Γεια σας! Αναζητώ μια κάμερα εσωτερικού χώρου (πρώτη φορά σε αυτό το άθλημα με πολύ λίγα αγγλικά να ξέρω) κ το μάξιμουμ γύρω στα 30-35 ευρώ. Βέβαια αν υπάρχει κ από το εξωτερικό ακόμη καλύτερα. Είχα βάλει στο μάτι το https://www.skroutz.gr/s/54220557/T...ct_id=247914563&sponsored=listing#description
Αλλά διαβάζοντας την περιγραφή …. «επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο.» τι εννοεί;;; Βασικά το θέλω να είμαι μακριά ακόμη κ σε άλλη πόλη κ με τα δεδομένα να μπορώ να παρακολουθώ το σπίτι μου.
Επιθυμώ βέβαια να έχει αμφίδρομη επικοινωνία κ ζουμ ο φακός (έστω λίγο ζουμ να κάνει)
Εννοείται να μην κάνει αποσυνδέσεις…
Εσείς τι λέτε;; έχετε εσείς καμία στο χώρο σας; Έχετε να προτείνεται καμία;
Κάθε πληροφορία δεκτή!!
Αλλά διαβάζοντας την περιγραφή …. «επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο.» τι εννοεί;;; Βασικά το θέλω να είμαι μακριά ακόμη κ σε άλλη πόλη κ με τα δεδομένα να μπορώ να παρακολουθώ το σπίτι μου.
Επιθυμώ βέβαια να έχει αμφίδρομη επικοινωνία κ ζουμ ο φακός (έστω λίγο ζουμ να κάνει)
Εννοείται να μην κάνει αποσυνδέσεις…
Εσείς τι λέτε;; έχετε εσείς καμία στο χώρο σας; Έχετε να προτείνεται καμία;
Κάθε πληροφορία δεκτή!!