- Reaction score
- 100.832
ε δεν υπαρχει θεμα ....θα μας τα εξηγησεις εσυ![]()
Θα ρωτήσω τον Cal A'.![]()
ε δεν υπαρχει θεμα ....θα μας τα εξηγησεις εσυ![]()
Θα ρωτήσω τον Cal A'.![]()
βοηθαει και η FireHawk σε αυτο........... Φοβερό contrast, απίθανο μαύρο. Ο συνδυασμός 700 + αναμορφικός σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να καλύψει πολύ περισσότερες ίντσες..
Διάγει τις καλύτερες ώρες του, οπότε...!Δεν ήρθε δηλαδή η ώρα του ακόμη;![]()
τα πληρωσες αυτα Γιωργο μου......σουπερ τον βλεπω ....οχι σαν τον 55αρη που βηχει πανω απο το 75%...![]()
Αποφάσισα να πάω σε bt.1886. Πολύ κοντραστάτη εικόνα και εξαιρετική χρωματική απεικόνιση. Η φωτεινότητα είναι περίπου στα 11+fl με την ίριδα manual και στη θέση 0. Οι μετρήσεις κι η ρύθμιση έγινε μετά τη χρήση αναμορφικού.
Είμαι περίεργος να δω ποιος θα τον θέλει όταν αποφασίσω να τον δώσω !Είμαι περίεργος σε ποιον θα κάνει το πρωτο τηλ μόλις σκεφτεί (το να το αποφασίσει ειναι αλλο κεφάλαιο ) οτι πρέπει η θέλει να τον δώσει ...
Όντως τα πλήρωσα Κώστα μου (και σε χρόνο και σε χρήμα) και για να είμαι ειλικρινής δεν το μετάνιωσα. Το αποτέλεσμα ειναι εικόνα αναφοράς.τα πληρωσες αυτα Γιωργο μου......σουπερ τον βλεπω ....οχι σαν τον 55αρη που βηχει πανω απο το 75%.......
πως σου φανηκε το 1821gamma σε σχεση με το 2.2 ?
μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι![]()
Αγχωμένο σε κόβω!Προλαβαίνω για το lumagen ? αν και έχω το προηγούμενο μοντέλο ...
Προβολι βρίσκω εύκολα ...