gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.326
Απάντηση: Ψηφιακος αποκωδικοποιητης mpeg4
Ε,ρε σκάλωμα..
Ε,ρε σκάλωμα..
Δεν είναι προβληματική παρτίδα γιατί το δίκο μου μηχάνημα έχει αγοραστεί πάρα πολύ καιρό πριν από του φίλου εδώ που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αυτό ήταν που με νευρίασε κιόλας να σου πω την αλήθεια, ότι συνεχίζουμε ... ακόμα και εγώ συνεχίζω να το έχω και να το ανέχομαι.Συγνώμη αλλά καταντάς κουραστικός.
Θα ήθελα να δω αναφορές μελών που έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους συγκεκριμένους δέκτες και αν όντως είναι πολλοί να μιλήσουμε με την εταιρία να δούμε που οφείλεται, μπορεί να υπάρχει κάποια παρτίδα που να είναι προβληματική.
Πάντως η Crystal Audio από όσο ξέρω είναι σοβαρή εταιρία.
Αν και αυτό που συνεχίζεις να κάνεις λέγεται trolling, θα σου απαντήσω, μήπως και θελήσεις να καταλάβεις. Το πρόβλημα με τον δικό σου δέκτη το καταλάβαμε. Πες και στον φίλο σου να ανοίξει λογαριασμό εδώ και να το αναφέρει, μπας και γίνετε 2.Δεν είναι προβληματική παρτίδα γιατί το δίκο μου μηχάνημα έχει αγοραστεί πάρα πολύ καιρό πριν από του φίλου εδώ που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αυτό ήταν που με νευρίασε κιόλας να σου πω την αλήθεια, ότι συνεχίζουμε ... ακόμα και εγώ συνεχίζω να το έχω και να το ανέχομαι.
Θεωρώ σοβαρή εταιρεία εκείνη που δεν προσπαθεί ντε και καλά να πείσει για την ανωτερότητα των προϊντων της, αλλά "χρησιμοποιεί" ένα σάιτ τεχνολογίας ώστε να ενημερώσει για την κυκλοφορία νέων προϊόντων, ή για νέα firmware updates που βελτιώνουν τη λειτουργία τους και μόνο γι΄αυτό.Σοβαρή εταιρία δεν λές όποια έχει υπαλλήλους της να γράφουν σε forum του χόρου στο οποίο διαφημίζετε τόσο έντονα και επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα το προιόν της.
Δίνει μια εντύπωση σύνδεσης με το μέσο επηρεασμού της κοινής γνώμης - εξάρτησης ή δεν ξέρω τι .
(καλύτερη από άλλες που ίσως κάνουν κάτι ανάλογο κρυφά ναι , αλλά και πάλι δεν ταιριάζει σε προφίλ σοβαρής εταιρίας για εμένα.)
Τώρα δηλαδή, με αυτή την κεραία του ψιλιατζίδικου (όπως εσύ λες), πρέπει εμείς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα?Δεν έχω κεντρική κεραία , μια telco al890 που πήρα από ψιλικατζίδικο όταν πρωτοήρθε η digea , και έχω δοκιμάσει περιστασιακά τουλάχιστον 5 decoder , χωρίς κανένας να κάνει πρόβλημα (τελευταίο της Lg που αγόρασα μόλις, και είναι πολύ καλός από άποψη λήψης)
Έχει λογαριασμό ο Crystal Audio Druid. Φανερά. Και ενημερώνει για νέα προϊόντα και firmware updates. Το θεωρείς επιλήψιμο? Ή εννοείς κάτι άλλο, που καλό θα ήταν να το πεις φανερά και όχι με υπόνοιες?Πιθανότατα κάποιος εκπρόσωπος της CA έχει λογαριασμό και εδώ , ίσως όχι φανερά, αν και δεν ξέρω πως ακριβώς μπορεί να γίνει γιατί είναι περίεργες αυτές οι καταστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ρίχνω μια ματιά που και που για ότι προκύψει.
Ο δέυτερος είναι αυτός που άνοιξε το τοπικ ... άτομο με το ίδιο πρόβλημα , και πιο καινούργιο μηχάνημα , το οποίο επαναλαμβάνω παρουσιάζει σπασίματα οταν δεν έχεις άριστο σήμα- άριστη κεραία.Αν και αυτό που συνεχίζεις να κάνεις λέγεται trolling, θα σου απαντήσω, μήπως και θελήσεις να καταλάβεις. Το πρόβλημα με τον δικό σου δέκτη το καταλάβαμε. Πες και στον φίλο σου να ανοίξει λογαριασμό εδώ και να το αναφέρει, μπας και γίνετε 2.
Φαίνεται ότι τελικά δεν πρόκειται να πάθουμε ασιτία. :116:Μιλάμε για πολύ ψωμί εδώ....
Από το post του hamurabi, φαίνεται ότι η συμπεριφορά του Crystal Audio, αφού απομακρύνθηκε το καλώδιο ρεύματος από αυτό της κεραίας, είναι ίδια με τον ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασής του:Ο δέυτερος είναι αυτός που άνοιξε το τοπικ ... άτομο με το ίδιο πρόβλημα , και πιο καινούργιο μηχάνημα , το οποίο επαναλαμβάνω παρουσιάζει σπασίματα οταν δεν έχεις άριστο σήμα- άριστη κεραία.
Σε ΙΔΙΕΣ συνθήκες ΟΛΑ τα άλλα μηχανήματα παρούσιαζουν μηδενικά ή απειροελάχιστα θέματα.
Όσο για το:Βασικα τα καλωδια ειναι καινουργια.
Οσον αφορα την κεραια, η τηλεοραση πουχω στη κρεβατοκαμαρα εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη και δεν κανει τοσες διακοπες,πολυ σπανια να κανει...
2 ερωτήσεις:Το πρόβλημα είναι ελένξιμο και μπορεί να αποδειχτεί, από εμένα σίγουρα, επίσης προσφέρθηκα αν βρεθεί τρόπος να συμβάλω να αναδειχτεί .
Αντίθετα επιλέξατε τις δικαιολογίες , την συγκάλιψη , κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε το πρόβλημα , και τέλος προσβάλετε τον χρήστη που επιμένει παρά τις δυσκολίες να θέλει να βοηθήσει στην ανάδειξη του προβλήματος σαν να μη θέλετε τέτοιες παρουσίες.
ΥΓ
Με πιο απλά λόγια, αν μετά απο αυτή την στάση σας ο κύριος druid κάνει αίτηση στην εταιρία του και σαν γεμίσουν διαφημήσεις των crystal audio , το θεωρώ ύποπτο και η πιθανότητα "έμεσης" συναλλαγής μεγάλη.
Σε αντίθετη περίπτωση , περιμένω μια θέση εναντίων της κυρίας που τόλμησε να με προσβάλει για να κάνει αβάντα στην εταιρία, άσχετα αν είναι άθελά της , λόγο κουταμάρας η δεν ξέρω τι, και έμμεσα η πράξεις τις έχουν συνέπεια και στην εικόνα του forum σας, οι καιροί δεν είναι αγνοί και υπάρχουν υποψίες και προς τα φορουμ.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι απλοί χρήστες του forum πρέπεινα δείχνουν καλύτερη συμπεριφορά όταν βρεθεί κάποιος επίμονος χρήστης που δεν αρκείτε σε δικαιολογίες τύπου φταίει η κεραία, και επιμένει για ένα πρόβλημα που τρώει και αυτός και άλλοι στην μάπα.
Καμία αναφορά για troll , για αστειάκια κλπ, έστω και αν έχετε διάφορες υποψίες... μπορεί άυριο να πάθετε κάτι ανάλογο ή να αγοράσετε λάθος προιόν , στο δικό σας συμφέρον είναι να ακούγονται όλα και να μην διώχνουμε με την χαζή συμπεριφορά μας όποιον τα λέει.
Θα δημιουργηθεί ένα θέμα στην σωστή κατηγορία όπου και οποιοσδήποτε θα μπορεί να αποτυπώνει την εμπειρία του σε σχέση με το δέκτη που έχει,κυρίως όσον αφορά την ποιότητα της λήψης.Θα μπορούσατε να ενδιαφερθείτε για όσα σας λέω , να ζητήσετε στοιχεία για το μηχάνημά μου, τον τόπο-χρόνο αγοράς, την κεραία, την περιοχή που μένω , το ακριβές είδος των προβλημάτων και κανάλια που το έχουν, αν μπορούσα να το επαναλάβω με άλλο μηχάνημα πιο νέο που ίσως μπορώ να το δανειστώ από κάπου , να με φέρετε σε επαφή με άτομα της εταιρίας που είναι εδώ μέσα για να απαντήσουν, και γενικά ότι νομίζετε εσείς ότι θα βοηθούσε να ελένξουμε και να ξεμπροστιάσουμε όσους πουλάνε ελαττωματικό προιόν και όσους το καλύπτουν.
Αν θέλαμε να συγκαλήψουμε τι πρόβλημα θα μπορούσαμε πολύ απλά να διαγράψουμε το θέμα και να σας μπανάρουμε.Δεν νομίζω όμως να έχει γίνει κάτι τέτοιο,σωστά;Αντίθετα επιλέξατε τις δικαιολογίες , την συγκάλιψη , κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε το πρόβλημα ,
Κανείς δεν σε πρόσβαλε.Όντως όμως αυτό που κάνεις λέγεται trolling στην ιντερνετική διάλεκτο.Ούτε φυσικά θέλουμε να θάψουμε το θέμα.Σου απάντησα παραπάνω σε αυτό.και τέλος προσβάλετε τον χρήστη που επιμένει παρά τις δυσκολίες να θέλει να βοηθήσει στην ανάδειξη του προβλήματος σαν να μη θέλετε τέτοιες παρουσίες.
Εδώ όμως το χοντραίνεις και αν δεν υπάρξουν αποδείξεις ανέντιμης συναλλαγής καταλαβαίνεις ότι αυτό μπορεί να πάρει την δικαστική οδό(πράγμα που κανείς δεν θα ήθελε να συμβεί.Δεν είμαστε εδώ για να τρέχουμε στα δικαστήρια ρε γαμώτη μου.Είμαστε εδώ επειδή κάνουμε το hobby μας,λέμε την μλκιά μας για να ξεσκάσουμε και βοηθάμε όποιον μπορούμε με ό,τι ξέρουμε)ΥΓ
Με πιο απλά λόγια, αν μετά απο αυτή την στάση σας ο κύριος druid κάνει αίτηση στην εταιρία του και σαν γεμίσουν διαφημήσεις των crystal audio , το θεωρώ ύποπτο και η πιθανότητα "έμεσης" συναλλαγής μεγάλη.
Ποιάς κυρίας;Σε αντίθετη περίπτωση , περιμένω μια θέση εναντίων της κυρίας που τόλμησε να με προσβάλει για να κάνει αβάντα στην εταιρία, άσχετα αν είναι άθελά της , λόγο κουταμάρας η δεν ξέρω τι, και έμμεσα η πράξεις τις έχουν συνέπεια και στην εικόνα του forum σας, οι καιροί δεν είναι αγνοί και υπάρχουν υποψίες και προς τα φορουμ.
- Ποιά κυρία σε προσέβαλε και πού?
Ποιάς κυρίας;
Η "θεία Λένα" είναι ερμαφρόδιτη. Γι' αυτό και υπογράφει ως Γιάννης. :204:Μάλλον τη ''θεία Λένα'' εννοεί...:145: