επιλογη ηχείων

CAC

Reaction score
16
καλησπέρα! Εχω στήσει ένα σύστημα με καρδιά εναν primare ι22 και ηχεία audio spectrum artemis. ειμαι σε διαδικασία να αλλάξω τα ηχεία κυρίως για λόγους αισθητικής (γκρίνια). Ακουσα αρκετα ηχεία και ξεχωρισα τα AUDIO PHYSIC Classic 20 και τα Triangle Genese Quartet. Διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με τον primare μάτσαραν αρκετα καλά και σίγουρα είναι ηχεία με προοπτικές. υπάρχει κάποια γνώμη για αυτα τα συγκεκριμένα ηχεία ή ακόμη κάποια άλλη πρόταση σε αυτα τα χρήματα? Πάντα σε σχεση και με τα αρτεμις! ευχαριστω! Χρηση (με ένταση) κυρίως για ροκ σε ένα ενιαίο σαλόνι-καθιστικό-κουζινα 35 τμ. ευχαριστω!

Reaction score
512
Απάντηση: επιλογη ηχείων

Αποψη εχω ναι μην πεταξεις τα λεφτα σου δυστυχως υπαρχουν ακομα παιδακια στην Αφρικη που πεινανε
μπορεις να κανεις την δουλεια σου με 4 ραφιου που διαφημιζονται και σε αυτο εδω το site
Επισης τα Audio Specrum σου ειναι αξιολογοτατη εφαρμογη δεν βλεπω
το λογο που δεν στεκονται
με το συμπαθιο διορθοσε με οπου διαφωνεις

Reaction score
14

Όσα Triangle έχω ακούσει και σε ευρύ φάσμα τιμών στα αυτιά μου τουλάχιστον έχουν τσιμπιμένα πρίμα και σε συνδιασμό με τον Primare που έχει φωτεινα πρίμα αυτή η ηχητική συμπεριφορά θα γίνει πιο έντονη. Τα Audio physic σαφώς έχουν πιο ισσοροπημμένο χαρακτήρα και εννοώ γενικώς και όχι για κάποιο συγκεκριμμένο μοντέλο. Πάντως και εγώ συμφωνώ να παραμείνεις στα ηχεία που έχεις τώρα.

Reaction score
0

Σε ένα Denon avr3313 τι ηχεία μπροστινά θα προτείνατε; Με μεγαλύτερο ποσοστό ακρόασης μουσικής.

Reaction score
0

Σκέφτομαι για τα kef σειρά q αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι καλύτερο, δηλαδή σίγουρα Θα υπάρχει για αυτό ζητώ τη γνώμη των πιο έμπειρων.

Reaction score
0

Εννοείς πόσα να διαθέσω; Θα το έθετα ποιό είναι το καταλληλότερο και αναλόγως βλέπω τα χρήματα, αν και ως ταβάνι για τα δυο Θα έλεγα ως 1000€.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Πάντα χρειάζεται το όριό μας γιατί τα ηχεία δεν έχουν. :smile:

Reaction score
0

Εχεις δίκιο, για αυτό και είπα τα 1000€ αλλά αν υπάρχει ηχείο με εφαμιλλο ή καλύτερο αποτέλεσμα και φθηνότερο γιατί να μην το προτιμησω. Οπότε πάλι επιστρέφω στην δική σας γνώμη!

Reaction score
0

Σχετικά με τα kef σειρά q; Ή προτείνετε κάποιο άλλο; Και αυτά china μεριά είναι κατασκευή; Κανονικά η προέλευση της εταιρίας ποια είναι;

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Αν κανεις μερικες παραχωρησεις ογκου και αισθητικης και μπορεις να ανεβεις λιγο στον προυπολογισμο σου,οτι αλλο και να βαλεις διπλα του,θα σου φανει...tweterακι. http://www.cerwinvega.com/home-audio/floorstanding-speakers/xls-215.html
Δεν στο προτεινω για εντυπωσιασμο,αλλα για την μουσικοτητα,την αληθοφανεια και την ενεργεια που σου χαριζει απλοχερα.Καποια στιγμη αξιζει να του κολλησεις απο διπλα και ενα μεγαλο τελικο για να σε απογειωσει...:)

Reaction score
0

Εκπληκτικό αλλά για πόσο παραπάνω από 1000 μιλάμε;

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

1300e απο amazon.fr στην πορτα σου.Μεχρι πριν κανα μηνα τα ειχε 1150,αλλα μας πηρανε χαμπαρι και τα ακριβηναν. Επισης στον Νακα με 1370 αν θυμαμαι καλα,αλλα δεν ξερω αν εχει φερει καποιο ζευγαρι,γιατι απο τον Φλεβαρη ακομα τα φερνει... Ρωτας βεβαια και αναλογως κινεισαι. Παντως,αξιζει να τα ακουσεις και θα καταλαβεις τι εννοω...

Reaction score
0

Ωραία αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Εξάλλου ο ενίσχυτης δεν δίνει τόση ισχύ. Για να πάρω και ενίσχυτη κι άλλο επίσης δεν το βλέπω. Οπότε κάτι άλλο;

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ο ενισχυτης σου δεν μπορει να τα αξιοποιησει στο επακρο των δυνατοτητων τους,αυτο ειναι σιγουρο. Απο την αλλη,ειναι επισης σιγουρο πως το αποτελεσμα που θα παρεις και με τον υπαρχων ενισχυτη δεν θα εχει καμια μα καμια σχεση με οτι αλλο ηχειο και να παρεις. Κανε την βολτα σου,ακου οσα ηχεια μπορεις ( κατα προτιμηση με τον ενισχυτη σου...) και ακου και τα wega,για να καταλαβεις τι εννοω. Παραλληλα υπαρχουν και σχολια απο νεους κατοχους των ηχειων,οπου ισως καποιος να ειναι και κοντα σου για να μπορεσεις να τα ακουσεις,αφου ο Νακας...κοιμαται...

Reaction score
8

<<ειμαι σε διαδικασία να αλλάξω τα ηχεία κυρίως για λόγους αισθητικής (γκρίνια).>>!!!!!!!!

Eίσαι σίγουρος;;;

Κάτι δε μας λες καλά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis