Ω εν Avsite αδελφοι.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ειμαι σημερα κοντα σας αγαπητοι συμφορουμιτες για για να μοιραστω μαζι σας ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!
Το τελος του HI END ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ......Ναι καλα ακουσατε φιλτατοι ......Την απαγκιστρωση απο αυτην την αρρωστια.....
ΕΔΩ....τελειωσαν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Το Σαββατο ειχα ενα τηλεφωνο με εναν αλλο χομπιστα απο την Αθηνα οπου κατοικοεδρευει σε ενα αλλο site και μετα απο διαφορες ανταλλαγες αποψεων τελεφωνικες επεσε σαν κεραυνος εν αιθρεια εις τα ωττα μου η φραση.....................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

ULTRA HI END..................................
E ναι λοιπον.........Ultra ρε παιδι μου ...πως λεμε κουτρα,πως λεμε μουτρα,πως λεμε Καμα Σουτρα...... ULTRA ULTRA ULTRA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΟΥ ,δεν κοιμαμαι πια τα βραδια ,σβηνω τους ρελεδες και γκρεμιζω τα ντουβαρια.....

D

deleted user 10898

Guest
αϊ βρε και εγω νομιζα πως βρηκα την αδερφη ψυχη που θα κανει την αρχη της αποτοξινωσης...
Νικος

Reaction score
7
Βλαση, δικιο εχεις.:136:

40 βαθμοι υπο σκιαν......................ειναι πολλοι.:142::142::142:

Reaction score
59

Περιμενε κανα χρονο θα βγει το SUPER ULTRA MATRIX HI END :143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

E ναι λοιπον.........Ultra ρε παιδι μου ...πως λεμε κουτρα,πως λεμε μουτρα,πως λεμε Καμα Σουτρα...... ULTRA ULTRA ULTRA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΟΥ ,δεν κοιμαμαι πια τα βραδια ,σβηνω τους ρελεδες και γκρεμιζω τα ντουβαρια.....
Εντάξει, εντάξει, υπομονή, θα έρθω - μη κάνεις έτσι... :138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.516

Κράτα μου μισό κιλό, θέλω να κάνω μουσακά αύριο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Πανω λοιπον στην τηλεφωνικη συνομιλια περι συστηματων και πιστοτητας μου ΕΞΕΣΤΩΜΙΖΕΙ με τροπο γλαφυρο γεματο μυστηριο.....την εκφραση ...-ηδη καταπια 3 φορες μονο που την σκεφτομαι- και που να ασχοληθεις με μηχανες που ειναι ULTRA HI END....
Δεος-ανατριχιλλα-ηχητικη φτωχεια-μικροτσουτσουνια-λιγος-αποτυχημενος-μαλακας-παπαρας-γρεζι στο τυμπανο κατα την συνομιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ειπες τωρα........ειπα ..ο μικρος.....ULTRA μου ξαναλεει ....και......εκλεισε το τηλεφωνο αργα,λαγνα και βασανιστικα......ο κερατας κακοχρονο ναχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ......ΛΥΤΡΩΣΤΕ ΜΕ .....ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.........................
Τι ειναι τελικα αυτο?Ποιος ειναι ο Ultra Hiendas?
Την εχει την τσουτσου του αν την βαλουμε κατω ποιο μεγαλη απο μενα ?
Το αυτι του κατεβαινει χαμηλοτερα απο το δικο μου?
Πηδαει ποιο ωραιες καβλετες απο μενα μπροστα στο dUPER ULTRA HI SYSTEM του?
Βγαινει βολτα εξω και σκιζοντε στα ποδια του τα γυναικεια κοφτακια της Lezaby??
Toν θελουν ολες οι πεθερες να τον κανουνε γαμβρο τους?
Δειχνει με το χερι κατι προς το βαθος και κοιταει προς τα κει ολο το χωριο?
Κλανει στην καφετερια και τον παλαμακιζουν ολοι ορθιοι διακατεχομενοι απο θαυμασμο?
Ειναι ανδρας ασικης-ντερβισης και καραμπουζουκλης?
Ανοιγουν οι πορτες του καμπριο και σειοντε αι οικοδομαι?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ...ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!
θΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ.........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Καποιος μου ειπε να ρωτησω τον Καφατο.......αυτος λενε....ΞΕΡΕΙ !!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Ω εν Avsite αδελφοι.......

αϊ βρε και εγω νομιζα πως βρηκα την αδερφη ψυχη που θα κανει την αρχη της αποτοξινωσης...
Νικος
Ναι Νικο μου....θελω να αποτοξινωθω απο το παλιοχαιεντι......θελω το καινουριο...αυτο ....το Ultra ρε παιδι μου......ασε που μου ειπαν οτι θα ειμαι και must τυπος και mucho ενα πραμα!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν ξέρω αν είσαι Ultra χαϊεντάς, πάντως Ultra ανισόρροπος είσαι σίγουρα φιλαράκ. :137::137::142:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Δεν ξέρω αν είσαι Ultra χαϊεντάς, πάντως Ultra ανισόρροπος είσαι σίγουρα φιλαράκ. :137::137::142:

...
Επιτελους......ενας πραγματικος φιλος........που με καταλαβαινει........με τονωσες Νικο Τσαρουχα Αδερφε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
140
Λοιπόν να στο κάνω το παράδειγμα με αμάξια
Εσύ λοιπόν έχεις porsche boxster ένα ωραιότατο σπορ αυτοκίνητο που δεν έχει ο καθένας και είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά
Καλά μέχρι εδώ?

Ε , μετά υπάρχει Lamborghini , Ferrari , Aston martin

Να κάπως έτσι πάει , όλα έχουν 4 ρόδες και ένα τιμόνι,

B&w 802 είναι boxster , focal grande utopia είναι lambo

Reaction score
8

ωραια για κατσε να παρω εγω τωρα τα δυο μποξστερακια που του μπουμαρουνε και τον χωρο τωρα που ειναι ευκαιρια, να παρει κι αυτος κατι ουλτρα χαι ενδ της προκοπης

τι πουλας και ποσο βρε;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

ωραια για κατσε να παρω εγω τωρα τα δυο μποξστερακια που του μπουμαρουνε και τον χωρο τωρα που ειναι ευκαιρια, να παρει κι αυτος κατι ουλτρα χαι ενδ της προκοπης

τι πουλας και ποσο βρε;
Αν φαμε τιποτις μυδια σαγανακι με πλωμαρι και ζυμωτο ψωμι στην θαλασσα με θεα Κορινθιακο θα σε πω τι εχω προς πωληση νεαρουλι μου!!!!!!!!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος