lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: πάμε για άλλα...
Η 9632 ως τιβι ειναι αριστη, σε 720 ειναι αριστη, σε 1080ι upscalling ειναι σχεδον αριστη, το μαυρο της (για lcd) ειναι σχεδον αριστο, ε τι αλλο θελουμε απο τη ζωη; Τον...Τζαμπα; Απεθανε!!!
Η σειρα matcline ειναι φοβερη (εχω τετοια -ως...γνωστον- που μετακομισε) και οποιος θα βλεπει ΜΟΝΟτηλεοπτικα προγραμματα ας παρει μια 32αρα τετοια (στα 100ΗΖ) και δεν θα ζηλεψει ουτε αναλυσεις ουτε γωνιες θεασης κλπες ...μεταμοντερνιες!!!
Κακη κατασκευη η Φιλιπς; Συγγνωμην αλλα επειδη αγοραζω εδω και χρονια (και ειναι αρκετα γμτο) τιβι μονο Φιλιπς ουτε το σερβις δεν ξερω. Μα ειναι δυνατον μια τεραστια εταιρεια σαν τη Φιλιπς να επιβιωνει τοσα χρονια με κακη ποιοτητα κατασκευης;H Philips με τον φοβερό Scaler που έχει για σήματα SD, προσπαθεί να μοιάσει σε Plasma αλλά ζητάει πολλά λεφτά και είναι μόνο 32"...Όσο για το μαύρο υπάρχουν καλύτερες LCD από αυτή. Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ ακριβή αν και για μένα οι Philips διαθέτουν κορυφαίους Scalers που μετριάζουν τα μειονεκτήματα των LCD. Αλλά Plasma δεν είναι με ότι συνεπάγεται αυτό κατά τη θέαση DVD/TV που είναι και το κύριο ζητουμενό μας. Πάντως αν κάποιος είναι αλεργικός στις Plasma, η Philips συμφωνώ ότι για απλά σήματα SD ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Να συμπληρώσω όμως ότι η Philips είναι μια εταιρία που έχει δώσει πολλές φορές αφορμή για την κακή κατασκευή των προϊόντων της και προσωπικά πολλά προϊόντα της μου έχουν χαλάσει σε σημείο που δεν θα ξανααγόραζα ξανά κάτι δικό της. Η παλιά τηλεόραση όμως Matchline 100Hz CRT που έχω αποτέλεσε εξαίρεση.
Η 9632 ως τιβι ειναι αριστη, σε 720 ειναι αριστη, σε 1080ι upscalling ειναι σχεδον αριστη, το μαυρο της (για lcd) ειναι σχεδον αριστο, ε τι αλλο θελουμε απο τη ζωη; Τον...Τζαμπα; Απεθανε!!!
Η σειρα matcline ειναι φοβερη (εχω τετοια -ως...γνωστον- που μετακομισε) και οποιος θα βλεπει ΜΟΝΟτηλεοπτικα προγραμματα ας παρει μια 32αρα τετοια (στα 100ΗΖ) και δεν θα ζηλεψει ουτε αναλυσεις ουτε γωνιες θεασης κλπες ...μεταμοντερνιες!!!