κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγορία

D

deleted user 10898

Guest
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

να γινεις κακος για το ηχειο?
κατι δεν μας λες καλα...
εδω ειναι φορουμ audio υποκατηγορια ηχεια,δεν εχει καλους και κακους...

θα υποστηριξεις την θεση σου για ματσαρισμα ηχειων με ειδη μουσικης?
επιτελους βαλε ενα λιθαρακι γνωσης σε αυτο το site....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

Οχι!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Οχιά! :tongue:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που

Σας αγαπω! :laugh:

Last edited by a moderator:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που

Να το κανω τοτε ποιο μαλακο το ερωτημα:
Στα ηχεια που εχετε (να τα αναφερετε) ποια μουσικη σας αρεσει να ακουτε και ποια μουσικη θεωρειτε οτι δεν σας ικανοποιει η αναπαραγωγη της?

Σε μενα π.χ. (Genesis 300) τα ηχεια μου δεν με ικανοποιουν στην Rock Μουσική, παιζουν πολυ καλα και ρεαλιστικά την Jazz μουσικη και αριστα την κλασσικη και τις χορωδιες....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.187
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

τα δικα μου (Verity Audio Parsifal encore, ειναι θα ελεγα ενα τυπικο all around ηχειο, ουτε πολυ monitor αλλα ουτε κ πολυ "ζεστο", θα το ηθελα λιγο πιοοο.....προς τα γουστα μου, πιο εξω καρδια, ανοιχτο κ πληθωρικο, ζεστο...

Αλλα νομιζω παιζει σχεδον τα παντα σχετικα καλα!

Μια (καλη) κορνα δε θα με χαλουσε βεβαια !

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

...και φανταζόμαστε ποιά έχεις στο ραντάρ σου!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σε μενα π.χ. (Genesis 300) τα ηχεια μου δεν με ικανοποιουν στην Rock Μουσική...
Γιατί, ξέρεις?

Τι είναι ροκ για σένα? Οι πυξ λαξ?:wink:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης

Γιατί, ξέρεις?

Τι είναι ροκ για σένα? Οι πυξ λαξ?:wink:
τρολλ
γιατι δεν ρωτας, απο τεχνικης πχ αποψηης ρε παιδακι μου, γιατι τα ηχεια του δεν παιζουν καλα ροκ?
εσενα που σε ακουει για ρωτα, να μαθουμε και εμεις και οσοι τα εχουνν και ακουνε ροοκκ.

Reaction score
2.557

Το μόνο ηχείο που με έχει αφήσει άναυδο ήταν ένα μεγάλο Klipshorn. Δεν θυμάμαι όμως τι έπαιζε...
Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλά ηχεία ανάλογα με το είδος μουσικής. Αν μπορεί να κάνει ένα κονταμπάσο να ακούγεται σαν ντουλάπα είναι σωστό στα μπάσα γιατί έτσι ακούγεται το κοντραμπάσο. Είτε παίζει κλασσική είτε παίζει τζάζ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος

τρολλ
γιατι δεν ρωτας, απο τεχνικης πχ αποψηης ρε παιδακι μου, γιατι τα ηχεια του δεν παιζουν καλα ροκ?
εσενα που σε ακουει για ρωτα, να μαθουμε και εμεις και οσοι τα εχουνν και ακουνε ροοκκ.
Δηλαδη μαστορα κτηνιατρε, εσενα τα ηχεια σου τα Quad τα ευχαριστιεσαι σε Rock μουσικη?
Καλα, τα δικα σου σε τιποτα δεν τα ευχαριστιεσαι αλλά λεμε τωρα... ασε που.... ετσι και κουνησεις λιγο το κεφαλι σου την εχασες τη σκηνη... :roflmao:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το μόνο ηχείο που με έχει αφήσει άναυδο ήταν ένα μεγάλο Klipshorn. Δεν θυμάμαι όμως τι έπαιζε...
Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλά ηχεία ανάλογα με το είδος μουσικής. Αν μπορεί να κάνει ένα κονταμπάσο να ακούγεται σαν ντουλάπα είναι σωστό στα μπάσα γιατί έτσι ακούγεται το κοντραμπάσο. Είτε παίζει κλασσική είτε παίζει τζάζ...
Μερικες φορες ομως σε αυτο το ηχειο και το βιολι ακουγεται σαν βιολα και το στομα ειναι ετοιμο να σε καταπιει.
Μην εντυπωσιαζεστε τοσο ευκολα, να κοιτατε οι διαστασεις των οργανων να διατηρουνται κατα την αναπαραγωγή....

Reaction score
1.815
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Ναι!
Κοιτάτε τα ύψη και τα πλάτη των οργάνων... μη σας φύγει καμία οξία.:roflmao:

Οι υπόλοιποι ακούστε μουσική!
Ούτως ή άλλως η ακρόαση "μουσικής" (=πραγματική διασκέδαση) είναι κάτι ξένο, για τους χάι "διδάσκαλους" του είδους...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αποψεις ειναι αυτες Σταματη!
Aλλοι ψαχνουν τις διαστασεις και τα μηκη και τα πλατη, άλλοι ψαχνουν τα vintage, αλλοι ψαχνουν τις τεχνικες προδιαγραφες, αλλοι ψαχνουν τα 120 dB, αλλοι ψαχνουν για καμια γκομενα...... Με οτι τη βρισκει ο καθενας....

I

iason

Guest

Ενα καλό ηχείο παίζει τα πάντα ...... και δεν διαλέγει.!!!!

Reaction score
1.815

Αποψεις ειναι αυτες Σταματη!
Aλλοι ψαχνουν τις διαστασεις και τα μηκη και τα πλατη, άλλοι ψαχνουν τα vintage, αλλοι ψαχνουν τις τεχνικες προδιαγραφες, αλλοι ψαχνουν τα 120 dB, αλλοι ψαχνουν για καμια γκομενα...... Με οτι τη βρισκει ο καθενας....
Εεεεε αυτό λέω κι εγώ!:thumbsup:

Δε μας είπες τίποτα γι αυτούς που ακούν μουσική ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ενα καλό ηχείο παίζει τα πάντα ...... και δεν διαλέγει.!!!!
Πες μου λοιπον μερικα που τα παιζουν ολα τελεια....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Πες μου λοιπον μερικα που τα παιζουν ολα τελεια....
Πες μου τον κριτή και θα σου πω εγώ.Αλλά όχι μόνο ηχεία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster