παραλληλη αγορα !!

Reaction score
28
αδελφοι βοηθεια !!!εχω καταληξει οτι χρειαζομαι μια παραλληλη αγορα ηχειων ,μαλλον ενεργων η εστω καποιο πακετο 2+1 τυπου logitech -creative η οτι αλλο για να συνοδευσω το λαπ-τοπ του σαλονιου για χρηση μονον ιντερνετικου ραδιοφωνου και αλλες προχειρες ακροασεις που ομως απο οτι εχω καταληξει δεν αξιζει να χρησιμοποιω το κυριως συστημα και λογω οτι ακουω για πολλες ωρες τελικα και για τον λογω ομως του οτι δυστυχως ο πτωχος ηχος των διαδυκτιακων σταθμων δυστυχως δεν συγκινουν τα soavo και τον yamaha που εχουν αποδειχθει πολυ επιλεκτικα και αποκαλυπτικα ξεφτιλιζωντας καθε κακο σημα (τυφλα να εχουν τα atc) ξεγυμνωνουν καθε κακη εγγραφη και αναμεταδοση !!!!!
θελω λοιπον να κολλησω διπλα στο λαπ-τοπ +μ2 hiface +v-dac ενιοτε και εαν χρειασθει ενα ζευγος τουλαχιστον ενεργων ηχειων η ισως καποιο πακετο της logitech 2+1 η κατι αλλο με μπατζετ το πολυ εως 400 ευρω !!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: παραλληλη αγορα !!

fostex pm 0.4 και είσαι τζετ... γύρω στα 180 ευρώ... δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου ...

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Monitor/Fostex-Monitors-Pm0-4-11-47-PM0-4.htm
με προβληματιζει το γεγονος οτι εαν και αυτα ειναι πολυ αποκαλυπτικα (σαν μονιτορ γαρ) θα εχω τα ιδια αποτελεσματα οπως και με το μεγαλο συστημα δηλαδη αδυναμια του να ακουω ιντερνετικους σταθμους λογω της κακης αποδοσης και του <βρωμικου ηχου> ,λεγω μηπως γι'αυτον τον λογω θα ηταν καλυτερα να παω σε καποια λυση σετ υπολογιστη οπως logitech z623 η κατι αλλο παρομοιο ομου κολακευεται ο ηχος των 128mps των διαδυκτιακων σταθμων !!!!

Reaction score
28
εδω ειναι το ερωτημα to fostex or not to fostex ? προσεξε δεν ψαχνω κατι αποκαλυπτικο και ποιοτικο για να μου αναδειξει τις καλες μου ηχογραφισεις που πιθανον να εχω στους σκληρους μου γιατι γ'αυτον τον σκοπο εχω ουτως η αλλως το κυριως συστημα μου που ειναι ηδη αποκαλυπτικο ,εγω ψαχνω για κατι με το οποιο θα ακουω τις καθημερινες μου κακες συνηθως αποδοσεις κατι που θα κολακευει τον ηδη κακο ηχο του διαδικτυου με μια αποδεκτη γενικως αποδοση κατι που δεν εχω εως τωρα οταν προσπαθω να ακουσω διαδικτυο με το κυριως συστημα μου .!!
ΥΓ και επι πλεον για την συγκεκριμενη περιπτωση θελω πολυ μπασο!!!!

Reaction score
855
Απάντηση: παραλληλη αγορα !!

κατά καιρόν σε κάποια καταστήματα Πλαίσιο υπάρχουν σε ντεμο ... ψάξε τι ισχύει αυτήν την εποχή και ποιές περιοχές σε βολεύουν και προσπάθησε να ακούσεις επιτόπου ιντερνετικό ραδιόφωνο ...

πάντως τα ηχεία αυτά σχίζουν ... σε βαθμό να κοιτάς με καχυποψία (όχι ειδικά εσύ, όλοι μας γενικότερα) το κανονικό σύστημα ...

Reaction score
4
Απάντηση: παραλληλη αγορα !!

Μην κολλας, μια χαρα ειναι τα φοστεξακια, τα εχω και εγω στο πισι μου και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος, τα βαζω και παιζουν τα παντα, και μια χαρα ακουγεται το ιντερνετικο ραδιοφωνο

απλα μην περιμενεις κανα τρελο μπασο απο 4αρια γουφερακια

αλλιως αν θες παραμυθα, πας σε συστηματακι logitech 2.1 εχει διαφορα, κανα 50αρικο κανουν πανω κατω και εισαι τζετ

Reaction score
28
Re: Απάντηση: παραλληλη αγορα !!

http://www.harmankardon.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=SOUNDSTICKS3AM

στα ιδια λευτα με τα logitech
αλλα πολυ ποιο ομορφα αφου θα μπουν κ στο σαλονι σου
ο κυβος εριφθη logitech z623 κανονι με βαρβατο σαμπ και ηχειακια με 4αρι μιντ και πιστποιηση thx ,εχω τρελη αποδοση σε σταθμους ιντερνετικους !!!!!! τιμη 169 euros !!!αλλα αξιζει τον κοπο μπασο του θανατα !!!ευχαριστω φιλοι μου !!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef