- Reaction score
- 3.341
πάρε οτιδίποτε έχει πάνω απο 500€
είναι πιό χαιεντάδικο !!!
είναι πιό χαιεντάδικο !!!
2549.......2549 vs 2791 ???
Ναι, είναι το καλύτερο!2549.......![]()
Δεν είχατε 2791 για αυτό.2549.......
να βλογήσουμε και τα γένια μας
Σε τεστ Χ"στάμου μεταξύ 10 καλωδίων ήταν αυτό με τον λιγότερο χαρακτήρα![]()
Δεν το έγραψα για να μη λες οτι τα παίρνω κι απ' αυτούς.
Ότι ταιριάζει στο σύστημα σου. Επίσης πολύ καλό είναι το 2534 με λίγο ποιό "ανοικτό ήχο" απο το 25492549 vs 2791 ???
Δημητρη αμα σου πω οτι ειναι στις κουτες ακομα, θα με πιστεψεις?Για τα καινούρια σου ηχεία θα μας πεις 2 λόγια ή μπα Γιώργο;![]()
αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα καλωδια τελικα...ειχα "ξεμεινει" με τα kimber που ειχα στο "σαλονατο" συστημα και "ο μηνας εχει 9"Ότι ταιριάζει στο σύστημα σου. Επίσης πολύ καλό είναι το 2534 με λίγο ποιό "ανοικτό ήχο" απο το 2549
Πολύ καλά καλώδια όλα, δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τον ήχο και με μικροδιαφορές που πραγματικά έχουν σημασία μόνο σαν fine tuning συστήματος χωρίς να ... χάνεις το φώς σου και να κάνουν ... mastering στόν ήχο .
ανεβαζω αυτο το mail που μου ρθε σημερα, μετα απο καιρο και ειναι η απαντηση της adam σε ερωτηση για τις διαφορες των 2 μοντελων...καθυστερησαν αλλα απαντησαν...για να μην αφηνω υπονοουμενα...και για οποιον αλλο ειχε ιδιες αποριες...να πω οτι ακομα δεν εχω απαντηση σε καποιες γενικες ερωτησεις που εκανα στην adam γερμανιας, περι διαφορων μεταξυ a5x και artist5 (εκτος του φινιρισματος και της usb που φοραει το artist)
ηθελα να ξερω εγκυκλοπαιδικα, αυτοι πως λανσαρουν τη καθε σειρα..δλδ τα a5x ως στουντιακα, με πιο φλατ αποδοση για μιξεις και συνθεση μουσικης, ενω τα artist ως all-rounders, με πιο ξεκουραστο ακουσμα για desktop χρηση?...
ετσι για να δω...οχι οτι θα εκρινα με βαση τι θα με ελεγαν απο κει...θελω και τη δικη τους γνωμη ρε παιδι μου....εγκυκλοπαιδικα ειπαμε...
παει βδομαδα πλεον και ή δεν ξερουν αγγλικα εκει στη γερμανια ή στα π@παρια τους...
η μη ανταποκριση σε ερωτηση, αφηνει το δικαιωμα στον αλλο, να νομιζει οτι θελει...δε ξεκιναμε σωστα
Hello George,
thank you for your request. I am sorry for this very late response – your e-mail somehow got on the wrong desk.
The A5X and the ARTist5 are both fantastic monitors with excellent transparent sound and an amazing base fundament. It’s hard to tell by e-mail which one best suits to your efforts. If you choose the ARTist5 we recommend a distance of 1m to the wall because of the rear bass port. Both monitors are comparable. None of them has a more correct or flat sound than the other – So if you like you can simply decide by design and features you need. A lot of customers use the Artist5 for mixing tasks and on the other hand many A5X monitors are to be find in living rooms – just to enjoy music.
I hope I could help. If you have further questions, please feel free to ask me again.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Peter Weigel
Dipl. Sound Engineer
(Technical Support)
fon: +49(0)30 863009755
email: [email protected]