Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

Reaction score
1
Πίσω από το πληκτρολόγιο μπορούμε να υποδυθούμε τον οποιονδήποτε.

Την άποψή μου για τον φίλτατο, τον οποίον και συμπαθώ, την έχω γράψει στα πρώτα μου posts στο φόρουμ αυτό..

Ανεξάρτητα από το βαθμό της κοινωνικής αποδοχής που απολαμβάνει σε αυτή τη μικροκοινότητα (που δε φαίνεται να τον απασχολεί κιόλας), παραμένει άνθρωπος εγνωσμένου μορφωτικού επίπεδου, με ισχυρή κριτική ικανότητα και ελευθερία σκέψης σπάνια για τους καιρούς μας.

Ως τέτοιος, αποτελεί απόκτημα για το φόρουμ.

Η κατηγορία διανύει ιστορικές στιγμές και οι δημοσιεύσεις είναι στην πλειονότητά τους υψηλότατου επιπέδου.

That said, θα συνεχίσω να του τα χώνω οποτεδήποτε ξύνεται στη..γκλίτσα μου.. :lol: :lol:

Reaction score
3
monsoon said:
...Η κατηγορία διανύει ιστορικές στιγμές και οι δημοσιεύσεις είναι στην πλειονότητά τους υψηλότατου επιπέδου...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη -όση βαρύτητα μπορεί να έχει, βάσει της συγκριτικά ήσσονος των εκλεκτών συνομιλητών παρουσίας μου σε αυτή την κατηγορία- τα εύσημα πρέπουν στους συντονιστές της, και δη στον αγαπητό Νίκο Τσαρουχά, που αποδεικνύεται "λίρα 100" στην εν λόγω ηλεκτρική καρέκλα...//;-)

Reaction score
24.770
εγω διαφωνω με gkar.
ena review πρεπει πρωτα να περιγραφει τη συσκευη (τι εχει τι δεν εχει , υλικα ποιοτητα κατασκευης κλπ) , να περιγραφει πως παιζει (εβαλα το κομματι αυτο και το χαμηλο ηταν ετσι γιουβετσι , καλυτερο απο τηναλλη συσκευη , λιγο χειροτεο κλπ) και μετα να μας βαζει σαλτσες (που δεν ειναι και απαραιτητες, το α το μηχανημα παιζει θεικα εινια κατι που περιγραφεται με απλα λογια)

αν παλι βαζουμε μονο σαλτσες και ξεχναμε την ουσια τι να το κανουμε????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
[off topic]Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια. Όμως η πορεία και το επίπεδο της δύσκολης (υπό το πρίσμα ενός φόρουμ) κατηγορίας του hi end, χαρακτηρίζεται από τους παροικούντες αυτήν και όχι από τους συντονιστές αυτής. Συνεπώς τα εύσημα ανήκουν σε όλους όσους μας κάνουν την τιμή να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί μας, γράφοντας μερικές αράδες...[off topic]

Reaction score
3
RDoherty said:
Γλειφτρόνια! 8)
Εννοείται... 8)
Και που' σαι, Νικόλα, τα δικά μου μιστά σε είδος (ξέρεις εσύ: αγνόν εκ στεμφύλων παλαιόν απόσταγμα...//;-)

Reaction score
3
Μωρε, και "μπαρμπανικ" να' ναι, δε παίζει ρόλο: όλα τα κατεβάζουν εκεί πάνω, αρκεί ο οινοπνευματικός βαθμός να ξεπερνά το 90% κατ' όγκον (χικ)...//;-)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
RDoh άμα ξέβρεις και τον Μπαμπατζίμ καλό "παϊκάι" είσαι και του λόγου σου. :lol: :lol:

Σπύρε εννοείται. :wink:
Ειδικότης μας άλλωστε, να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους σερβιρόρους στα πέριξ. Προσφάτως μάλιστα, εισήχθη στην παρέα εκείνη η καταπληκτική ατάκα: "Ξέρετε, δεν έχουμε άλλο τσίπουρο :oops:"... :lol: :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
monsoon said:
Εγώ που πάλι διαφωνώ, μήπως πρέπει τελικά να το κοιτάξω? :lol: :lol:

Ο φίλτατος έχει μπερδέψει τη συσκευή audio με το λεμονοστίφτη και το ψυγειοκαταψύκτη του..

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο καταναλωτής αναμένει (και συνήθως το επιτυγχάνει) να αναπτύξει και προσωπική σχέση με την audio συσκευή του (και όχι μόνο..).

Εκεί ακριβώς αποσκοπεί το λογοτεχνικό κομμάτι μίας επιτυχημένης δοκιμής, στο να να μεταφέρει δηλ. και τη συγκινησιακό περιεχόμενο που προέκυψε από την επαφή του δοκιμαστή με το δοκίμιό του.

Το σε ποιό βαθμό αυτό θα επιτευχθεί, χωρίς ταυτόχρονη υποβάθμιση του καθαρά γνωσιακού περιεχόμενου του review, του bottom line δηλ. που εύστοχα περιγράφει ο φίλτατος, εξαρτάται άμεσα από τα ποιοτικά στοιχεία του ίδιου του reviewer.

Κατά τη γνώμη μου, ένας μόνο εγχώριος reviewer κινείται με άνεση ανάμεσα στα δύο αυτά πεδία, χαρίζοντάς μας κατά καιρούς μεστά, to the point και ταυτόχρονα έμπλεα συναισθηματικής πληροφορίας reviews..

Ο Δ. Σταματάκος..
Συνυπογραφω .

Reaction score
3.182
Παναγιωτης Κροκος said:
εγω διαφωνω με gkar.
ena review πρεπει πρωτα να περιγραφει τη συσκευη (τι εχει τι δεν εχει , υλικα ποιοτητα κατασκευης κλπ) , να περιγραφει πως παιζει (εβαλα το κομματι αυτο και το χαμηλο ηταν ετσι γιουβετσι , καλυτερο απο τηναλλη συσκευη , λιγο χειροτεο κλπ) και μετα να μας βαζει σαλτσες (που δεν ειναι και απαραιτητες, το α το μηχανημα παιζει θεικα εινια κατι που περιγραφεται με απλα λογια)

αν παλι βαζουμε μονο σαλτσες και ξεχναμε την ουσια τι να το κανουμε????
Παναγιώτη, κι εμένα μου αρέσουν τα reviews με πλούσιο τεχνικό περιεχόμενο και λεπτομερή περιγραφή των ακουστικών εντυπώσεων. Για να μην καταντάει όμως βαρετό το κείμενο, χρειάζεται και χιούμορ και σάλτσα.

Ο έμπειρος αναγνώστης βέβαια δεν την χρειάζεται και μπορεί να μαντέψει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που γράφει ο reviewer. H μαγκιά του reviewer είναι ο τρόπος που μεταφέρει τα hints στον αναγνώστη. Το κάνει με τρόπο, χωρίς να προσβάλει τον κατασκευαστή ή τον αντιπρόσωπο από τον οποίο δανείστηκε τη συσκευή.

Reaction score
3.182
Ο μαέστρος στα reviews με πλούσιο περιεχόμενο και πολλά hints :wink: είναι ο Βαγγέλης Λαζάρου ο οποίος διαθέτει και ένα άριστο τεχνικό background.

Αυτό που ενοχλεί εμένα περισσότερο είναι οι outsiders. που μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους θάβουν διαρκώς τους reviewers που εργάζονται ενώ αυτοί απλά κάνουν chat σε διαδικτυακούς τόπους.

Από τα κοράκια που προσπαθούν να γελοιοποιήσουν κάποιους Έλληνες reviewers κανένας δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κάτι δικό του στο avsite. Αυτά τα κοράκια όχι μόνο δεν μας μεταφέρουν τις δικές τους ακουστικές εμπειρίες αλλά δεν μας λένε και με τι μηχανήματα ακούνε μουσική στο σπίτι τους !!!
Λες και θα χάσουν κάτι από το image τους, τόσο κομπλεξικοί είναι.
"Κοράκια", σοβαρευτείτε και γράψτε επιτέλους κάτι για τις δικές σας εμπειρίες με τα μηχανήματα ήχου. Και δωρεάν χωρίς να μας ζητάτε χρήματα :p

Reaction score
297
g.kar said:
χρειάζεται και χιούμορ και σάλτσα.
Και πού είδες εσύ τίποτα τέτοιο? Γιατί εγώ αφόρητη μπουρδολογία βλέπω. Όχι πως θα με εξέπληττε αν είχαμε εντελώς διαφορετική αντίληψη για το τι συνιστά χιούμορ και σάλτσα. Για να είμαι ειλικρινής, αν είχαμε, θα ανησυχούσα. Ας το θέσω έτσι: g.kar. μου, δεν είσαι το φωτεινότερο λαμπάκι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Reaction score
3.182
RDoherty said:
g.kar said:
χρειάζεται και χιούμορ και σάλτσα.
Και πού είδες εσύ τίποτα τέτοιο? Γιατί εγώ αφόρητη μπουρδολογία βλέπω. Όχι πώς θα με εξέπληττε αν είχαμε εντελώς διαφορετική αντίληψη για το τι συνιστά χιούμορ και σάλτσα. Για να είμαι ειλικρινής, αν είχαμε, θα ανησυχούσα. Ας το θέσω έτσι: g.kar. μου, δεν είσαι το φωτεινότερο λαμπάκι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Δεν είμαι ούτε το άστρο ούτε ο φωτεινός παντογνώστης.
Εσύ όμως πραγματικά αδικείσαι. Τέτοιο ταλέντο στην κριτική και την υποκριτική ...

Reaction score
3.182
g.kar said:
LUXMAN said:
RDoherty said:
Χεράκια δεν έχω? Θυμάσαι την ατάκα του Ορέστη Μακρή στο "Ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο"? Ήταν στην εκδρομή, όπου εξεθείαζαν την παιδαγωγική αξία του χαστουκιού που εισήγαγε ο Παπαμιχαήλ - και λέει ο Μακρής: "Μωρέ εγώ τον παρομοιάζω με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο" 8)
Λες ο Ντοχερτης να ειναι κανενας μποντυμπιλντερας :shock: :shock: ;;

Για να προσεχω πως του "μιλαω" :lol: :lol: :lol:
Ασε καλύτερα , έμαθα ότι έχει φάει μέχρι σήμερα ζωντανούς τουλάχιστον 5 αντιπροσώπους υπερτιμημένων καλωδίων και 10 reviewers ποιητές.
Για πρωΙνό χτυπάει συνήθως μια ομελέτα με αμελέτητα μελών που μάζεψε την προηγούμενη ημέρα από τα forums (foratatums, foratoria, forae, forateriers e.t.c, e.t.c ..)
Κάποιες φορές όμως, κάποιες καταστάσεις τις αντιμετωπίσαμε με πολύ χιούμορ και έγινε ωραιά φάση.

Αρκεί όλοι να βρίσκονται περίπου στο ίδιο mood, πράγμα δύσκολο τις περισσότερες φορές.
Μια μέρα , θα τα βλέπουμε βέβαια και θα γελάμε . Και τους τσακωμούς και τις πλάκες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo