κάμερα εσωτερικού χώρου

Reaction score
14
Γεια σας! Αναζητώ μια κάμερα εσωτερικού χώρου (πρώτη φορά σε αυτό το άθλημα με πολύ λίγα αγγλικά να ξέρω) κ το μάξιμουμ γύρω στα 30-35 ευρώ. Βέβαια αν υπάρχει κ από το εξωτερικό ακόμη καλύτερα. Είχα βάλει στο μάτι το https://www.skroutz.gr/s/54220557/T...ct_id=247914563&sponsored=listing#description

Αλλά διαβάζοντας την περιγραφή …. «επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο.» τι εννοεί;;; Βασικά το θέλω να είμαι μακριά ακόμη κ σε άλλη πόλη κ με τα δεδομένα να μπορώ να παρακολουθώ το σπίτι μου.

Επιθυμώ βέβαια να έχει αμφίδρομη επικοινωνία κ ζουμ ο φακός (έστω λίγο ζουμ να κάνει)

Εννοείται να μην κάνει αποσυνδέσεις…

Εσείς τι λέτε;; έχετε εσείς καμία στο χώρο σας; Έχετε να προτείνεται καμία;

Κάθε πληροφορία δεκτή!!:dance2:

Reaction score
200
H tp-link είναι πολύ καλή κάμερα με καλό λογισμικό στο smartphone. Είναι ιδανική για τη δουλειά που τη θέλεις .Στέλνει ειδοποιήσεις, δέχεται κάρτα καταγραφής και έχει zoom. Είναι άριστη στο σκοτάδι και γενικά είναι εύκολη στην εγκατάσταση και απροβλημάτιστη. Ό,τι καλύτερο στα χρήματα αυτά!

Reaction score
14
Ευχαριστώ για την απάντηση σας, αλλά ΙΣΩΣ να μη το διατύπωσα σωστά. Θέλω να μπορώ να βλέπω τον χώρο μου με δεδομένα η να είναι το κινητό μου σε κάποιο άλλο σπίτι wi fi πολύ μακριά. Μπορώ να το κάνω αυτό;; πάντα από το κινητό μου κ πάντα χιλιόμετρα μακριά…..

Μπορώ;;;

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.435
Έχω και εγώ την C220 και την βλέπω με 4G απόμακρυσμένα χωρίς πρόβλημα. Που σημαίνει όπου παντού παγκόσμια υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ.

Reaction score
200
Εννοείται ότι μπορείς! Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός. Αρκεί να έχεις internet στο χώρο που είναι η κάμερα.

Reaction score
6.971
Ευχαριστώ για την απάντηση σας, αλλά ΙΣΩΣ να μη το διατύπωσα σωστά. Θέλω να μπορώ να βλέπω τον χώρο μου με δεδομένα η να είναι το κινητό μου σε κάποιο άλλο σπίτι wi fi πολύ μακριά. Μπορώ να το κάνω αυτό;; πάντα από το κινητό μου κ πάντα χιλιόμετρα μακριά…..

Μπορώ;;;
Ναι μπορείς.....tp-link tapo c210 έχω και εγώ. Πιο αξιόπιστες από άλλες Κινέζιες,ειδικά στο λογισμικό. Μειονέκτημα ότι συνδεόνται στο δίκτυο μονο με wifi οπότε χρειάζεσαι καλό ρούτερ και ισχυρό σήμα εκεί που θα μπει.

Επίσης δεν έχουν εφαρμογή για pc όπως άλλες εταρείες,αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο φυσικά. Μπορεί φυσικα να γίνει με κάποια ανεξάρτητη εφαρμογή και λίγη μανούρα στον υπολογιστή. Φυσικα μπορει να γίνει πιο απλά με εναν android emulator εγκατστημένο στον υπολογιστή.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.608
Επίσης δεν έχουν εφαρμογή για pc όπως άλλες εταρείες,αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο φυσικά. Μπορεί φυσικα να γίνει με κάποια ανεξάρτητη εφαρμογή και λίγη μανούρα στον υπολογιστή. Φυσικα μπορει να γίνει πιο απλά με εναν android emulator εγκατστημένο στον υπολογιστή.
Αν θες απλά να βλέπεις το feed και όχι να την χειρίζεσαι (να την περιστρέφεις για παράδειγμα), αυτό γίνεται και χωρίς ειδικό software, εγώ π.χ. το βλέπω από το VLC.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.137
Γεια σας! Αναζητώ μια κάμερα εσωτερικού χώρου (πρώτη φορά σε αυτό το άθλημα με πολύ λίγα αγγλικά να ξέρω) κ το μάξιμουμ γύρω στα 30-35 ευρώ. Βέβαια αν υπάρχει κ από το εξωτερικό ακόμη καλύτερα. Είχα βάλει στο μάτι το https://www.skroutz.gr/s/54220557/T...ct_id=247914563&sponsored=listing#description

Αλλά διαβάζοντας την περιγραφή …. «επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο.» τι εννοεί;;; Βασικά το θέλω να είμαι μακριά ακόμη κ σε άλλη πόλη κ με τα δεδομένα να μπορώ να παρακολουθώ το σπίτι μου.

Επιθυμώ βέβαια να έχει αμφίδρομη επικοινωνία κ ζουμ ο φακός (έστω λίγο ζουμ να κάνει)

Εννοείται να μην κάνει αποσυνδέσεις…

Εσείς τι λέτε;; έχετε εσείς καμία στο χώρο σας; Έχετε να προτείνεται καμία;

Κάθε πληροφορία δεκτή!!:dance2:
επειδή έχω τύχει σε τέτοιες ''παρεξηγήσεις''

όταν λες εσωτερικού χώρου...αναφέρεσαι για μέσα μέσα...εσωτερικά στον χώρο του σπιτιού...να κοιτάς σαλόνια...τραπεζαρίες κλπ....και όχι πχ σε εξώπορτα διαμερίσματος που θα κοιτάει πχ έναν διάδρομο ή την κύρια είσοδο της οικοδομής... έτσι?

τονίζω αυτή την λεπτομέρεια γιατί αν πρόκειται για το δεύτερο σενάριο...και έχεις πόρτα ασφαλείας...το σήμα ενδέχεται να έχει κάποια κολλήματα ή καθυστερήσεις στη ροή με κάμερα χωρίς κεραία τσουτσούνι :biggrin:

Reaction score
7.888
Θα σας πρότεινα να μην πάτε σε 360 αλλά σε κάποια με μεγάλη ευρυγώνιο ώστε χωρίς να χρειάζεται να περιστρέψετε τον φακό να έχετε μεγαλύτερη κάλυψη. όπως η tapo c110 και με ανάλυση 2κ για μεγαλύτερη ευκρίνεια σε περίπτωση zoom. Η κάμερα πρέπει να συνδεθεί με wifi στο χώρο και με την εφαρμογή tapo μπορείτε να δείτε απομακρυσμένα σε κινητό και tablet το περιεχόμενο και live stream. Σε υπολογιστή έχει την δυνατότητα με το πρωτόκολλο rtsp και μέσω κάποιου media player πχ vlc μόνο να δείτε το live stream

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.897
Members
38.383
Νεότερο μέλος
Alesta