argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
http://www.ultrahighendreview.com/the-making-of-a-bw-802d-loudspeaker/
γνωστο μεν , εντυπωσιακο δε
γνωστο μεν , εντυπωσιακο δε
:135::602::602::602:οσο και και να το δεις δεν φτανει ... !!!
Ναι! Πλυντήριο για...οφθαλμόλουτρα και...ωτόλουτρα!To 801 Χρηστο, αν το δεις απο κοντα μοιαζει λιγο με .....πλυντηριο! Κατα τα αλλα αυτοι που το εχουν πιστευουν οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η εταιρια απο την σειρα 8ΧΧ
Με βάση την καμπύλη απόκρισης του ηχείου, δεν υπάρχει "ογκωδέστατο χαμηλό". Υπάρχει μόνο "πλήρης κάλυψη και της κατώτερης οκτάβας", την οποία, αν δεν έχουμε μάθει να την ακούμε, την έχουμε "ξεγραμμένη" και, κάποιους, μας ενοχλεί όταν την ανακαλύπτουμε.Το εχω ακούσει επισταμένα και σε σπίτι γνωστού και σε studio φιλικού καταστήματος που το είχε μόνιμα.(Στέρεο επιλογές).
Ποτέ δεν μου άρεσε. Με οτιδήποτε και αν οδηγήθηκε , απο ενισχυτικά, είχε μια παράξενη χροιά , και ενα υπέρμετρο όγκο στο μπάσο , που επηρέαζε μέχρι και τις κατώτερες μεσαίες. Οι γυναικίες φωνές έβγαιναν σαν φωνές τρβεστί. Τα μεσαία προβληματικά και αρκετά πίσω, με τα υψηλά πολύ μπροστά υπερτονισμένα θα έλεγα, να ξυρίζουν οτι υπήρχε στο χώρο.Το δε ογκωδέστατο χαμηλό , κυριαρχούσε όλου του άλλου φάσματος.Μου είχε αφήσει την εντύπωση οτι αυτό το ηχείο έβγαζε μπάσο απο εκεί που δεν υπήρχε.Την ιδια άποψη συμερίστηκε και ο φίλος που το είχε , και τελικά το έκανε ανταλλαγή με το 800d ΚΑΙ ΒΡΉΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΟΥ. Πολύ πιο ισορροπημένο ηχείο το 800d. Μόνο που και αυτό θέλει ρεύματα.
Η καμπύλη απόκρισης του ηχείου μετριέται σε ανηχοικό θάλαμο συνήθως... Σε μη περιποιημένο χώρο ακρόασης είναι πάντα τονισμένη χαμηλά και σε τέτοια ηχεία που όπως σωστά λες, παίζουν και την τελευταία οκτάβα, υπάρχει όντως υπερτονισμός της, οπότε όσον αφορά στις χαμηλές, μια χαρά άκουσε ο Γιάννης...για τα υπόλοιπα κι εγώ δεν έχω άποψη...Με βάση την καμπύλη απόκρισης του ηχείου, δεν υπάρχει "ογκωδέστατο χαμηλό". Υπάρχει μόνο "πλήρης κάλυψη και της κατώτερης οκτάβας", την οποία, αν δεν έχουμε μάθει να την ακούμε, την έχουμε "ξεγραμμένη" και, κάποιους, μας ενοχλεί όταν την ανακαλύπτουμε.
:107:
Προτιμώ το ηχείο να τα "παίζει" όλα, ως οφείλει, και να κάνει καθένας το "κουμάντο" του ανάλογα, παρά να έχει ελλείψεις και να βασίζεται στον χώρο ότι, πιθανόν και ανεξέλεγκτα, να τις "καλύψει".Η καμπύλη απόκρισης του ηχείου μετριέται σε ανηχοικό θάλαμο συνήθως... Σε μη περιποιημένο χώρο ακρόασης είναι πάντα τονισμένη χαμηλά και σε τέτοια ηχεία που όπως σωστά λες, παίζουν και την τελευταία οκτάβα, υπάρχει όντως υπερτονισμός της, οπότε όσον αφορά στις χαμηλές, μια χαρά άκουσε ο Γιάννης...για τα υπόλοιπα κι εγώ δεν έχω άποψη...