βαλε βγαλε coaxial με αναμενο dac στην εισοδο spdf converter

Z

Zdimis

Guest
Ρισκαρω κατι σχετικα με την συσκευη συνδεοντας με αναμενο dac τηνcoaxial πανω του?Ευχαριστω εκ των προτερων καποιον γνωστη που θα με διαφωτισει.(ο λογος ειμαι οτι σε δοκιμες Α/Β
επειδη ειναι λαμπατο πρεπει ναναι ζεστο)

I

iason

Guest
Χωρις να είμαι και ειδικός οταν κάνεις την αλλαγή πάντα την ενταση του ποντεσιομετρου κλειστή και εαν είναι δυνατόν στον επιλογεα με τις πηγες κατι άλλο απο αυτο που αλλάζεις .
Δηλαδή αυτο κανω και εγω :drinks: χωρις προβλημα μεχρι τωρα.

Reaction score
1.187
Ρισκαρω κατι σχετικα με την συσκευη συνδεοντας με αναμενο dac τηνcoaxial πανω του?Ευχαριστω εκ των προτερων καποιον γνωστη που θα με διαφωτισει.(ο λογος ειμαι οτι σε δοκιμες Α/Β
Τι κάνει αυτό το Α/Β ; Δείχνει διαφορές ανάμεσα σε καλώδια coaxial ; :p

Z

Zdimis

Guest
μπα σε dac ,τα καλωδια coaxial ειναι ....πιο τελευταιο σταδιο της μανιας θαρρώωωω προς το παρον το γλυτώνω ,προτιμω τα τεστ με μεγαλες και διαφορετικες συσκευες οπoυ οι διαφορες που προκυπτουν κανονy την φαση λιγοτερο ...τρομακτικη ως προς την ματαιοτητα της αναζητησης καθως οταν ερχεται ενα κομματι συρμα και σου αλλάζει ολο τοηχητικο συμπαν ο ψυχιατρος ....ειναι γωνια. :)

Reaction score
6.910
ναι να καψεις την εξοδο,καθε αλλαγη καλωδιων πρεπει να γινεται με σβηστη τη συσκευη αλλα και εκτος ρευματος.Την εχω πατησει ετσι με ενα v90 dac και το κουφο ειναι οτι αυτο πρεπει να εγινε τις πρωτες μερες που το ειχα αγορασει και το ανακαλυψα μηνες μετα,μιας και η χρηση που του εκανα ηταν σαν usb dac και με οπτικη.

Reaction score
1.187
κι ομως ...
αλλα ας μην κανουμε το θεμα μπαχαλο ;)
μπα σε dac ,τα καλωδια coaxial ειναι ....πιο τελευταιο σταδιο της μανιας θαρρώωωω προς το παρον το γλυτώνω ,προτιμω τα τεστ με μεγαλες και διαφορετικες συσκευες οπoυ οι διαφορες που προκυπτουν κανονy την φαση λιγοτερο ...τρομακτικη ως προς την ματαιοτητα της αναζητησης καθως οταν ερχεται ενα κομματι συρμα και σου αλλάζει ολο τοηχητικο συμπαν ο ψυχιατρος ....ειναι γωνια. :)
Χα χα χα προβοκάτορας! Πάω να ανάψω φωτιές για συζητήσεις για καλώδια που τόσο γουστάρω! :p:D:p:D:p:D

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90