πάμε για άλλα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: πάμε για άλλα...

H Philips με τον φοβερό Scaler που έχει για σήματα SD, προσπαθεί να μοιάσει σε Plasma αλλά ζητάει πολλά λεφτά και είναι μόνο 32"...Όσο για το μαύρο υπάρχουν καλύτερες LCD από αυτή. Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ ακριβή αν και για μένα οι Philips διαθέτουν κορυφαίους Scalers που μετριάζουν τα μειονεκτήματα των LCD. Αλλά Plasma δεν είναι με ότι συνεπάγεται αυτό κατά τη θέαση DVD/TV που είναι και το κύριο ζητουμενό μας. Πάντως αν κάποιος είναι αλεργικός στις Plasma, η Philips συμφωνώ ότι για απλά σήματα SD ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Να συμπληρώσω όμως ότι η Philips είναι μια εταιρία που έχει δώσει πολλές φορές αφορμή για την κακή κατασκευή των προϊόντων της και προσωπικά πολλά προϊόντα της μου έχουν χαλάσει σε σημείο που δεν θα ξανααγόραζα ξανά κάτι δικό της. Η παλιά τηλεόραση όμως Matchline 100Hz CRT που έχω αποτέλεσε εξαίρεση.
Κακη κατασκευη η Φιλιπς; Συγγνωμην αλλα επειδη αγοραζω εδω και χρονια (και ειναι αρκετα γμτο) τιβι μονο Φιλιπς ουτε το σερβις δεν ξερω. Μα ειναι δυνατον μια τεραστια εταιρεια σαν τη Φιλιπς να επιβιωνει τοσα χρονια με κακη ποιοτητα κατασκευης;
Η 9632 ως τιβι ειναι αριστη, σε 720 ειναι αριστη, σε 1080ι upscalling ειναι σχεδον αριστη, το μαυρο της (για lcd) ειναι σχεδον αριστο, ε τι αλλο θελουμε απο τη ζωη; Τον...Τζαμπα; Απεθανε!!!
Η σειρα matcline ειναι φοβερη (εχω τετοια -ως...γνωστον- που μετακομισε) και οποιος θα βλεπει ΜΟΝΟτηλεοπτικα προγραμματα ας παρει μια 32αρα τετοια (στα 100ΗΖ) και δεν θα ζηλεψει ουτε αναλυσεις ουτε γωνιες θεασης κλπες ...μεταμοντερνιες!!!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: πάμε για άλλα...

Κακη κατασκευη η Φιλιπς; Συγγνωμην αλλα επειδη αγοραζω εδω και χρονια (και ειναι αρκετα γμτο) τιβι μονο Φιλιπς ουτε το σερβις δεν ξερω. Μα ειναι δυνατον μια τεραστια εταιρεια σαν τη Φιλιπς να επιβιωνει τοσα χρονια με κακη ποιοτητα κατασκευης;
Δεν ξέρω τι έχεις αγοράσει εσύ αλλά εγώ από προσωπική εμπειρία αυτό έχω αποκομήσει από προϊόντα Philips....τι να πώ ή εγώ ήμουν φοβερά άτυχος ή εσύ πολύ τυχερός... πάντως γενικά ακούγονται παράπονα για τη Philips. Όποιος ενδιαφέρεται για τα προιόντα της ας κάνει μια αναζήτηση στο Internet να βγάλει τα συμπερασματά του. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα από προσωπικές εμπειρίες αλλά και από γραπτά άλλων σε Forums.
Η 9632 ως τιβι ειναι αριστη, σε 720 ειναι αριστη, σε 1080ι upscalling ειναι σχεδον αριστη, το μαυρο της (για lcd) ειναι σχεδον αριστο, ε τι αλλο θελουμε απο τη ζωη; Τον...Τζαμπα; Απεθανε!!!
Όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση ψάχνουμε το προσιτό και το Value/Money της Panasonic η Philips ούτε που το ονειρεύεται και ειδικά με τόσο λίγες ίντσες που προσφέρει
Η σειρα matcline ειναι φοβερη (εχω τετοια -ως...γνωστον- που μετακομισε) και οποιος θα βλεπει ΜΟΝΟτηλεοπτικα προγραμματα ας παρει μια 32αρα τετοια (στα 100ΗΖ) και δεν θα ζηλεψει ουτε αναλυσεις ουτε γωνιες θεασης κλπες ...μεταμοντερνιες!!!
Αν εννοείς τις "παλιές" καλές CRT, συμφωνώ απόλυτα, αλλά μακάρι να μπορούσε κάποιος να τις βρεί και ειδικά τα παλιότερα μοντέλα Matchline CRT

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: πάμε για άλλα...

Subcode
Για την ποιοτητα της Φιλιπς εξεφρασα την προσωπικη μου εμπειρια μετα απο αγορα περιπου 7-8 συσκευων τηλεορασης ολα αυτα τα χρονια (απο 22' εως 32΄΄ crt matcline (αυτη προ τετραετιας). ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Ισως τυχερος, τι να πω!
Ο Σπυρος θελει ΕΩΣ 37" οποτε αποκλειονται οι ανω αυτης της διαστασης. Οσο για το δεικτη ποιοτητας/τιμης νομιζω πως με 1000€ ειναι στα περιθωρια της τσιμπιμενης οντως Φιλιπς. Η αληθεια ειναι οτι για plasma δεν εχω ιδεα...οποτε δεν συγκρινω, παρα μονο εκφερω γνωμη για αυτο που ξερω (οπως ξερω για LG-Samsung και δεν...)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Μετά από μία μικρή έρευνα αγοράς είδα ότι full HD Με λιγότερο από 1000€ υπάρχουν τα ακόλουθα μοντέλα στην αγορά:

LG 37LF65 37"

Toshiba 37X3030DG 37"

Hitachi L37V01 37"

LG 37LF75 37"

Τώρα υπάρχει ένας συγκεκριμένος περιορισμός: ο χώρος!!!
Η τηλεόραση πρέπει να έχει ύψος κάτω από 70cm μαζί με την βάση, γιατί αλλιώς δεν χωράει!!! Όλες οι παραπάνω χωράνε (έστω και οριακά).

Η επιλογή βλέπω να παίζει μεταξύ Toshiba και LG37LF75...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Χωρανε οι 37αρες; σιγουρος; μετρησε τις επι τοπου κι οχι βασει τεχνικων χαρακτηριστικων απο εντυπα γιατι υπαρχουν διαφορες. Ετσι θα την πατουσα παραλιγο!

Reaction score
0

Μετά από μία μικρή έρευνα αγοράς είδα ότι full HD Με λιγότερο από 1000€ υπάρχουν τα ακόλουθα μοντέλα στην αγορά:

LG 37LF65 37"

Toshiba 37X3030DG 37"

Hitachi L37V01 37"

LG 37LF75 37"

Τώρα υπάρχει ένας συγκεκριμένος περιορισμός: ο χώρος!!!
Η τηλεόραση πρέπει να έχει ύψος κάτω από 70cm μαζί με την βάση, γιατί αλλιώς δεν χωράει!!! Όλες οι παραπάνω χωράνε (έστω και οριακά).

Η επιλογή βλέπω να παίζει μεταξύ Toshiba και LG37LF75...
Η LG 37LF75 δεν χωράει... είναι 71 εκ. ....:141:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: πάμε για άλλα...

Δεν ξέρω τι έχεις αγοράσει εσύ αλλά εγώ από προσωπική εμπειρία αυτό έχω αποκομήσει από προϊόντα Philips....τι να πώ ή εγώ ήμουν φοβερά άτυχος ή εσύ πολύ τυχερός... πάντως γενικά ακούγονται παράπονα για τη Philips. Όποιος ενδιαφέρεται για τα προιόντα της ας κάνει μια αναζήτηση στο Internet να βγάλει τα συμπερασματά του. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα από προσωπικές εμπειρίες αλλά και από γραπτά άλλων σε Forums.

Όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση ψάχνουμε το προσιτό και το Value/Money της Panasonic η Philips ούτε που το ονειρεύεται και ειδικά με τόσο λίγες ίντσες που προσφέρει

Αν εννοείς τις "παλιές" καλές CRT, συμφωνώ απόλυτα, αλλά μακάρι να μπορούσε κάποιος να τις βρεί και ειδικά τα παλιότερα μοντέλα Matchline CRT
Στο Σαλόνι μου ακόμα παίζει η Matchline 32" 16:9 αγορασμένη το 96-97 αν θυμάμαι καλά.Άψογη εικόνα και με πολλά καλούδια φορτωμένη. Βλάβες το 2001 καποια στιγμή έβλεπα μονο "χιονάκια" επισκευάστηκε με μικρό κόστος. ΜΕτά απο ένα χρόνο χαλασε το κουμπί power on - off. Είναι βασανο να την φορτώσεις και να την πας για σερβις οπότε βγαζω μπριζα το βραδυ. Η Εικονα παραμένει άψογη !!!!! Με με αυτή που είχα πλήρη απογοητέυση ήταν η Sony
20" crt τα παιξε σε 1 χρονο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Την προηγούμενη φορά την γλίτωσα φθηνά με μία μικροεπισκευή σε έναν γείτονα ηλεκτρονικό. Χθες το βράδυ (έξι μήνες μετά) παρουσίασε τα ίδια προβλήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω με επισκευές και service ξανά οπότε πρέπει αύριο-μεθαύριο να πάρω νέα τηλεόραση.

Τι προτείνετε μέχρι 40" και τιμή μέχρι 1000€ λοιπόν;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Σπυρο , ειμαι ενας ευτυχης κατοχος Pannasonic 42 px80.
Γιατι 40' και οχι 42?
Αν θες λεπτομερειες παρε τηλ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Σπυρο , ειμαι ενας ευτυχης κατοχος Pannasonic 42 px80.
Γιατι 40' και οχι 42?
Αν θες λεπτομερειες παρε τηλ.
Δυστυχώς η 42" δεν χωράει με τίποτε στο έπιπλο...

Reaction score
0
Eνδιαφερομαι και εγω να αγορασω καινουρια τηλεοραση και εχω καταληξει στις 37". Ειχα καταληξει στα παρακατω μοντελα

http://www.plaisio.gr/productcompar...+1093223+1105663&category=69980053&catalog=19

Σημερα ομως μετα απο επισκεψη σε ενα καταστημα απερριψα το μοντελο TH-37PX80EA, αφου διπλα στα αλλα δυο εχανα σε ποιοτητα εικονας και περισσοτερο στη φωτεινοτητα(η πηγη της εικονας ηταν ιδια για ολες τις τηλεορασεις) ενω περιμενα συμφωνα με οσα εχω διαβασει κατι καλυτερο.

Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω αν η philips δικαιολoγει τη διαφορα χρηματων και αν ειναι καλυτερη σαν τηλεοραση απο την samsung.

Reaction score
1.844

Αν δεν πρόκειται να βλέπεις περισσότερο κανάλια, αλλά και πολύ DVD, τότε δες οπωσδήποτε την Samsung LE40A656

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τελικά κατέληξα στην Samsung LE40A656. Την παράγγειλα στα 1280€ από Ελλάδα. Δεν ήθελα να μπλέξω με εξωτερικό γιατί αν γίνει μία στραβή δύσκολα μπορείς να στείλεις TV έξω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.646
Members
38.354
Νεότερο μέλος
jimkalo83