- Reaction score
- 2
Ψάχνετε να δείτε μια ταινία και δεν ξέρετε αν έχει βγει σε dvd; Ψάχνετε τον τίτλο μιας ταινίας που είχατε δεί κάποτε και δεν θυμάστε πως την λένε; Κάντε όλες τις ερωτήσεις σας εδώ για να ψαχνώμαστε όλοι μαζί! 

Η ταινία σου Sambalis είναι το License to Kill http://www.imdb.com/title/tt0087617/Sambalis said:Μπράβο.!! Εύγε!!![]()
Λοιπόν ψάχνω την ταινία "Θα ζήσει" που είχε μουσική το Time in a Bottle του Jim Croce!!!![]()
Ένα search στο e-mule μου έβγαλε μερικά αποτελέσματα. Δοκίμασε να την κατεβάσεις και υπότιτλοι συνήθως βρίσκονται.Μαρία Παρασκευοπούλου said:Ψάχνω εδώ και χρόνια το Sweet Movie του Μακαβέγιεφ. DVD δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Το μόνο που έχω βρει είναι σε γνωστό art video club της Θεσσαλονίκης, που φημίζεται για το τεράστιο αρχείο του, μια χιλιοπαιγμένη αντιγραμμένη βιντεοκασέτα που δεν παρακολουθείται με όση καλή θέληση και να διαθετει κανείς. Γκαντεμιά κι εδώ, γιατί συνήθως οι κασέτες του εν λόγω VC, αν και παλιές, είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση. Μήπως κατά τύχη έχει κανείς υπόψη του κάτι καλύτερο, αλλά με υπότιτλους (αγγλικούς, ελληνικούς, γερμανικούς, οτιδήποτε!);
ετσι λέει το IMDB για το License to killSambalis said:Οχι ..! Είναι το Θα ζήσει!! She lives!! Μία TV-movie της δεκαετίας 70!!!
Ετσι νομίζω!
Το License to kill΄΄εχει το Time in a bottle???
Δηλαδή μπορώ να παραγγείλω από το IMdb!!?? :shock:dream_GR said:ετσι λέει το IMDB για το License to killSambalis said:Οχι ..! Είναι το Θα ζήσει!! She lives!! Μία TV-movie της δεκαετίας 70!!!
Ετσι νομίζω!
Το License to kill΄΄εχει το Time in a bottle???
όμως το δικό σου το She Lives! Το έχει σίγουρα
Desi Arnaz Jr. .... Andy Reed
Season Hubley .... Pam Rainey
Anthony Zerbe .... Dr. Wellman
Michael Margotta .... Al Reed
Jack Soo .... Dr. Osikawa
Jay Robinson .... Dr. Mayhill
Bill Striglos .... Lab instructor
Jennifer Kulik .... Sue Stern (as Jeni Kulik)
Eleanor Zee .... Cashier
Karen Anders .... Dean's secretary
Clay Tanner .... Police officer
Diane Cary .... Newspaper ad girl (as Diane Civita)
Eddie Quillan .... Janitor
Sharon Madigan .... Dr. Wellman's nurse
Jenny Goman .... Little girl
Το imdb παραπέμπει για παραγγελίες στα Amazon Αγγλίας, Αμερικής, Καναδά, Γερμανίας και Γαλλίας. Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη ταινία δεν υπάρχει σε κανένα απ' αυτά. Ούτε στο play.com υπάρχει. Aν εντοπίσω πουθενά αλλού το DVD, θα το αναφέρω εδώ.Sambalis said:Δηλαδή μπορώ να παραγγείλω από το IMdb!!?? :shock:
Σε ευχαριστώ Μαρία!!Μαρία Παρασκευοπούλου said:Το imdb παραπέμπει για παραγγελίες στα Amazon Αγγλίας, Αμερικής, Καναδά, Γερμανίας και Γαλλίας. Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη ταινία δεν υπάρχει σε κανένα απ' αυτά. Ούτε στο play.com υπάρχει. Aν εντοπίσω πουθενά αλλού το DVD, θα το αναφέρω εδώ.Sambalis said:Δηλαδή μπορώ να παραγγείλω από το IMdb!!?? :shock: