αγορα cerwin vega ve-12f

Reaction score
1.187
Απάντηση: αγορα cerwin vega ve-12f

Τότε φαίνεται είδαν πως υπάρχει έλλειψη και υπάρχει και ζήτηση και είπαν να τα κοπανήσουν.

Reaction score
2

Τέσπα, ποιος ξέρει... ίσως είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν τους καταλόγους από τότε που είχε πέσει το $.

Καλορίζικα και καλές ενοχλήσεις στους γείτονες.

Reaction score
1

οι παρατηρησεις απο τους γειτονες ειναι καλοδεχουμενες?????αρχισανε παντως............

Reaction score
1

Και τα δικά μου VE-12 + VE-5C είναι στον δρόμο τους για το σπίτι μου... Μετράω τις μέρες!!!

Reaction score
1.187

οι παρατηρησεις απο τους γειτονες ειναι καλοδεχουμενες?????αρχισανε παντως............
Πρέπει να είναι "κολασμένο" ηχείο ε; :111:

Reaction score
1

Ο έρωτας ξεκίνησε από κάποια reviews, και κορυφώθηκε με το παρακάτω... http://www.youtube.com/watch?v=zZw1SL0FfZU
Ανυπομονώ να ανεβάσω και εγώ κάποια τέτοια καφρίλα όταν με το καλό στρώσει το ηχείο -μην μου ξεκολλήσουν και τα γούφερ!

Reaction score
1.187

Ο έρωτας ξεκίνησε από κάποια reviews, και κορυφώθηκε με το παρακάτω... http://www.youtube.com/watch?v=zZw1SL0FfZU
Ανυπομονώ να ανεβάσω και εγώ κάποια τέτοια καφρίλα όταν με το καλό στρώσει το ηχείο -μην μου ξεκολλήσουν και τα γούφερ!
Καλά ο τύπος ήταν τελείως κάφρος. Είχε βάλει το loudness και τα μπάσα στο τέρμα και τα έφτυσε τελείως ο ενισχυτής του. Κανένας έλεγχος του μπάσου, μόνο βούισμα.

Πέραν τούτου όμως, από ποιότητα ήχου τι λένε; Εμένα η μοναδική μου επαφή με Cerwin Vega ήταν με αυτά:
http://www.cerwin-vega.com/home-audio/home-theater-speaker-systems/cmx-51-surround-speakers.html
Τα οποία έπαιζαν ανέλπιστα καλά.
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς τα άκουσα σε Α-Β test με τα Bose Acoustimass. Και φυσικά οτιδήποτε κι αν συγκρίνεις με τα Bose καλύτερο θα σού φανεί! :129:

Reaction score
1

Καλά ο τύπος ήταν τελείως κάφρος. Είχε βάλει το loudness και τα μπάσα στο τέρμα και τα έφτυσε τελείως ο ενισχυτής του. Κανένας έλεγχος του μπάσου, μόνο βούισμα.

Πέραν τούτου όμως, από ποιότητα ήχου τι λένε; Εμένα η μοναδική μου επαφή με Cerwin Vega ήταν με αυτά:
http://www.cerwin-vega.com/home-audio/home-theater-speaker-systems/cmx-51-surround-speakers.html
Τα οποία έπαιζαν ανέλπιστα καλά.
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς τα άκουσα σε Α-Β test με τα Bose Acoustimass. Και φυσικά οτιδήποτε κι αν συγκρίνεις με τα Bose καλύτερο θα σού φανεί! :129:
Δεν τα έχω ακούσει, αλλά λόγω του περιορισμένου budget δεν είχα και πολλές επιλογές. Τα reviews λένε πολύ καλά λόγια. Ζωντανεύει η ροκ μουσική , σε βάζει μέσα σαν να είσαι σε συναυλία, ακούγεται πολύ καλά η reggae, τα σπάει η ηλεκτρονική, αλλά όταν κάποιος θέλει να ακούσει jazz θα σκάσει στα γέλια. Ε, οκ, μπορώ να ζήσω και χωρίς jazz, δεν μπορείς με μερικά κατοστάρικα να τα έχεις όλα, κάνεις συμβιβασμούς. Έχουν σκληρό ήχο, η μουσική που θέλω να ακούω δεν απαιτεί γλυκό ήχο, οπότε είμαι καλυμένος. Τώρα, αν σε μερικά χρόνια με κουράσουν γιατί μπορεί να αλλάξουν τα ακούσματά μου, τα πουλάω και τελείωσε το θέμα, αλλά ας μην προτρέχω! :)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: αγορα cerwin vega ve-12f

Κουκλάρα δεν είναι η σειρά? :137::404::137:

Προσωπικά πάντως, αν ήταν να πάω σε τόσο ακριβά ηχεία, θα προτιμούσα να δώσω τα λεφτά μου σε κάτι πιο hi-end. Και τα Klipsch έχουν πολύ καλό μπάσο, σε αυτήν την κατηγορία τιμής (των XLS) θα τα προτιμούσα, εκτός και αν ήμουν DJ και με ενδιέφερε να χρησιμοποιώ τα ηχεία για παρτυ :626:.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: αγορα cerwin vega ve-12f

Κουκλάρα δεν είναι η σειρά? :137::404::137:

Προσωπικά πάντως, αν ήταν να πάω σε τόσο ακριβά ηχεία, θα προτιμούσα να δώσω τα λεφτά μου σε κάτι πιο hi-end. Και τα Klipsch έχουν πολύ καλό μπάσο, σε αυτήν την κατηγορία τιμής (των XLS) θα τα προτιμούσα, εκτός και αν ήμουν DJ και με ενδιέφερε να χρησιμοποιώ τα ηχεία για παρτυ :626:.
Μη νομίζεις, και τα RF-82 της Klipsch μόνο για πάρτυ είναι. Καλύτερα ηχεία μεν, αλλά όχι hiend.

Γιατί λες ότι είναι ακριβή η σειρά XLS; 550 ευρώ το ζευγάρι από Γερμανία το XLS-12.

Με 1200 ευρώ το θηριώδες (και πανέμορφο) XLS-215! Τι πληρώνεις για τέσσερα 15ιντσα, τις καμπίνες, τα μεγάφωνα; Τζάμπα είναι.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγορα cerwin vega ve-12f

Μη νομίζεις, και τα RF-82 της Klipsch μόνο για πάρτυ είναι. Καλύτερα ηχεία μεν, αλλά όχι hiend.

Γιατί λες ότι είναι ακριβή η σειρά XLS; 550 ευρώ το ζευγάρι από Γερμανία το XLS-12.

Με 1200 ευρώ το θηριώδες (και πανέμορφο) XLS-215! Τι πληρώνεις για τέσσερα 15ιντσα, τις καμπίνες, τα μεγάφωνα; Τζάμπα είναι.
Πωπω, τα XLS-12 έχουν όντως καλή τιμή, και μπορώ να σου πω ότι θα προτιμούσα να μην μου το είχες πει, τώρα που τα VE-12 είναι στον δρόμο τους για το σπίτι μου!!!! Χαχαχ, τέλος πάντων, και τα XLS-215 είναι κτήνη στην κυριολεξία, 2x15" το κάθε ηχείο δεν το λες και λίγο!

Θεωρούσα ότι αν κάποιος είναι να φτάσει στα 1200€ και τον ενδιαφέρει το τρελό μπάσο, ίσως να ήταν καλύτερα να δώσει 1500-1600 να πάρει πιο hi-end ηχείο που να έχει και τον χαρακτήρα που ζητάει. Τα klipsch έχουν πολύ καλό μπάσο απ' όσο γνωρίζω και πιστεύω ότι είναι σαφέστατα μια κλάση ανώτερα από Cerwin Vega, έχουν πιο αχρωμάτιστο ήχο, αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ για το τι ακριβώς παίρνεις σε αυτά τα χρήματα γιατί είναι εκτός budget :137: και είμαι καινούργιος σε αυτήν την ιστορία :p

Reaction score
5.614
Για να πετύχει κανείς το ίδιο σκάσιμο του μπάσου των μεγάλων Vega με ηχείο hiend, δεν του φτάνουν 1.600 ευρώ, αλλά 16.000.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγορα cerwin vega ve-12f

Με τα μεταφορικά?
Εγώ ένα από τα 15" sub θα πάρω κάποια στιγμή. Ποιό δεν ξέρω ακόμα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: αγορα cerwin vega ve-12f

Για να πετύχει κανείς το ίδιο σκάσιμο του μπάσου των μεγάλων Vega με ηχείο hiend, δεν του φτάνουν 1.600 ευρώ, αλλά 16.000.
XLS-215:
• Power Handling: 500 watts (Peak )
• Sensitivity in SPL: 95.3 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full)

Αν κάποιος τα ταΐσει τα 400 Watt, υπάρχει σαλόνι σπιτιού που να αντέξει τόσα SPL? Παίζει να έχεις πρόβλημα με την στατικότητα του κτηρίου! Καλά, τα τζάμια του ορόφου θα τα κλαις σίγουρα :p

Reaction score
1

[youtube]iaarjZIYJF4[/youtube]
Κάποιος μπορεί να βιαζότανε να πει ότι το subwoofer σε εκείνο το σαλόνι θα ήταν περιττό. Δεν λέω, 4x15ιντσα γούφερ έχουν καλό μπάσο, αλλά αν πετάξουν περιττά έπιπλα από το σαλόνι τους (όπως καναπέδες, τηλεοράσεις κτλ), γκρεμίσουν κανα-δυο τοίχους και βάλουν αυτό: http://www.cerwinvega.com/pro-audio/folded-horn-subwoofer/ts-42.html τότε θα υπάρχει αισθητή διαφορά στο μπάσο. Ή θες μπάσο ή δεν θές, ο,τιδήποτε άλλο πιστεύω ότι είναι συμβιβασμός :p

Reaction score
0

Aντε να μαζευομαστε κι αλλοι με cerwin vega.
Παιδια εγω τα εχω παρει απο το Νακα ειμαι ο ενας απο τους 2 τυχερους! Ειχα ενα παλιοτερο μοντελο ΑΤ 20 (ΑΤ 8 στην Αμερικη) και ειχα μεγαλη εμπειρια με τα ΑΤ 100 (ΑΤ 15 στην Αμερικη). Αρχικα ο ηχος μου φανηκε καπως σκληρος σε σχεση με τα παλια, αλλά εκανα αλλαγη της εσωτερικης καλωδιωσης και ειδα την εξης διαφορά.
Το μπασο πιο ελεγχομενο, οι μεσαιες πιο καθαρες και τα πριμα πιο μαλακα, λεπτομερη και αναλυτικα. Γενικα πιστευω γιναν λιγο πιο HI End. Mπορει να ειναι και η ιδεα μου οτι μεταμορφωθηκαν τοσο, αλλα αυτη τη στιγμη ο ηχος ειναι οπως τον θελω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.