αγορα cerwin vega ve-12f

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα cerwin vega ve-12f

Ευχαριστώ, το έψαξα και εγώ χθες στο διαδίκτυο και είδα αυτό που λές.
Θα τα χτυπήσω χωρίς έλεος, το μόνο πρόβλημα είναι η πεθερά μου που έρχεται αύριο για να συμπαρασταθεί στην κόρη της που γενάει σε 15 μέρες. Για 1,5 εως 2 μήνες δεν θα μπορώ να δω το σπίτι να χορεύει στο ρυθμό των Cerwin Vega με τον Sansui B2102, που πήρα πριν 7 μέρες. Θα πάθει κάτι όταν τα δεί, αν τα ακούσει κιόλας θα πάθει όσα δεν έπαθε μέχρι τώρα!!!! Η γυναίκα μου ρωτάει τι τον θέλω αυτόν τον ενισχυτή που κάνει ΜΠΟΥΠ-ΜΠΟΥΠ, και τρέμει όλο το σπίτι. Όταν δεί τα 15ιντσα θα καταλάβει!!!
ΗΗΗΗ δικαιολογία:
[RELIOPS="Διάβασε διάβασε"]http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=1&id=664&st=2[/RELIOPS]

Ο «θείος» Μότσαρτ

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την επίδραση της μουσικής στα μωρά και στη νοητική τους ανάπτυξη. Γιατί, λοιπόν, να το κάνετε εσείς; Οι ειδικοί συγκλίνουν στο ότι η κλασική μουσική είναι αυτή που κάνει τα μωρά εξυπνότερα και μάλιστα ο Μότσαρτ. Η αλήθεια είναι ότι η κλασική μουσική είναι όπως τα μαθηματικά: για να δημιουργηθεί μια συμφωνία μετρήθηκε με μαθηματική ακρίβεια η συμμετοχή κάθε οργάνου ώστε το αποτέλεσμα να αγγίζει την τελειότητα μιας μαθηματικής πράξης. Κι επειδή δεν είναι δυνατόν σε ένα μωρό 2 μηνών να μάθετε εξισώσεις μισή ώρα «έκθεσης» στη μουσική μαγεία του Μότσαρτ, του Βιβάλντι, του Μπετόβεν είναι καλύτερη από κάθε θεώρημα! Κι αν δεν είστε λάτρης αυτού του είδους μουσικής, σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν ορχηστικά κομμάτια ροκ μουσικής ή σάουντρακ ταινιών που κάνουν την ίδια «δουλειά», όπως, για παράδειγμα, η μουσική των Pink Floyd, ο Philip Glass ή η μουσική του Γκερσούιν! Και βεβαίως, μην υποτιμάτε τα κλασικά παιδικά τραγουδάκια, ειδικά αυτά που συνοδεύονται και από μιμήσεις, όπως το «Ήταν ένας γάιδαρος»!
:138::138:

Reaction score
0
Απάντηση: αγορα cerwin vega ve-12f

Ευχαριστώ παιδιά!!!
Γέλασα με την ψυχή μου.
Ο Μοτζαρτ θα πείσει και τη γυναίκα μου.
Εδώ την έπεισαν τα forum και πήραμε τελικά 46 ιντσών plasma, αντί για 42''. Κι άλλο σοκ η πεθερά.
Με τη γυναικούλα μου τα βρίσκουμε, μην την κατηγορώ άδικα, μόνο στο volume του ενισχυτή δεν τα βρίσκουμε, στο 2 με 3 εγώ, στο 0,5 εως 1 αυτή. Όταν οι στάθμες ανεβαίνουν δεν αντέχει με τίποτα. Κάτι πρέπει να κάνω με αυτό γιατί υποφέρουμε και οι δύο.
Με την πεθερά παραιτούμαι. Το καλό είναι ότι με φοβάται... και κατά το Πάσχα θα γυρίσει στον άντρα της.
Με την κόρη που έρχεται θα τα βρούμε σίγουρα.
Τα ηχεία θα τα παραγγείλω αύριο.
Οσο για τον αέρα δεν νομίζω να τα καταφέρουν Γιαγιά Κόρη και Εγγονή (αν και είναι πολλές).
Ευχαριστώ antonis, abcd, και planitismetal

Reaction score
5.614
Και η αντιπροσωπεία της Γερμανίας ένα χρόνο κράτησε πριν σταματήσει. Γιατί έτσι; Δεν έχει απήχηση η Cerwin Vega στα οικιακά της;

Velocity Series 12ιντσα και 15ιντσα είχα κι εγώ πριν 15 χρόνια, ενθουσιώδη ηχεία, με πλούσιο μπάσο. Οι μεσαίες του VS-15 με τον 6,5άρη κώνο ακόμη πιο εντυπωσιακές από του 12ριού. Το tweeter έχει προστασία και μειώνει την απόδοσή του όταν φτάνει σε όρια παραμόρφωσης κι επανέρχεται μόνο του.

Είχα στήσει μάλιστα στο υπόγειο του σπιτιού μου home cinema με VS-15 μπροστά και VS-12 πίσω, με δύο 18ιντσα σαμπ ιδιοκατασκευής earthquake. Τελικούς είχα τους Adcom 5500, 5503 και Electro-Voice για τα σαμπ.

Reaction score
2

Υποθέτω ότι λόγω τιμής δεν φτούρησαν εδώ.

Δηλαδή όταν στην Αμερική τα VE-12 έχουν 400$ το σετ, και δω είχαν τιμή καταλόγου 350€ το ένα... στα 700€, συγγνώμη, θα έπαιρνα κάτι άλλο.

Σε ευρώπη από ότι βλέπω προς σκανδιναβικές χώρες έχουν αρκετούς οπαδούς πάντως.

Ίσως και λόγω κακής φήμης...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sensurround#Noise_complaints

Reaction score
1

γειας παιδες.....εγω θα τα χτυπησω αλυπητα απο το HTFR...τα παρηγγειλα απο το αλλο αλλα μου παιξαν πουστια και τωρα που πηρα τα λεφτα μου πισω ειμαι ετοιμος......μου φαινεται πιο αξιοπιστο αυτο το καταστξμα γτ απανταει αμεσως σε ε-μαιλ και τετοια...ειδωμεν.....

Reaction score
2

Ένα μικρό ξαντέριασμα μια και χιονίζει και κρυώνω για να πάω για τρέξιμο... :105:

Reaction score
1

παιδες τα ηχεια εφτασαν.......τα εχω συνδεσει κιολας...ολα μια χαρα......

Reaction score
2

Μπορείς να πεις πόσο πήγαν με τα μεταφορικά (τα ζαχαρώνει και ένας φίλος).

Reaction score
1.187

Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο...
http://www.udmdjstore.co.uk/details.asp?ProductID=32370
Πάντως οι 589£ που γράφει το link που έβαλες, με σημερινές τιμές είναι 676€
Αν προσθέσεις και τα μεταφορικά γιατί σού έκανε κακή εντύπωση η τιμή των 700€ που είχαν εδώ στην Ελλάδα;

Reaction score
1

λοιπον τα ηχεια εκαναν γυρω στα 420 ευρω...μεταφορικα μονο για τα ηχεια ηθελαν γυρω στα 300 ευρω..οποτε συνολο 700+κατι.....καταλαθος ομως στο καλαθι μου προσθεσα κατι ακουστικα και τα μεταφορικα επεσαν γυρω στα 100 ευρω αυτοματα.....οποτε η τιμη μου βγηκε γυρω στα 620 ευρουλακια....

Reaction score
1

κοιταχτε...απο το λινκ που ειχε βαλει ο αντωνης τα ειχα παραγγειλει στην αρχη ομως μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμα και οτι θα αργουσαν 2 μηνες.......οποτε παρηγγειλα απο το htfr και μεσα σε 5 μερες σπιτι μ......

Reaction score
2

Πάντως οι 589£ που γράφει το link που έβαλες, με σημερινές τιμές είναι 676€
Αν προσθέσεις και τα μεταφορικά γιατί σού έκανε κακή εντύπωση η τιμή των 700€ που είχαν εδώ στην Ελλάδα;
Όταν έβαλα το λινκ ήταν στα 350£...
Btw, o Νάκας ετοιμάζεται να ξαναφέρει πάντως (άγνωστο ακόμα πότε και σε τι τιμές).

Reaction score
1.187

Και από τις 350£ πήγαν ξαφνικά στις 589£ ???
Δεν μπορεί... Κάποιο λάθος πρέπει να είχαν κάνει. Εκτός εάν οι 350£ ήταν για τεμάχιο και οι 589£ είναι για ζεύγος...

Reaction score
1

ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ....ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 399 ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΓΩ....ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ HTFR ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef