατ'επάγγελμα να κάνει νέο λογαριασμό μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην αγγελία - υπάρχουν αρκετοί παραπάνω όπως θα δεις), να επωφελείται έτσι και να στερεί κάποιο αντικείμενο από κάποιον που πραγματικά το χρειάζεται.

Τώρα στο δια ταύτα, θα δείς ότι πολλοί εκ των νέων λογαριασμών, λυμαίνονται αντικείμενα που χαρίζονται με καλή θέληση σε διάφορα φορουμς και τα βγάζουν αγγελία μετά σε άλλα φόρουμς κλπ.

Είναι ανήθικο και άδικο. Ξέρω, έτσι είναι η ζωή θα μου πεις, αλλά με κάποιο τρόπο η κοινωνία πρέπει ορισμένους να τους πετάει εκτός.

Αυτά.

Καλές γιορτές.
Δεν διαφωνώ καθόλου γι' αυτό και είπα πως αν γινόταν να υπάρχουν κάποιοι κανόνες - περιορισμοί από τα site ώστε να δυσκολεύουν συγκεκριμένα αυτούς θα βοηθούσε.. :idk:

ένα πρόχειρο σερτς στις συμμετοχές κάποιων θα καταλάβεις το γιατί άνοιξε αυτή η κουβέντα
και δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο...τα ίδια νικνέιμς θα τα βρεις και αλλού...δεν νιώθουν

ο σκοπός του να χαρίσεις κάτι στα μέλη.....είναι οι συμμετέχοντες να είναι μέλη....να γουστάρουν...είτε τα έχουν ανάγκη είτε θέλουν να ακούσουν κάτι άλλο...ή να φτιάξουν ένα δεύτερο σύστημα....ή ή ή

όχι λιμάρια που όπου δουν τσάμπα ορμάνε
όλοι αυτοί οι γύφτοι έχουν σκοπό την άμεση ή μετέπειτα πώληση σε διάφορα άλλα σάιτς αγγελιών...
υπάρχουν και οι χωρίς τσίπα....που τα ανεβάζουν και εδώ μετά από καιρό...νομίζοντας ότι δεν τα θυμόμαστε
Φάτε τους ρέυ.. :rolleyes::biggrin::hunter:

'γω πιο πολύ για κάτι άλλα για ''μειωμένη συμμετοχή'' και ''προσφορά στο φόρουμ'' κλπ το 'γραψα.. ;)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.597
Χρόνια πολλά Χρήστο που δεν ήξερα ότι σε λένε Χρήστο. Όσο για μπάμιες, πού να τολμήσω την επιλογή? Μπορώ εγώ να προτείνω κρασί στον Μπουτάρη? :biggrin:

Reaction score
25.642
Χρόνια πολλά Χρήστο που δεν ήξερα ότι σε λένε Χρήστο. Όσο για μπάμιες, πού να τολμήσω την επιλογή? Μπορώ εγώ να προτείνω κρασί στον Μπουτάρη? :biggrin:
ΜΠΟΡΕΙΣ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

D

desmios2025

Guest
Παρακαλώ πολύ να μην συμπεριληφθώ στην κλήρωση.
Συγχαρητήρια και πάλι για την προσφορά σας.
Χρόνια πολλά σε όλους!

Reaction score
1.042
Λοιπόν,

μιλήσαμε με το Χρήστο @bretsos και αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τις αγγελίες. Έτσι με ένα κοντρόλ και ένα tweeter κάποιος που ίσως να μη μπορεί θα αποκτήσει ένα σύστημα αξιοπρεπές.
Όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα δύο θέματα έως τώρα θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση εκτός αν δηλώσει το αντίθετο.
Οι συμμετοχές θα κλείσουν στις 31/12 τα μεσάνυχτα. Θα βρεθώ με το Χρήστο στα πάτρια Λαρισινα εδάφη και θα κάνουμε την κλήρωση με σκοπό να παραλάβει ο τυχερός μετά τις 6/1 αφού και οι δύο θα λείπουμε.
Φιλικά,
Δημοσθένης

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.036
Ύστερα από συνεννόηση με τον επίσης Λαρισαίο μέλος @ganache ,αποφασίστηκε από κοινού να δοθούν ηχεία και ενισχυτής ως πακέτο σε ένα τυχερό μέλος.
Ο ενισχυτής είναι ικανός και μουσικότατος, θα ματσάρει ιδανικά με τα εν λόγο ηχεία και θα υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το τυχερό μέλος με ένα χαμηλού κόστους τηλεκοντρόλ εκμάθησης και ένα τουίτερ (για τα ηχεία) θα έχει τις πλήρη λειτουργίες εξ αποστάσεως του ενισχυτή.
Ελπίζω από καρδιάς το σέτ να καταλήξει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη και όχι σε κανένα μπατάκι.

Reaction score
4.001
Ευχαριστώ για τις ευχές, Χρήστο με λένε αλλά εδώ και χρόνια με αποκαλούν "μπάμια ή βλάχο" οπότε κάθε Χριστούγεννα με θυμίζουν ότι γιορτάζω, αλλιώς το ξεχνώ!! :biggrin:

Να επισημάνω κάπου δω ότι ο ενισχυτής βρίσκεται στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα όπως όταν είχε αγοραστεί. Θα προτιμούσα η παραλαβή για γίνει απ'το σπίτιμ(Αθήνα-Κερατσίνι) γιατί είναι βαρύς και εγώ αρκετά μισερό ώστε να κουβαλήσω τόσο βάρος.
Χρόνια πολλά φίλε, σωραίος. 👍
Εκτός, όπως έγραψα αρχικά.

Reaction score
621
Ύστερα από συνεννόηση με τον επίσης Λαρισαίο μέλος @ganache ,αποφασίστηκε από κοινού να δοθούν ηχεία και ενισχυτής ως πακέτο σε ένα τυχερό μέλος.
Ο ενισχυτής είναι ικανός και μουσικότατος, θα ματσάρει ιδανικά με τα εν λόγο ηχεία και θα υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το τυχερό μέλος με ένα χαμηλού κόστους τηλεκοντρόλ εκμάθησης και ένα τουίτερ (για τα ηχεία) θα έχει τις πλήρη λειτουργίες εξ αποστάσεως του ενισχυτή.
Ελπίζω από καρδιάς το σέτ να καταλήξει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη και όχι σε κανένα μπατάκι.
Ήθελα μόνο τον ενισχυτή για τα δικά μου Dali Concept 8 και δε θέλω τα Dalί Zensor 5.
Εξακολουθώ να δηλώνω συμμετοχή.

Αν κερδίσω από την κλήρωση θα πάρω μόνο τον ενισχυτή και πάλι, ας κανονίσει ο ganache (είτε σε συνδιασμό με μένα ή τον bretsos, ό,τι αποφασίσετε) να δώσει τα υπέροχα Dali του όπου ο ίδιος κρίνει ότι θα πιάσουν τόπο.

Hint: Μια και αναφέρθηκε ότι το ένα tweeter παίζει πιο χαμηλά από το άλλο, κατά 99% είναι πετρωμένο το ferrofluid λόγω αχρησίας ίσως. Εύκολη η αλλαγή/επισκευή από κάποιον που ξέρει. :)

Reaction score
1.599
Ολοκληρωμενο σετακι, μπραβο σας ρε παιδια! αυτο θα πει χριστουγεννα!

Reaction score
543
Εγώ είχα δηλώσει ενδιαφέρον για τα ηχεία, πλέον όπως το διαμορφώσατε ως σετ, αποσύρω το ενδιαφέρον μου, για να το χαρεί κάποιος που το έχει ανάγκη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.036
Ολοκληρωμενο σετακι, μπραβο σας ρε παιδια! αυτο θα πει χριστουγεννα!
Έτσι το σκέφτηκα και γω, πήρα τη πρωτοβουλία και ήρθα σε επαφή με τον Δημοσθένη για σιάξουμε ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο πακέτο ως δώρο σε έναν τυχερό.

Reaction score
621
Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά δε μας είπες, εσύ τώρα μπήκες από το πουθενά κάνοντας νέο λογαριασμό απλά για να ζητήσεις και να την πείς κι απο πάνω και στους υπολοίπους που σε μυρίστηκαν?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan