κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγορία

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Ερωτηση:Αν ο καθενας απο εμας διαλεγε ηχεια χωρις περιορισμο κοστους τι θα επιλεγατε ?Παραμετρος χωρος-συνοδα δεν υπαρχει στο ρητορικο ερωτημα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

κοτα, εσυ δεν ξερεις τιποτα?
Εγώ ξέρω ότι του Μάρκου τα ηχεία, όλα τα είδη μουσικής... δεν τα παίζει! :biggrin:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Ερωτηση:Αν ο καθενας απο εμας διαλεγε ηχεια χωρις περιορισμο κοστους τι θα επιλεγατε ?Παραμετρος χωρος-συνοδα δεν υπαρχει στο ρητορικο ερωτημα.
Εγω θα σου απαντουσα οπως υποστηριζω... "εξαρταται τι μουσικη μου αρεσει περισσοτερο να ακουω...", αυτο λέω...

D

deleted user 10898

Guest
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

Οταν καποιος ακουει τγια (3) ειδη μουσικης ποσα ηχεια πρεπει να εχει;

D

deleted user 10898

Guest
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

σταματαω το τρολαρισμα, αφηνω το εξαιρετικο νημα να εξελιχθει επιστημονικα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

Οποία επιείκεια... Για ελληνάδικο και βγάλε.
Ωχ ηρθε ο επιστημον... θα μεινω να παρακολουθω...

Reaction score
50

Ρητορικά και για τις μουσικές που μου αρέσουν λοιπόν..

Wilson!

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος

αντε ΜΕΝΤΟΡΑ θα μας διαφωτισεις?
Μην εισαι βιαστικος, αλλωστε η καλοκαιρινη περιοδος δεν προσφερεται για εκπαιδευση και επιμορφωση...

Reaction score
249
Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

Οταν καποιος ακουει τγια (3) ειδη μουσικης ποσα ηχεια πρεπει να εχει;
Τουλαχιστον τεσσερα γιατι οποιος ειναι large στα ειδη μουσικης πρεπει να ειναι xlarge στην αναπαραγωγη της
(ακου τρια ειδη μουσικης ο πολυπολιτισμικος!)
:laugh:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.187

χαλαρα κι αναλαφρα λοιπον...καλοκαιρινα, φρεσκα, με αρωμα κι απολαυστικα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν εχετε ορεξη, ας το αφησουμε λοιπον... :sleep:

Reaction score
169

Κάθε ηχείο είναι ξεχωριστό πράμα. Ναι οι τεχνολογίες έχουν περιορισμούς και προτερήματα, αλλά και κάθε υλοποίηση έχει τα δικά της.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει

Δεν εχετε ορεξη, ας το αφησουμε λοιπον... :sleep:
κο κο κοοοοο
κο κο κοοοοο
κολοτουμπες στα πολιτικα,
κολοτουμπες ΚΑΙ στα του ηχου?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

Κάθε ηχείο είναι ξεχωριστό πράμα. Ναι οι τεχνολογίες έχουν περιορισμούς και προτερήματα, αλλά και κάθε υλοποίηση έχει τα δικά της.
ναι αλλα ποιο ηχειο ματσαρει με δημοτικα τραγουδια?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.019

Λοιπόν, περιμένω να μπει αλλαγή ο Τσαντουλής στο 43' κι εγώ θα μπω στο β' ημίχρονο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που

κο κο κοοοοο
κο κο κοοοοο
κολοτουμπες στα πολιτικα,
κολοτουμπες ΚΑΙ στα του ηχου?
Για το μονο που δεν με εχει κατηγορησει κανεις ειναι η κωλοτουμπα, ειτε στα πολιτικα, ειτε στα του ηχου...
Αυτα που ανεκαθεν υποστηριζα, τα υποστηριζω και σημερα, βρες μου ενα...

κατα τα άλλα, συνεχιζε να τρολλάρεις.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.019
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που

...
Αλλα δεν θα στο πω εγω, θα στο πουν αλλοι που θα γραψουν.....

και μετα, θα παμε στα πιο δυσκολα....
Υπεκφεύγεις...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Υπεκφεύγεις...
Μπορει....
Αλλα γιατι θα πρεπει μονιμα να γινομαι εγω ο κακος και να τα χαλάω με πολυ καλους φιλους μου ,ε? Γιατι?..... :eek:
Αλλωστε δεν μπορω εγω να γραφω ετσι που ολους να τους εχω ευχαριστημενους.... :frown:
Γι αυτο και τα ερωτηματα τα απηυθυνα σε άλλους ... που δεν γινονται κακοι... :wink:

Σας αγαπω! :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster