...και το δικό μου (Loggeo)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.405
Διαγράμματα απο εβδομάδα να τρέξουμε κανένα φρέσκο lut, γιατί πάει καιρός. Η lumagen έχει αναβαθμίσει τη σειρά 21ΧΧ σε cube 17X17X17.
Τ' άλλα δεν τα είπαμε; Φοβερό contrast, απίθανο μαύρο. Ο συνδυασμός 700 + αναμορφικός σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να καλύψει πολύ περισσότερες ίντσες.
E-shift, frame interpolation τα έχω όλα κλειστά. Ο lumagen πλέον υποστηρίζει output σε ότι ανάλυση θέλω: ultra hd, 4k μέχρι και 60hz. (24,25,30,48,50,60 hz).
Πήρα καταπληκτικά αποτελέσματα με την ίριδα manual στο -6,-7. Απο εκεί και πάνω βρήκα πολύ χρήσιμη την χρήση της αυτόματης ίριδας στη θέση 2.
Η τοποθέτηση του αναμορφικού ήταν τρελή ταλαιπωρία. Φυσικά λόγω περιορισμών στο χώρο μου κέντραρα μόνο στον οριζόντιο άξονα κι όχι στον κάθετο. Το κεντράρισμα έγινε με τοπογραφικό όργανο να φανταστείς. Το αποτέλεσμα είναι μια μικρή παράλλαξη στο κάτω μέρος της οθόνης. Όχι κάτι το ενοχλητικό.

Reaction score
15.546
E-shift, frame interpolation τα έχω όλα κλειστά...
.....ευγε νεε μου.
αλλα βαζεις την barbee :p

θα κανω εμετο με τον κυβο....μην τον βαλεις αυτον.
....η βαλτον σε spoiler :D

βαλε τα κλασικα γιατι θα ζηλευει o rose :laugh:

Last edited:

Reaction score
15.546
........ Φοβερό contrast, απίθανο μαύρο. Ο συνδυασμός 700 + αναμορφικός σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να καλύψει πολύ περισσότερες ίντσες..
βοηθαει και η FireHawk σε αυτο...;)

λαμπα στο χαμηλο ;

για δες και ποσα FL παιζεις..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.405
Στο χώρο μου είναι μονόδρομος. Λάμπα πάντα στο χαμηλό. Θα δω και πόσα fl παίζω.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.405
Χθες βράδυ, λοιπόν, ασχολήθηκα με τον προβολέα λίγο (3-4 ώρες).:D
Ένα ενδεικτικό διάγραμμα:

Αποφάσισα να πάω σε bt.1886. Πολύ κοντραστάτη εικόνα και εξαιρετική χρωματική απεικόνιση. Η φωτεινότητα είναι περίπου στα 11+fl με την ίριδα manual και στη θέση 0. Οι μετρήσεις κι η ρύθμιση έγινε μετά τη χρήση αναμορφικού.

Reaction score
4.997
Είμαι περίεργος σε ποιον θα κάνει το πρωτο τηλ μόλις σκεφτεί (το να το αποφασίσει ειναι αλλο κεφάλαιο ) οτι πρέπει η θέλει να τον δώσει ...

Reaction score
15.546

Αποφάσισα να πάω σε bt.1886. Πολύ κοντραστάτη εικόνα και εξαιρετική χρωματική απεικόνιση. Η φωτεινότητα είναι περίπου στα 11+fl με την ίριδα manual και στη θέση 0. Οι μετρήσεις κι η ρύθμιση έγινε μετά τη χρήση αναμορφικού.
τα πληρωσες αυτα Γιωργο μου......σουπερ τον βλεπω ....οχι σαν τον 55αρη που βηχει πανω απο το 75%...:D....:lolsign:

πως σου φανηκε το 1821 :D gamma σε σχεση με το 2.2 ?

μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι :)

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.405
Είμαι περίεργος σε ποιον θα κάνει το πρωτο τηλ μόλις σκεφτεί (το να το αποφασίσει ειναι αλλο κεφάλαιο ) οτι πρέπει η θέλει να τον δώσει ...
Είμαι περίεργος να δω ποιος θα τον θέλει όταν αποφασίσω να τον δώσω !:)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.405
τα πληρωσες αυτα Γιωργο μου......σουπερ τον βλεπω ....οχι σαν τον 55αρη που βηχει πανω απο το 75%...:D....:lolsign:

πως σου φανηκε το 1821 :D gamma σε σχεση με το 2.2 ?

μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι :)
Όντως τα πλήρωσα Κώστα μου (και σε χρόνο και σε χρήμα) και για να είμαι ειλικρινής δεν το μετάνιωσα. Το αποτέλεσμα ειναι εικόνα αναφοράς.
Για το gamma 1886 τα είπαμε. Πατάει στο μετρημένο μαύρο, στα χαμηλά ire δουλεύει περίπου όπως το 2.2, με εξαιρετικό shadow detail. Όσο ανεβαίνουν τα ire το gamma παει προς το 2.4. Το αποτέλεσμα ειναι μια αίσθηση εντυπωσιακής, κοντραστάτης εικόνας.
Το 2.2 ειναι πιο φυσικό νομίζω, το 2.4 πιο wow.
Για τον 55 τα είπαμε απο παλιά. Έχει υποκορεσμενο τρίγωνο στο πράσινο. Με scaler έρχεται σχετικά καλά και πάνω απο το 75%.

Reaction score
15.546
νατααααα μααααας.....:dance:
παρε εναν ...
θα σου βρει ο loggeo που ειναι μανα σαυτα ;)
αλλα θελει κατεβασμα ο προβολεας :whistling:

Reaction score
4.997
Προλαβαίνω για το lumagen ? αν και έχω το προηγούμενο μοντέλο ...
Προβολι βρίσκω εύκολα ...

Reaction score
4.997
Αγχωμένος εγω ? ποτέ !
Βαρεμενος ίσως !
Δέχομαι και πρόταση ανταλλαγής ....:whistling::lol::drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.068
Members
38.406