Ψάχνω ενισχυτή...HELP!

Reaction score
14
osiris said:
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα
θέλω να πάρω ένα ενισχυτή όχι και ακριβό ώμος
βρήκα αυτά τα μοντέλα
SONY-STR-DG700 6x100W Είσοδος – Εξοδος HDMI
PIONEER VSX-916 7x100W
PIONEER VSX-516 6x100W
Τι λέτε από όλα?
Στους φθηνούς η Yamaha είναι αρχηγός.
Γνώμη μου.

Από τους τρεις που σημειώνεις θα πήγαινα στον Pioneer 916.

Reaction score
0
Κοίτα και τον καινούργιο SONY STR DA1200 ES. Είναι λίγο πιο φθηνός από τον 916 και πιο καινούργιος στην αγορά.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
PIONEER VSX-916 7x100W Α Β Λ Ε Π Ε Ι ...
Exω τον VSX 1015 S 7 * 100 W και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος :p

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ,
Για pioneer σκεφτόμουν
είμαι ανάμεσα σε pioneer VSX-516 και pioneer VSX-916
οι διάφορες τους ποιες είναι?? γιατί από ότι έχω καταλάβει διαφέρουν στο ότι ο ένας είναι 6.1 και ο άλλος 7.1 έχει μεγάλη διάφορα στον ήχο δηλαδή αξίζει να πάρεις καλύτερα ένα για 7.1 :? η άδικα τα 100 εύρο παραπάνω που θα δόσεις??
Ευχαριστώ, και πάλι.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αν σκεφτεις μελλοντικα οτι οι ταινιες θα ειναι ολες 7.1 τοτε να παρεις 7.1 ενισχυτη...
Αν και εγω θα σε συμβουλευα να παρεις κατι μεχρι 500 ευρω να κανεις καλα την δουλεια σου γιατι σε κανα δυο χρονια ολοι οι AV θα αντικατασταθουν με τους καινουριους λογω Blu ray.

(Oχι οτι δεν θα ειναι συμβατοι και οι τωρινοι AV με τα Blu ray απλα δεν θα μπορουν να αναπαραγαγουν τα forma ηχου των Blu ray μεσω ψηφιακης συνδεσης παρα μονο μεσω αναλογικης.)

Οποτε αφου ΟΛΟΙ θα αλλαξουμε ενισχυτες σε καποια φαση ας κανεις υπομονη και παρε κατι φθηνο να κανεις την δουλεια σου μεχρι να πεσουν τα blu ray και να βγουν και οι καινουριοι ενισχυτες.
Εγω εχω τον VSX 1015 S και ειναι 7.1
Εχει ακομα καπου 550 ευρω...

Δεν αξιζει να πας σε κατι ποιο ακριβο... Εκτος βεβαια αν δεν σε νοιαζει να ακουσεις τα καινουρια dts και doly digital forma που θα εχουν ολες οι ΗD ταινιες.

Reaction score
126
Ο 1015 αν και παλιοτερο μοντελο νομιζω ειναι καλυτερος απο τον 916 ο οποιος ειναι καπου στα 350Ε τωρα. Αν προκειται να τον αλλαξεις συντομα (1-2 χρονια) παρε κατι φτηνο, ο 916 νομιζω ειναι καλος και φτηνος (πλεον), δες επισης και τον Yamaha 459/559 , πρεπει να ειναι και αυτοι σε αυτες τις τιμες.

Reaction score
0
Ποιο θεωρείτε καλύτερο μοντέλο το pioneer VSX-916 η Yamaha RX-V559?
Και με τι είναι καλύτερο να συνδέσω για έξοδο ήχου το DVD με coaxial η optical??
ευχαριστώ για της απαντίσης :D

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Για τα μοντελα δεν ξερω αλλα για την συνδεση αν εχεις πολλα μετρα να βαλεις οπτικη. Αν το καλωδιο σου δεν ειναι μακρυ συνδεσε με coaxial.
Το οπτικο ειναι καλυτερη συνδεση αν το μηκος της αποστασης του καλωδιου απο τον ενισχυτη εως το dvd ειναι υπερβολικα μεγαλο.
Συνηθως ομως οι AV ειναι μαζι στο ιδιο rack και με τα dvd οποτε παιξε μπαλα με coaxial. Τα ιδια ειναι οτι και αν βαλεις σε μικρες αποστασεις.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ για την απάντηση :D
Τελικά παραγκιλα τον pioneer 916 :p
Η απόσταση θα είναι μικρή οπότε coaxial και για μεγαλες αποστάσεις optical ωραία το έμαθα και αυτό.. 8)
Α και κάτι ακόμα για σύνδεση coaxial χρησιμοποιώ ένα απλό καλώδιο RCA ή θέλει ειδικό καλώδιο?? :?
Sorry μπορεί να φαίνονται χαζές η ερωτήσεις μου αλλα είμαι άσχετος με τον χώρο … μαθαίνω ώμος!! 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid